Αποριες
Σελ. 2
Μήνυμα #58134 από Micros Picasso στις 29 Ιανουαρίου 2010, 2:02μμ
![]() |
Paidia egw exw mia alli aporeia..i opoia me exei trelanei.. Prin 3 meres stis 26 tou mina ekana sex me tin kopela m...ostoso dn teleiwsa...(kanonika me profilaktiko panta...) opws eipa loipon dn teleiwsa... meta katsame ligo..kai evgala to profilaktiko... me ta polla ekeini arxise na m pernei p**a kai meta m eipe na mpw xwris prof. giati dn 8a ipirxe provlima...(i kopela ka8ws kai egw eimaste ka8aroi..opote arrwsties dn paizoun...) stin arxi dn i8ela.. alla telika me epeise...(ton eleksa vevaia gia to an eixe tpt igra..an kai imoun sigouros pws dn eixa teleiwsei...(pragmati dn eixe tpt...oute kan proerwtika igra...)kai etsi mpika gia polu ligo...(ligotero apo miso lepto..) alla epeidi eniw8a polu perissotero apo oti me to prof. vgika amesws gia na min ginei tpt...) ekeini arxise na m pernei pipa kai pali kai meta apo kana pentalepto teleiwsa... lete na exei meinei egkios???(sovares apantiseis an ginetai kai oso to dinaton pio grigora...)euxaristw prokatavolika... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #58135 από Doctoras στις 29 Ιανουαρίου 2010, 2:37μμ
Mε τιποτα!!!Χωρις πλακα. Διαβασε την αποδεκτη μου απαντησει και θα καταλαβεις. Εδω http://www.ftou.gr/forum/display_topic_threads.asp?ForumID=7&TopicID=4711&PagePosition=2 . Δηλαδη ακομα και να υπηρχαν προεξπεματικα υγρα που θα υπηρχαν η πυθανοτητα να εχει μινει εγγυος ειναι παραπολυ μικρη. Γιατι σηγουρα ειχε υγρανθει το μ... της.Αυτο δεν σημενει πως θα υσηχασεις και θα το κανεις χωρις.Παντα με κρανος. | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #58140 από Micros Picasso στις 29 Ιανουαρίου 2010, 3:17μμ
![]() |
Arxika euxaristw afantasta gia tin mikri voi8eia...!! Elpizw na exeis dikio...oso gia tin dieu8insi pou m esteiles...ta diavasa ola...auto to teleutaio gia to oksino perivallon tou kolpou kai to vasiko twn spermatozwarion...isxuei stantar??? sin oti...auto gia tin kinitikotita??? dn to piasa??dld mporei na meinei eguos i kopela twra??? oso gia to mellon dn nomizw pws 8a ksanvgalw to kranos... apla fainotan sigouri gia oti elege...kai..tin sinexeia tin ksereis... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #58141 από Doctoras στις 29 Ιανουαρίου 2010, 3:24μμ
Yπαρχει αλλα ειναι πολυ μικρη εως και μηδαμινη.Οποτε χαλαρωσε. | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #58142 από Micros Picasso στις 29 Ιανουαρίου 2010, 3:27μμ
![]() |
diladi twra ti na kanw?? pantws mesa tis dn teleiwsa sigoura...to katalavainw otan einai na teleiwsw... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #58144 από Micros Picasso στις 29 Ιανουαρίου 2010, 3:52μμ
![]() |
Και μια αλλη απορεια...αν λεω αν...(που απο οσο ξερω δεν ισχυει...) η κοπελα δν εχει σταθερο κυκλο η παραπανω απαντηση που μου γραξες ισχυει???....Παρακαλω οποιος μπορει να απαντησει ας το κανει σχετικα γρηγορα... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #58146 από sophie28 στις 29 Ιανουαρίου 2010, 6:52μμ
![]() |
απο την στιγμη που δεν τελειωσες δεν εχεις να φοβηθεις.. το σπερμα οταν εχει επαφη με τον αερα κραταει μερικα λεπτα... μονο μεσα στον κολπο κραταει καποιες μερες... κ απο την στιγμη που σου εκανε στοματικο λογικα θα σου "ψιλοκαθαρισε" τα προσπερματικα υγρα που οπως μου ειχε πει κ εμενα ο doctoras κ διαβασες κ εσυ ειναι ελαχιστες οι πιθανοτητες να μεινει η κοπελα εγκυος.. δεν εχεις να φοβασαι κατι... ακομα κ αν δεν εχει σταθερο κυκλο... γιατι δεν τελειωσες μεσα της!!!!!!!!!!!!!!!!! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #58147 από Doctoras στις 29 Ιανουαρίου 2010, 8:51μμ
Oτι και αν ειναι η ας υποθεσουμε οτι μπηκε μια ελαχιστη ποσοτητα σπερματος.Η γυναικα στανταρ ηταν αναμενη και ειχε υγρανθει.Το σπερμα ειναι αδυναμο απεναντι στα υγρα λογο της ελαχιστης ποσοτητας οποτε οχι. Και δε εχει σχεση με τον κυκλο.Αμα θες συζητησετο μαζι της.Αμα δεν ανχονεται αυτη κατι θα ξερει.Ποιος ο λογος να εχεις τοσο ανχος? | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #58167 από Micros Picasso στις 30 Ιανουαρίου 2010, 5:52μμ
![]() |
Βασικα πιο πολυ ειχα τρομαξει...(τωρα εχω ηρεμισει λιγο...) απλα εμα8α για τον υπολογισμο των γονιμων ημερων μιας κοπελας και οταν την ρωτησα.."ποτε ξεκινησε η "περιοδος" σου??" Μου πε πως ξεκινησε στις 13 του μηνα και την μερα που εγινε αυτο...ειχαμε 26...(δηλαδη 14 μερες μετα...(γονιμες μερες...))...και οταν της το πα..μου λεει..ναι ξερω πως να της υπολογιζω...αλλα ποτε δν με ενοιαξε...και ετσι μολις το ακουσα...(χ8ες..) εμεινα...και ειχα φαει φρικη...(την οποια 8α συνεχισω να εχω λογικα...) παντως ελπιζω να ισχυει αυτο που λετε παιδια...μιας που δν 8ελω να γινει καμια στραβη... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #58202 από Micros Picasso στις 31 Ιανουαρίου 2010, 12:57μμ
![]() |
Simfona me to teleutaio pou eipa...na arxisw pali na anisixw??? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |