Μήνυμα στις 24/2/2023 στις 09:53 @Sex
Στο τρίο ήμασταν εγώ, ένας φίλος και μια κοπέλα. Ήμασταν διακοπες Ρόδο 4 άτομα. Το ένα από τα βράδια είχαμε πάει έξω και οι δύο ήθελαν να πάνε στο Όλα Ελληνικά μετά. Αλλά εγώ και άλλος ένας δεν είχαμε όρεξη. Γυρίσαμε ξενοδοχείο σε διαφορετικά δωμάτια. Αυτός που έμενε μαζί μου έμεινε έξω. Ξημερώματα σκάει μαζί με την κοπέλα, φοιτήτρια στο νησί, για φάση. Έτσι κι έγινε. Την πήραμε και οι δύο, εκείνος και πρωκτικο. Ήταν από τις καλύτερες πιπες που μου έχουν κάνει. Όσον αφορά την πουτσα, έχω πάει με φίλο μου. Μια χαρά ήταν. Δεν μπορώ να πω ότι πονεσα. Την πρώτη φορά δεν εχυσε μέσα, αλλά μια άλλη ναι. Ήταν σαν μια ζεστή έκρηξη μέσα μου. Πήγαινε στο θέμα: Frotting
Μήνυμα στις 15/2/2023 στις 10:11 @Διάφορα
Χαλάρωσε φίλε μου! Πραγματικά είναι μόνο στο μυαλό σου όλο αυτό.
Πήγαινε στο θέμα: Γυμνός απέναντι σε πατέρα και φίλους
Μήνυμα στις 15/2/2023 στις 05:18 @Διάφορα
Όταν λες ότι είναι γυμνοί; Δηλαδή συνηθίζουν να κάθονται ολογυμνοι ή κανουν γυμνισμό στην παραλία; Όλα στο μυαλό είναι. Δεν υπάρχει λόγος ντροπής. Δεν θα δουν κάτι που δεν ξέρουν, το ίδιο κι εσύ για εκείνους. Όταν πας στον στρατό, θα σου φύγουν αυτές οι αναστολές, αφού θα είναι σύνηθες. Μήπως υπάρχει από εκείνους επικριτική διάθεση για το γυμνό σώμα από εκείνους, που σου δημιουργεί αυτές τις σκέψεις; Πήγαινε στο θέμα: Γυμνός απέναντι σε πατέρα και φίλους
Μήνυμα στις 13/2/2023 στις 09:28 @Sex
Βλέπω όλα τα είδη (straight, gay, lesbian, bi) με ζευγάρια, threesome ή και ομαδικό. Δεν μου αρέσουν οι βίαιες καταστάσεις και με πρόσωπα μεγαλύτερης ηλικίας (daddy ή ακόμα χειρότερα granny). Προτιμώ κυρίως με άτομα στην ηλικία μου.
Πήγαινε στο θέμα: Τι κατηγορίες τσόντες σας αρέσει να βλέπε
Μήνυμα στις 7/2/2023 στις 09:46 @Sex
Πω, μαλακία να μην θυμάσαι την πρώτη φορά...
Πήγαινε στο θέμα: Πρόβλημα με τον κολλητό
Μήνυμα στις 7/2/2023 στις 09:44 @Sex
Ε, τότε γιατί να μην το ξανακάνετε; Είχατε ξανά εμπειρία με άντρα;
Πήγαινε στο θέμα: Πρόβλημα με τον κολλητό
Μήνυμα στις 7/2/2023 στις 09:40 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Εγώ στη θέση σου θα το ξαναέκανα. Αφού έγινε ήδη μια φορά. Τουλάχιστον να σας φύγει η απορία πως ήταν η φάση. Η μεταξύ σας σχέση διαταράχθηκε κάπως μετά από αυτό;Πήγαινε στο θέμα: Πρόβλημα με τον κολλητό
Μήνυμα στις 20/1/2023 στις 23:07 @Sex
Που θα πάει. Κάτι θα γίνει τελικά...
Πήγαινε στο θέμα: Διακοπές με κολλητό
Μήνυμα στις 20/1/2023 στις 10:24 @Sex
Φίλε τι έγινε τελικά; Έχουμε καμία εξέλιξη;
Πήγαινε στο θέμα: Διακοπές με κολλητό |