Ubuntu Linux - Εξάπτει τις γκόμενες
Μην πτύετε καταγής
A)bort, R)etry, I)gnore, V)alium?
Κυριακή, 4 Μαΐου

ποσο αντεχει ενα αγορι?

Σελ. 2
Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #54791 από Karfitsos στις 05 Οκτωβρίου 2009, 7:02μμ

Karfitsos

Εικονίδιο
μέλος από: 4/10/2009
Καταρχάς, αμα δεν σ' αρέσει δεν το κάνεις και φαίνεται οτι το 'χεις συνειδητοποιήσει και μπράβο σου. Τώρα ο άλλος εγγυημένα 99.9% δεν θα σε περιμένει. Ίσως να φας και κέρατο εκτός άμα στο πει χύμα οτι δεν μπορείνα περιμένει άλλο και απλά σ αφήσει. Η μόνη πιθανότητα να σε περιμένει είναι εντωμεταξύ να παίζει με άλλες κι εσύ να μην το πάρεις χαμπάρι :/
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #54792 από bluebird στις 05 Οκτωβρίου 2009, 7:10μμ

bluebird

Εικονίδιο
μέλος από: 22/9/2009
συμφωνω με τον Karfitso απο ... προσωπικη πειρα!!! μου ελεγε οτι με περιμενε κι εκεινος επαιζε με αλλη.. μπορει και με αλλες, δεν εμαθα. και του δηλωσα οπως εσυ, οτι αν θες μπορεις να πας με αλλη δεν πειραζει, αλλα να μου το πεις, να το ξερω. και δεν μου το πε, το εμαθα πολυ αργοτερα, τυχαια...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #54805 από MaRmO στις 06 Οκτωβρίου 2009, 6:05μμ

MaRmO

Εικονίδιο
μέλος από: 9/12/2008
εγω απ'οσα λες πιστευω οτι υπαρχουν πολλες ελπιδες να σε περιμενει...αφου λες οτι σε αγαπαει κτλ...απλα 2 χρονια ειναι πολυς καιρος δεν ξερω...τωρα μπορει να το λεει και να πιστευει πως θα αντεξει αλλα μπορει μετα απο καιρο να βαρεθει κ να νιωσει την αναγκη...τοτε ειναι που αμα το κανει δεν θα στο πει...γιατι λεει τοσο περιμενα αν της το πω τωρα θα πληγωθει...και δεν θα στο πει γιατι θα ειναι μονο απο σωματικη αναγκη αυτο που θα κανει και θα το θεωρησει ασημαντο γι'αυτο αλλα θα ξερει πως εσυ θα πληγωθεις...δεν εχει καμια σχεση με τα συναισθηματα του για σενα...ενταξει πιστευω αμα ηταν η τυφλη πραγματικη αγαπη θα περιμενε κ αιωνες αλλα ετσι ειναι τα αγορια τι να κανουμε...ισως πρεπει να τα καταλαβουμε...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #54810 από pinkfairy στις 06 Οκτωβρίου 2009, 9:19μμ

pinkfairy

Εικονίδιο
μέλος από: 25/6/2009
ala enta3ei de lew sigoyra oti 8a to kanw meta ta 18 isws kai meta ta 17 alla toulaxiston oxi panw sta 16 as mpw prwta 17 kai blepoume ara pt=isteyw pws ena xronno isws ante3ei....
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #55609 από genius_boy στις 06 Νοεμβρίου 2009, 11:18μμ

genius_boy

μέλος από: 6/11/2009
δεν νομιζω να περιμενει για 2 η 1 χρονο. αλλα γιατι θες να το κανεις μετα απο αυτην την ηλικια?
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #57107 από anon-12503 στις 31 Δεκεμβρίου 2009, 3:45μμ

anon-12503

μέλος από: 30/12/2009
εγω συμφωνω με την κοπελα.
δεν υπαρχει λογος να πιεστει αν σωματικα δε νιωθει ετοιμη αλλα αυτο δεν αποκλειει οτι θελει πολυ το αγορι της.
κ επισησ δεν αποκλειεται να την περιμενει το παιδι,σωματικο ειναι τ ζητημα σιγουρα αλλα μερικα αγορια λειτουργουν κ με το συναισθημα.μπορει να μη θελει ηθικα να σε 'απατησει' κ ουτε να νιωθει τοσο εντονη την αναγκη να ολοκληρωσει αν δεν ειναι μαζι σου.κ τελοσπαντων μπορει να μπορει να αρκεστει σε καποια προκαταρκτικα.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #57112 από eLrOi στις 31 Δεκεμβρίου 2009, 5:52μμ

eLrOi

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 31/12/2009
ama to agori agapaei pragmatika tin kopela tote mprei na tin perimenei oso kai na xriastei..
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #57116 από WeWereInLove στις 31 Δεκεμβρίου 2009, 6:10μμ

WeWereInLove

Εικονίδιο
μέλος από: 31/12/2009
βασικα ενα αγορι οπως και μια γυναικα αντεχει οσο θελει να αντεξει..
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #57207 από Seorge στις 04 Ιανουαρίου 2010, 1:01πμ

Seorge

Εικονίδιο
μέλος από: 28/5/2009
Την περίμενα κατι περισσότερο απο 2 χρόνια...αισθανόμουν οτι αυτή θα θελα να ναι η πρώτη μου...ΔΕΝ το μετάνιωσα καθολου........
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #57212 από Helena_90 στις 04 Ιανουαρίου 2010, 1:37πμ

Helena_90

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 13/12/2009
Καλα βρε κοριτσι μου, τι ακουω ( τι διαβαζω, μαλλον)?? Ειπες στο αγορι σου αμα θελει και δεν αντεχει να παει με αλλη??? Ελεος δηλαδη! Ποιος ανθρωπος θα δεχοτανε κατι τετοιο? Ομολογω πως εκπλησομαι.. Αυτο το πραγμα ειναι η δευτερη φορα που το ακουω, μονο που την πρωτη, το ακουσα απο εναν αντρα 55 χρονων που λογω καποιον προβληματων υγειας δεν μπορουσαν με την γυναικα του να κανουν σεξ και δεν μπορουν ακομα εδω και..2 χρονια νομιζω και γυρισε και της ειπε: "Τ. σε παρακαλω, δεν αντεχω να σε βλεπω ετσι, στεναχωριμενη, βρες καποιον να περασεις καλα.. μονο σε παρακαλω..μην μου το πεις.." εκει εμεινα μλκς και συγγηνηθηκα ενω με σενα μου πεσαν τα μαλλια..
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login