Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Τα υιοθετημένα παιδιά είναι μεγάλος μπελάς. Πρέπει να τα μάθεις να σου μοιάζουν εμφανισιακά. (Gilda Rander)
Τετάρτη, 10 Ιουνίου

Ποτε θα βγουμε επιτελους μονοι??

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #100860 από themis17 στις 18 Μαΐου 2012, 11:21πμ

themis17

Εικονίδιο
μέλος από: 12/5/2012
Παιδια εγω ειμαι παλι,με το θεμα(πως να της πω οτι μου αρεσει).Τελικα βγηκαμε..ο φιλος μου ειπε δεν θα ερχοταν και ετσι πηγα εγω με αυτην που θελω και την φιλη της για καφε...μην το επιχειρησετε ποτεε.Στο δρομο πετουσε συνεχεια σποντες και μιλουσανε συνεχεια για πρωην..μονο οταν τις μιλουσα εγω μου απαντουσαν.Μα γιατι μου ειπανε να παω μαζι τους τοτε????μπορει να μου πει κανεις?(ελεγε πχ αυτη που θελω στη φιλη της στο δρομο <τον θυμασαι τν ταδε? 25 χρονων Αυτος ειναι αντρας οχι σαν κατι αλλα μικρα>) που πιστευω πηγαινε σε μενα γιατι τοσο καιρο δεν της ελεγα απο κοντα τι αισθανομαι..απο την αλλη ομως μετρησα ποσες φορες την ειπα να βγουμε οι 2 μας και ειναι {5} και παντα εβρισκε μια χαζη δικαιολογια οπως εχω διαβασμα κανονισαμε να βγουμε,αυτο σημαινει 5 χ?γιατι με ειπανε να παω μαζι τους για καφε και μιλουσαν συνεχεια μεταξυ τους για αγορια???να μην με λεγανε αμα δεν ηθελε..πειτε κατι ρε παιδια πως να την πω να βγουμε Μονοι μας να την πω τι νιωθω????
Να προσθεσω πως συνεχεια με κοιταει στα ματια αλλα δεν μ μιλαει,ολο απο μενα περιμενει.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #100861 από ptheolo στις 18 Μαΐου 2012, 11:39πμ

ptheolo

μέλος από: 19/10/2011
Μπορει να τα ελεγε αυτα με την φιλη της ετσι ωστε να σε κανει να ζηλεψεις και να κεντρισεις το ενδιαφερον σου. Αναλογα θα μπορουσε απλα να σε πηρε για "να κρατας φαναρι" αναμεσα σε εκεινη και την φιλη της που μιλουσαν αλλα δεν νομιζω.
Αν θες να της πεις θα της πεις θελω να βγουμε μονοι μας ή αν δεν θες να το καταλαβει πες της να ξαναβγειτε και κανονισε με καποιο τροπο να μην ξαναερθει η φιλη της αλλα και ακομα και να ερθει ξεμοναχιασε την για 3 λεπτα και μιλα της. Επισης αν σου πει οχι μπορεις να φυγεις ή να κατσεις εκει και να το παιξεις χαλαρος(την πεφτεις αν ειναι καλη και στην φιλη της για σπασιμο, ετσι μπορει και να ζηλεψει)

ελπιζω να βοηθησα
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #100875 από themis17 στις 18 Μαΐου 2012, 2:51μμ

themis17

Εικονίδιο
Ααα μου εσπασε τα νευρα δεν απανταει και στα μηνυματα τωρα.Την εγραψα σε μηνυμα στο κινητο:(Να σου πω απλα τι ηθελα αφου δεν θες να μιλισουμε,εγω καταρχας ηθελα να βγουμε μονοι μας για να ξεκαθαρισουμε καποια πραγματα..αν θελεις βγαινουμε,οταν μπορεις στειλε).Αλλα μηπως εκανα μαλακια και δεν μου ξαναμιλησει?τι λετε καλα εκανα?
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #100878 από themis17 στις 18 Μαΐου 2012, 4:00μμ

themis17

Εικονίδιο
Να προσθεσω πως η φιλη της μου ειπε οτι καταλαβε οτι την γουσταρω..
προφίλάλλα...˵quote˶
4
Μήνυμα #100888 από zifeis στις 18 Μαΐου 2012, 5:46μμ

zifeis

Εικονίδιο
μέλος από: 19/3/2012

Αποδεκτή απάντηση

εσυ εισαι ο αντρας ρε φιλε σαφως και απο εσενα περιμενει και θα σε κοιταζει στα ματια

παρην τηλεφωνο και πες της να βγειτε εχοντας ολοκληρωμενη προταση(πχ θες να παμε αυριο για καφε να τα πουμε?)
εκει πες της οτι σου αρεσει και περνας πολυ καλα μαζι της

αλλα και παλι δεν ειναι απαραιτητο να της πεις οτι σου αρεσει μπορεις να πατε μια βολτα και να τη φιλισεις
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #100905 από themis17 στις 18 Μαΐου 2012, 8:01μμ

themis17

Εικονίδιο
Θα το επιχειρησω αν και μιλαμε με μημυματα και θα ειναι πρωτη φορα που την παιρνω τηλεφωνο αλλα να μου πεις καλυτερα γιατι η θα πει ναι και εκει ενοειτε οτι θα κανω κατι η θα φαω χ και θα σταματησω να αγχονωμαι!!
Για να πω την αληθεια και τα 2 καλα μου φαινονται οποτε παταω αποδεκτη ρε φιλε γιατι μου εδωσες θαρρος!!
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login