Μήνυμα στις 9/7/2014 στις 21:59 @Sex
ια σας ξανα μελη του φτου.Θα ηθελα να σας κανω 2 ερωτησουλες βεβεα ειμαι `14 και τρεχω αλαδ εν πειραζει.Πώς ηταν η πρωτη σας φορα δηλαδη πονεατε ανχωθηκατε πως νοιωσατε? η κοπελα σας??? Και δευτερον τι σας αρεσει το σεξ πχ εμενα να εχει μετρια προς μεγαλα βυζια και να φωναζει και ατη και εγω απο την καυλα.....Αλλα και μονο που σκεφτομαι πως θα ειναι η πρωτη μ φορα ιδρωνω απο το αγχος.....και φοβαμαι μην καν μου σηκωθει.......
Πήγαινε στο θέμα: Πρωτη Φορα/...../
Μήνυμα στις 8/7/2014 στις 23:34 @Sex
Γεια σας ξανα μελη του φτου.Θα ηθελα να σας κανω 2 ερωτησουλες βεβεα ειμαι `14 και τρεχω αλαδ εν πειραζει.Πώς ηταν η πρωτη σας φορα δηλαδη πονεατε ανχωθηκατε πως νοιωσατε? η κοπελα σας??? Και δευτερον τι σας αρεσει το σεξ πχ εμενα να εχει μετρια προς μεγαλα βυζια και να φωναζει και ατη και εγω απο την καυλα.....Αλλα και μονο που σκεφτομαι πως θα ειναι η πρωτη μ φορα ιδρωνω απο το αγχος.....και φοβαμαι μην καν μου σηκωθει....... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Πήγαινε στο θέμα: Στο Μελλον....¨/
Μήνυμα στις 6/7/2014 στις 22:10 @Sex
Σας ευχαριστω παιδια!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Πήγαινε στο θέμα: Φαντασιωσεις-Μεγεθος
Μήνυμα στις 6/7/2014 στις 01:36 @Sex
Γεια σαε Μελη τουφτου θα ηθελα να σας ρωτησω καποια πραγματα.Πρωτον ειμαι 14 σχεδον και τον εχω 11 εκ περιμετρος δεν ξερω,Δευτερον τι φαντασιωσεις εχεται??? Εγω θα ηθεα για παραδειγμα να το κανω με την γυναικα του φιλου μου αν ηταν μουναρα εννοεαι η την μανα του φιλου μου αν ηταν κι αυτη μουναρα βεβεα!!!.Εσεις? ![]() ![]() ![]() Πήγαινε στο θέμα: Φαντασιωσεις-Μεγεθος |