Απορια για τις ελευθερες σχεσεις
Σελ. 2
Μήνυμα #66423 από WHOCARES στις 19 Σεπτεμβρίου 2010, 3:12μμ
![]() |
Φίλε είμαι της άποψης ότι πρέπει να είμαστε ανοικτοί στην κάθε εμπειρία γιατί κάτι πάντα έχουμε να μάθουμε.Πρίν απο δυο χρόνια έτσι ξεκίνησε η σχέση μου με μια κοπέλα.Συμφωνήσαμε και οι δυο εξ αρχής να είναι ελεύθερη σχέση.Όσο προχωρούσε ο καιρός δημιουργούνταν η ανάγκη για έκφραση πιο δυνατών συναισθημάτων που δεν θα ήταν συμβατά με μια ελεύθερη σχέση.Είχα κι εγώ την ανάγκη να αγαπήσω με όλη μου την καρδιά και να νιώσω κάτι αντίστοιχο απ την κοπέλα.Ξανάφερα λοιπόν το θέμα της σχέσης για συζήτηση και της είπα ότι προτιμώ να το σταματήσουμε σε εκείνο το σημείο γιατί η ελεύθερη σχέση δεν με καλύπτει.Περάσαμε απο κάποιες ενδιάμεσες φάσεις,με πολύ φλογερές στιγμές αλλά τελικά ούτε εγώ πρόσφερα αυτό που είχε ανάγκη η κοπέλα ούτε κι εκείνη αυτό που ήθελα εγώ.Σήμερα είναι μια όμορφη ανάμνηση.Ωστόσο δεν ξέρω αν θα ήταν το ίδιο όμορφη αν εγώ δεν της είχα βγάλει το ότι δεν με ικανοποιούσε η ελεύθερη σχέση απο ένα σημείο και πέρα.Θα έμπαινα σε έναν φαύλο κύκλο σκέψεων που θα με τυρρανούσαν.Η κοπέλα επίσης είχε τραυματικές σχέσεις στο παρελθόν και όσο είμασταν μαζί κανείς απ τους δυο δεν πήγε με άλλους άσχετα αν είχαμε συμφωνήσει να είναι ελεύθερη η σχέση. Υπάρχει μια παροιμία που λέει όταν η γυναίκα λέει όχι εννοεί ίσως και όταν λέει ίσως εννοεί ναι.Η αίσθηση μου είναι ότι αυτό μπορεί να είναι και τεράστια παγίδα.Καλό είναι όταν μια γυναίκα (και γενικότερα ένας άνθρωπος) μας λέει κάτι να το παίρνουμε τις μετρητοίς και να μην φανταζόμαστε υποθετικές ερμηνείες.Η κοπέλα σου ζήτησε ελεύθερη σχέση.Μπορείς να συμβιβαστείς με αυτό ? Άν όχι ψάξε για μια πιο ικανοποιητική σχέση για σένα.Άν συνεχίσεις απλά θα δεθείς με μια φανταστική μορφή αφού η κοπέλα σου είπε ότι δεν θέλει σε αυτή τη φάση μονιμότητα (άσχετα με το αν το εννοεί ή όχι). Υ.Γ. Πολλές φορές έχουμε την ανάγκη να μετρήσουμε την εμβέλεια μας και συνεπώς να παίζουμε με περισσότερους ανθρώπους για να τονώσουμε την αυτοπεποίθηση μας.Δεν είμαι φαν αυτών των τεσταρισμάτων ωστόσο κατανοώ ότι κι αυτά είναι ανθρώπινα.Ένας τέτοιος άνθρωπος λειτουργεί έτσι όχι γιατί θέλει να μας κοροϊδέψει αλλά γιατί έχει τόσο μεγάλη ανασφάλεια για την αξία του που θέλει συνεχώς την εξωτερική επιβεβαίωση.Μια κοπέλα δεν είναι παράλογο να θέλει να τη φλερτάρουν όλοι (ειδικά αν πέρασε και καμμιά χοντρή ιστορία).Το παράλογο είναι να μένεις εσύ σε μια τέτοια σχέση εφόσον αυτό δεν σε καλύπτει. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #66444 από AggelosTuDromu στις 20 Σεπτεμβρίου 2010, 1:56πμ
![]() ![]() μηνύματα: 622 ![]() |
επειδη εγω ειμαι των ελευθερων σχεσεων αν κ εχω σοβαρευτει αυτο το καιρο τεσπα αλλο ειναι το θεμα στην θεση σου θα την ξεχναγα ναι μεν εισαι τρελα καψουρης μαζι της οποτε θα ναι δυσκολο το μονο που μπορεις να κανεις ειναι η το κολπο με το γραμματοσιμο η να ξεκαθαρισεις την θεση σου η να της πεις θες ελευθερη σχεση?χωρις σ αγαπω μ αγαπας κ κανε οτι γουσταρεις δεν με νοιαζει?ετσι εχεις για καβατζα κ ψαχνεις τπτ καλυτερο αν της πεις οτι εισαι τρελος για αυτην κτλπ κτλπ μετα θα σε κανει οτι θελει θα σαι το σκυλακι της οποτε ουτε να σου περασει απο το μυαλο να το κανεις η πολυ απλα πεις της με θες κοριτσακι μου? (αν σου απαντισει: ΝΑΙ:ωραια θες να τα φτιαξουμε? ΟΧΙ:στα αρχιδια μου υπαρχουν μουνια να φανε κ οι κοτες φιλε μην γινεις ο μουνοδουλος της γιατι μετα σε εφαγε μαυρο φιδι στα λεω απο πρωτο χεριτα χω περασει αυτα κ ξερεις τι εκανα?απλα την εγραψα αυτη εμεινε με τον μαριο δαχτυλο κ εγω περναω καλα |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #66560 από berdemenios στις 23 Σεπτεμβρίου 2010, 11:20μμ
