Ubuntu Linux - Εξάπτει τις γκόμενες
Τα λεφτά είναι σαν το σεξ. Δε σκέφτεσαι τίποτα άλλο αν δεν έχεις και σκέφτεσαι όλα τ' άλλα αν έχεις.
Σάββατο, 31 Ιανουαρίου

τι μαλακιες κανατε στο σχολειο???

Σελ. 3
Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #62448 από anarxia-A.C.A.B στις 08 Ιουνίου 2010, 9:18μμ

anarxia-A.C.A.B

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 4/6/2010
κ ειχα το τηλ.τις καθηγιτριας τον γερμανικων μια γκομεναρα ειχα το νουμερο της κ την επερνα τηλ την ωρα του μαθηματος εγω ειχα παει τουαλετα κ της ελεγα τη βιζαρες εχεις μαναρι μου οταν τελειωσεις το μαθημα σε περιμενω στην εξοπορτα...κ διαφορα τετοια στο τελος αλαξε νουμερο
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #62655 από ifigeneia90 στις 12 Ιουνίου 2010, 11:32πμ

ifigeneia90

Εικονίδιο
μέλος από: 12/6/2010
Εγώ όταν ήμουν στο λύκειο,η μία μαλακία που έκανα και θυμάμαι,(γιατί έκανα και πολλές)ήταν όταν μαζί με κάτι παιδιά, ενώ είχαμε χημεία μπαίνει μέσα η καθηγήτρια, εγώ με τα 2 παιδιά ακόμα, να έχουμε βάλει τα μαγιό, και να έχουμε βάλει μουσική, να έχουμε βαφτεί σαν ζουλού με κάτι μολύβια που είχε ένα κορίτσι (πριν μπει η καθηγήτρια είχαμε βαφτεί)και να αρχίζουμε να τραγουδάμε .Εμένα πάντως μου είχε αρέσει εκείνη την στιγμή .Τελικά μας πήγαν διευθυντή και φάγαμε 2ήμερη.   
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #62807 από giorgos95 στις 15 Ιουνίου 2010, 11:55πμ

giorgos95

Εικονίδιο
μέλος από: 15/6/2010
φέτος(3η γυμνασίου)"βάψαμε"με μπλάνκο την καρεκλα του καθηγητη,αυτός δεν το προσεξε και καθησε,αποτελεσμα??μια ωραία λευκη στάμπα στο μαύρο του παντελόνι xD
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #63511 από alogomuris στις 07 Ιουλίου 2010, 9:10μμ

alogomuris

Εικονίδιο
μέλος από: 7/7/2010
ειχα κατεβασει το σοβρακο ενος παιδιου κ του φανικε ο μικρος του φιλος
λολ
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #63562 από govou στις 09 Ιουλίου 2010, 11:56πμ

govou

banned
μέλος από: 9/7/2010
egw an kai isixo paidi me kalous va8mous exw kanei polles lamakies opws vgazame fwto ena abalo ka8igiti p eixame kai mas pige sto likiarxi xwris na mas parei tn fotografiki etsi gnorizontas kai o likiarxis tn abalosini tou tn vgalame psauti kai apo panw kai meta eimastan ok alla i megaliteri mlk itan otan eixame mia kavla germanikou sto gimnasio kai tis estelna mesw bluetooth kati tsontes egw kai o diplanos kai blexane kati pedia apo diplani taxi eftixws dn exw parei akoma apovoli kai oute 8elw na parw
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login