Μήνυμα στις 3/6/2023 στις 21:13 @Sex
Πήγαινε κάπου απομερα και κάντε το γούστο σας, αφού σου προκαλεί τέτοια στύση κρίμα να πάει χαμένη 😉😉Εγώ καθόμουν στη ταράτσα, κάπνιζα και την έπαιζα. Και όταν μου ήρθε να χυσω τράβηξα μια γερή τζούρα, έβγαλα το καπνό πάνω στο πουτσο μου και εχυσα πολύ εκείνη την ώρα.
Πήγαινε στο θέμα: Τσιγαρο και καβλες
Μήνυμα στις 2/6/2023 στις 23:22 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Η αλήθεια είναι ότι δεν το έχω συζητήσει. Ίσως να έχει κάποια ουσία που σε μερικούς είναι διεγερτικη. Δεν μπορώ να πω ότι μ ενοχλεί, γιατί έχω στο νου μου ότι όταν καπνίσω θα τη παίξω και έτσι δεν καπνίζω πχ σε στάση λεωφορείου. Έχει τύχει όμως να με καυλωσει τόσο σκληρά που να τη παίξω και δημόσια (πάρκο και μια φορά ταράτσα, αλλά εκεί ανέβηκα φι αυτό το λόγο). Εσύ καμιά ιστορία;;Πήγαινε στο θέμα: Τσιγαρο και καβλες
Μήνυμα στις 1/6/2023 στις 12:05 @Sex
Εμένα ναι, και μάλιστα ανάβω τσιγάρο όταν έχω όρεξη να τον παίξω. Το παθαίνεις και δημόσια; εγώ απλά όταν θέλω να τραβήξω πολλές φορές ανάβω τσιγάρο.
Πήγαινε στο θέμα: Τσιγαρο και καβλες
Μήνυμα στις 29/4/2023 στις 13:03 @Sex
Πες του ότι έχεις καυλες, πες του ότι θα πας στη τουαλέτα να τον παίξεις γιατί δεν αντέχεις, πες στα ίσια αν θέλει και αυτός αλλά θα πρέπει να βάλετε τσόντα.
Πήγαινε στο θέμα: Το πιο extreme μέρος αυνανισμού
Μήνυμα στις 29/4/2023 στις 04:52 @Sex
Θες να βάλεις τσόντα και να τον παίξεις; αν ναι, μη βάλεις ήχο.. Εκτός αν μπεις ήδη καυλωμενος στη τουαλέτα.
Μήνυμα στις 29/4/2023 στις 04:48 @Sex
Θα σου έλεγα να βγάλεις το πουτσο σου και να κάτσεις με τη πλάτη στη πόρτα ώστε να μην μπορούν να ανοίξουν με τη μία και σε δουν. Τώρα βέβαια κι να το καταλάβαιναν, δεν ξέρω γιατί πρέπει ν νιώθεις τόση ντροπή. Σεξουαλικά ανάγκη είναι που την κάνεις διακριτικά.
Μήνυμα στις 29/4/2023 στις 04:46 @Sex
Γιατί να σε καταλάβουν, δεν έχει πόρτα;
Μήνυμα στις 29/4/2023 στις 04:44 @Sex
Στη τάξη όταν φοράς φόρμα. Βάζεις τοχεριαπο μέσα ή στη τσέπη και τον παίζεις διακριτικά. Αργείς ωστόσο να χυσεις. Για λίγο καλύτερη επαφή μπορείς να βγάλεις το πουτσο απ το μποξερακι και να τον παίζεις πάνω απ τη φόρμα. Τώρα αναγκαστικά στη τάξη θα χυσεις μέσα στο μποξερακι και αν μπορείς βάζεις διακριτικά μέσα λίγο χαρτί και μαζεύεις τα πολλά.
Πήγαινε στο θέμα: Το πιο extreme μέρος αυνανισμού |