![]() |
Δεν ξερω..ολοι οι φιλοι μου λενε να την παρατησω γιατι δεν αξιζει..πλεον εχουμε 2-3 εβδομαδες που δεν μιλαμε καθολου ουτε με μηνυματα ουτε τηλεφωνα ουτε msn ουτε τπτ..την τελευταια φορα π βγηκαμε και φιληθηκαμε τις επομενες μερες δεν μου πολυμιλαγε..την ρωτησα τον λογο και μετα απο πολλα μου ειπε οτι δεν ηθελε να με φιλησει και οτι το εκανε επειδη ενιωθε αναγκασμενη..επειδη ηθελα εγω να την φιλησω ενω αυτη ηθελε απλως να μου πει καληνυχτα..οτι ειδα τις φιλες της να ερχοδαι και την φιλησα επιτηδες για να την φερω σε δυσκολη θεση ( οι φιλες της ηρθαν 10 λεπτα αργοτερα αφου φιληθηκαμε).. Της ειπα οτι δεν μπορω να την δω καπως αλλιως εκτοσ απο φιλικα και της ειπα αν θελει να μεινουμε ετσι και μου απαντησε "δεν καιγομαι κιολας"!!!!!!!!!!!!!!!!!! Της ειπα οτι ειχε πει οτι θελουμε να μεινουμε φιλοι και μου ειπε οτι αυτο ηταν πριν την προηγουμενη φορα..οταν την ρωτησα τι αλαξε μου ειπε οτι εχασα την εμπιστοσυνη της και απογοητευτηκε απο εμενα..οταν μου τα ειπε αυτα δεν αντεξα ηθελα τοσο πολυ να την ξεχεσω...ακους εκει απογοητευτηκε αυτη απο εμενα?? ΑΥΤΗ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ? ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ?? εγω τι να πω τοτε δηλαδη γιαυτην???της συμπεριφερθηκα τελεια και ειναι αυτη αναλογη συμπεριφορα?? αλλα αρχιζα να την ειρωνευομαι και να της λεω οτι εχει δικιο οτι τα ειχα σχεδιασει ολα..οτι μου αρεσει να πιεζω τις κοπελες να κανουν πραγματα που θελω..οτι οτι κανω το βγαζω βουκινο παντου..οτι ειμαι πολυ μεγαλος μαλακας και της το εκρυβα αλλα δυστηχως το καταλαβε και δεν προλαβα να της κανω τπτ αλλο..της ειπα συγνωμη για ολο τον χρονο που χαλασε μαζι μου..οτι ειμαι ενας τεραστιος υποκριτης και ψευτης και της ελεγα ψεματα απο την αρχη..οτι οσο και αν δεν το ηθελα τελικα βγηκα σαν τους πρωην της και οχι μονο αυτο αλλα ο χειροτερος απο ολλους αλλα δεν πειραζει αφου γνωρισε τον χειροτερο τωρα μονο καποιον καλυτερο μπορει να γνωρισει..οσο της τα ελεγα αυτα αυτη μου ελεγε να σταματησω και οτι λεω βλακεις και δεν ισχυει τιποτα απο αυτα που λεω και οτι ειναι μαλακιες και εχει καταλαβει οτι το κανω επιτηδες και την κοροιδευω και ειναι πολυ σπαστικο αυτο που κανω.. ε τελοσοπαντων δεν ξαναμιλησαμε..πριν μια εβδομαδα βγηκα εξω και ηρ8ε στο ιδιο μαγαζι με τις φιλες της..πηγα χεραιτησα ολες τις φιλες της με αγκαλιες και φιλια και σε αυτην χαμογελασα και την εδωσα το χερι μου μονο..αυτη ηταν πολυ ξαφνιασμενη που με εβλεπε εκει και δεν ειπε τιποτα μονο κουνησε λιγο το χερι μου με μια σαστισμενη εκφραση στο προσωπο της..σαν να ηταν κομπλαρισμςνη η φοβοταν μηπως της ζητησω να μιλησουμε για ολα αυτα που ειπαμε.. απεφευγε να με κοιταει ολο το βραδυ..ουτε να περασει απο μπροστα μου τα ματια της..εγω μιλαγα κανονικα με ολες τις φιλες της εκτος απο αυτην...ηταν και ενας πρωην της εκει και της επιασε κουβεντα και μιλαγαν..εμαθα απο μια αξιοπιστη πηγη χτες οτι κανονισαν να βγουνε αυτο το σαββατοκυριακο.. οταν τον ειδα να της μιλαει ηθελα να του πεταχω το ποτηρι με την βοτκα στο κεφαλι και να τον πλακωσω αλλα δεν εκανα τιποτα...