Μήνυμα στις 10/1/2022 στις 05:14 @Sex
Γιατί να είναι περίεργα φίλε μου; Μην έχεις τέτοιες ενοχές. Άλλο να έχεις αρχές και άλλο να κάνεις κάτι με τη συγκατάθεση των φίλων σου και με τη δική σου θέληση. Άσχημο θα ήταν, εάν το έκανες εσκεμμένα παραβιαζοντας τη θέληση των άλλων, π.χ. έβγαινες γυμνός σε μια παραλία με πολύ κόσμο, που δεν ειναι υποχρεωμένοι να σε δουν έτσι. Με φίλους θα είσαι και με την κοπέλα σου, που δεν θα δει και κάτι που δεν ξέρει (βασικά και οι φίλοι σου το ίδιο, αφού τα ίδια έχουν κι αυτοί). Μην έχεις τέτοιες αναστολές και κοίτα να το απολαύσεις! Όσον αφορά το σπίτι σου δεν το συζητώ καν. Είναι ιδιωτικός χώρος και είσαι ελεύθερος να είσαι οπως εσύ επιθυμείς και σε βολεύει. Κι εγώ συχνά δεν φοράω εσώρουχο και πολλές φορές το καλοκαίρι κάθομαι τελείως γυμνός, εκτός εάν δεν είμαι μόνος. Και αν θέλω να πεταχτώ για λίγο έξω, π.χ. ως το περίπτερο, φοράω βερμούδα, μπλούζα και βγήκα.
Πήγαινε στο θέμα: Ντροπή γυμνισμός
Μήνυμα στις 9/1/2022 στις 23:19 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Δεν χρειάζεται να φοβάσαι. Δεν είναι κάτι κακό ή περίεργο να σου προκληθεί στύση, ούτε θα σε παρεξηγήσει κανείς. Θα δεχθείς ερεθίσματα και το φυσιολογικό θα είναι να σου σηκωθεί, τόσο εσένα όσο και των φίλων σου. Γενικά ο γυμνισμός δεν είναι κάτι που πρέπει να σε κάνει να ντραπεις, πόσο μάλλον αφού θα είσαι με δικά σου πρόσωπα. Δοκίμασε το και θα είναι οκ!Εάν σε κάλυψα, πάτα μια αποδεκτή. Πήγαινε στο θέμα: Ντροπή γυμνισμός
Μήνυμα στις 9/1/2022 στις 11:39 @Sex
Εγώ με την δικιά μου δεν θέλουμε πολύ φως, αλλά να μην είναι και μαύρο σκοτάδι. Με ξενερώνει να έχει φως και μάλιστα έντονο. Αν θες, πάτα μου αποδεκτή. Πήγαινε στο θέμα: Σεξ με ανοιχτά φώτα
Μήνυμα στις 9/1/2022 στις 08:52 @Sex
Εγώ τον πρώτο καιρό δεν την είχα αγγίξει καν. Καλά καλά δεν είχα στύση. Αφού εξοικεξώθηκα τότε είχα την ανάγκη να την παίζω. Συνήθως στην τουαλέτα το πρωί με τις κατουρόκαβλες ή όταν έκανα μπάνιο. Στη βραχονησίδα, όταν ήμουν, είχα βρει ένα ωραίο σημείο με θάμνους πέρα από το φυλάκιο, τα κατέβαζα, έβαζα τσόντα στο κινητό και απολάμβανα μαλακία και θεα. Μια φορά μόνο την είχα παίξει στα πλυντήρια του στρατόπεδου. Προς το τέλος της θητείας, βάζαμε το βράδυ τσόντα στο θάλαμο με άλλες δύο σειρουλες, εγώ προσωπικα τη έπαιζα μέσα από το μποξερακι (είχε ζέστη ακόμα, ήταν Σεπτέμβρης) αλλά δεν τελείωνα στο θάλαμο. Γενικά, μετά τον πρώτο μηνα οι κάβλες επανήλθαν και προς το τέλος της θητείας τράβαγα κάθε μέρα τουλάχιστον μια φορά.
Πήγαινε στο θέμα: καυλες στρατος!
Μήνυμα στις 8/1/2022 στις 05:17 @Sex
Παιδιά εμένα η κοπέλα μου τα δέχεται στο στόμα και δεν έχω πρόβλημα να τη φιλησω μετά. Έτσι κι αλλιώς είναι δικά μου. Η γεύση δεν είναι τόσο πικρή, αλλα μάλλον προς το αλμυρό. Έχω δοκιμάσει παλαιότερα τα δικά μου μετά από μαλακία. Διάβασα ότι η γεύση, η απόχρωση και η μυρωδιά τους εξαρτάται από τη διατροφή και διάφορες συνήθειες, όπως το κάπνισμα. Πάτα αποδεκτή εάν σε κάλυψα. Πήγαινε στο θέμα: Xysia?
Μήνυμα στις 8/1/2022 στις 05:10 @Sex
Όσο πιο συχνά χύνεις, τόσο περισσότερο χρόνο χρειάζεσαι για να τελειώσεις. Εάν έχεις μέρες, τότε χυνεις σύντομα. Προτείνω πριν να βρεθείς με τη φίλη σου να έχεις αυνανιστει, για να κερδίσεις περισσότερο χρόνο. Εγώ συνήθως την παίζω όταν κάνω μπάνιο, ώστε μετά να είμαι καθαρός και να μην την ενοχλεί αν θέλει να με πάρει στο στόμα. Πάτα αποδεκτή, εάν σε κάλυψα.
Πήγαινε στο θέμα: Μια ερώτηση σχετικά με το πότε πρέπει να
Μήνυμα στις 8/1/2022 στις 05:05 @Sex
Εγώ είχα βάλει παλαιότερα αγγούρι από τα μικρά. Το έπλυνα πρώτα πολύ καλά και δεν χρησιμοποίησα προφυλακτικό. Είχα προηγουμένως όμως βάλει δάχτυλο και χρησιμοποίησα αρκετό σάλιο για να μπει εύκολα. Είναι ωραία αίσθηση. Ταυτόχρονα αυνανιστηκα και εχυσα πολύ πιο γρήγορα από ό,τι συνήθως. Αποδεκτή, εάν σε κάλυψα.
Πήγαινε στο θέμα: Αγγουρι
Μήνυμα στις 8/1/2022 στις 04:51 @Sex
Ναι. Έχει κλίση. Εμένα έχει προς τα αριστερά και είναι όλα οκ! Πάτα αποδεκτή, εάν σε κάλυψα.
Πήγαινε στο θέμα: Να κάνω μια ερώτηση ανδρικής φύσεως
Μήνυμα στις 8/1/2022 στις 04:50 @Sex
Είχα τραβήξει μερικές φορές μαλακία με έναν φίλο στη Β Λυκείου στις τουαλέτες του σχολείου σε κενό. Ήταν οκ. Τη μία φορά την είχαμε παίξει ο ένας στον άλλον. Από τότε δεν το έχω ξανακάνει, αλλά θα μου άρεσε. Πατα αποδεκτή αν σε κάλυψα.
Πήγαινε στο θέμα: Ομαδική μαλακια με φιλο |