ουτε με ειδαν που κοιταγα..οταν εφυγα πηγα φιλησα την αδερφη της που ηταν διπλα της και αυτην ουτε καν την κοιταξα..λετε να ενοχληθηκε?? ξερω οτι ειναι ανωριμη και δεν ξερει τι θελει..ξερω οτι δεν της αξιζω ουτε στο ελαχιστο αλλα μου αρεσει!!!!!! να συνεχισω να την γραφω ενω μιλαω κανονικα με τις φιλες της?? και τι δεν θα εδινα να παω να την πιασω απο το κεφαλι να της κολησω το προσωπο μου στο δικο της και να της πω " ΣΕ ΘΕΛΩΩΩ...ΣΕ ΘΕΛΩ ΟΣΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ???? " βεβαια δεν προκειτε να το κανω γιατι θα γινω ο μουνοδουλος της και το σκυλακι της οπως ειπε ο AggelosTuDromu...βοηθηστε παιδια ![]() ![]() ![]() |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #66563 από AggelosTuDromu στις 24 Σεπτεμβρίου 2010, 1:03πμ
οταν θα εισται μαζι με τισ φιλες τις κ θα ειναι κ αυτη μπροστα να κολας στις φιλες τις κ να την γραφεις κ να κοιτας τις αντιδρασεις τις κ μην της γραψεις ουτε μνμ τπτ μεχρι να σου γραψει αυτη σου δινω προθεσμια φιλε 4 μερες απο αυριο αν δεν σου γραψει η σου μιλισει ι οτιδιποτε τοτε φιλε μου ξεχνατην γτ διστιχος σε εχει γραμμενο κανονικοτατα |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #66566 από berdemenios στις 24 Σεπτεμβρίου 2010, 3:05πμ
![]() |
4 μερες απο αυριο?? δεν υπαρχει περιπτωση να μου στειλει στο λεω σιγουρα...οπως απο εγωισμο δεν της στελνω εγω τωρα ετσι και αυτη..ξερεις πως παει το πραγμα..δεν την βλεπω καθε μερα γιατι δεν βγαινει πολυ εξω τα βραδυα γενικα και ειναι και μικρη εχει και διαβασμα ακομα και οταν βγαινει βραδυ βγαινει με τις φιλες της και καπου κοντα σπιτι της ξερεις..καθημερινες εχει σχολειο-φροντηστηριο-διαβασμα..κοινες παρεες δεν εχουμε την περναω 3 χρονια..και τωρα αυτος ο πρωην τι της κολαει ρε πουστη μου? μυριζομαι θα γινει μαλακια.. και δεν το καταλαβαινω γιατι να μην μιλαει μαζι μου και να μιλαει με των πρωην?? ρε πουστη μ κοιτα τι μας κανουν οι γκομενες και παραπονιουνται για εμας μετα οτι τις πληγονουμε.. και οτι μου ειπε μου το ειπε απο το msn απο κοντα δεν μου ειπε τιποτα..αμα βρεθουμε να μιλησουμε θα ξαναφασωθουμε το ξερω ![]() ![]() ![]() ![]() |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #66567 από AggelosTuDromu στις 24 Σεπτεμβρίου 2010, 3:08πμ
φιλε στο λεω καθαρα γαματην κ βρες αλλη στο πα κ πριν νια-μου να φαν κ οι κοτες καρδια μου :P |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #66597 από berdemenios στις 25 Σεπτεμβρίου 2010, 5:39μμ
![]() |
Ναι εχεις δικιο φανταζομαι αυτο ειναι το καλυτερο που μπορω να κανω..καλα τα λες ρε αδερφε μια χαρα..αλλα ξερεις ποσο γαμησι ειναι να κολλας με καποιον και να μην το αξιζει κιολας..Καμια συμβουλη τι να κανω για να την ξεχασω πιο ευκολα?? αγορια κοριτσια οποιος μπορει ας βοηθησει ![]() ![]() ![]() |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #66598 από AggelosTuDromu στις 25 Σεπτεμβρίου 2010, 5:55μμ
κανε οτι εκανε ο tus σε ενα κλιπακι του στειλε ενα μνμ που λεει ψοφα σκροφα αν θες τεσπα βγες μια βολτουλα γνωρισε καμια κοπελα ρε φιλαρακο ολα θα αλλαξουν θα δεις πηγαινε σε κανα μπαρακι κ το κυριοτερο μην αλλαξεις για καμια να εισαι ο εαυτος σου γτ αν δν εισαι,εισαι μια μαριονετα κ σε κινει ενα τσουλακι να σκευτεσαι οτι υπαρχουν κ πιο ομορφες απο αυτην να σκευτεσε οτι στην τελικι αυτη θα χασει στα αρχιδια σου ελπιζω να βοηθαει αυτο |
προφίλάλλα...˵quote˶ |