Ubuntu Linux - Εξάπτει τις γκόμενες
Μην πτύετε καταγής
Δώσε στους ανθρώπους μια δεύτερη ευκαιρία. Ποτέ όμως μια τρίτη!
Τετάρτη, 18 Ιουνίου

πως να μάθω αν του άρεσω?

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #112052 από jubbbfvtfbfh στις 02 Νοεμβρίου 2012, 8:11μμ

jubbbfvtfbfh

μέλος από: 31/10/2012
γεια σας ειμαι 16 χρόνων και μαρεσει ενας ενα χρόνο μικρότερος τον οποίο γνώρισα στα αγγλικα....κάναμε μαζι 5 φορές μάθημα στην αρχή της χρονιάς για προετοιμασία υποτίθεται τοτε αρχίσαμε να ψιλό μηλαμε...τωρα κάθε φορά που τελιονω εγω το μάθημα μου αυτος εκινη τη στιγμή παει για μάθημα και οταν περνάει απο διπλα μου με κοιτάει μες τα μάτια και οχι μονο στα αγγλικα αλλα και έξω οταν με βλέπει...! αλλα δεν με χαιρεταει ποτε και εγω ντρέπομαι να τον χαιρετίσω...!
1η ερώτηση :πως να μάθω αν του άρεσω?
2η ερώτηση :πως να του πω/δείξω οτι μαρεσει?
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #112061 από aswtos στις 02 Νοεμβρίου 2012, 10:34μμ

aswtos

μέλος από: 2/9/2011
κανατε μαθημα μαζι στην αρχη της χρονια οποτε είναι βλακεια να βλεπεστε, να κοιτιεστε και να μην μιλα ο ενας στον αλλο. κανε την πρωτη κινηση και οταν ξανασυναντηθητε στο τελος του μαθηματος του πες του ενα γεια ωστε να παρει και αυτος μπροστα γιατι μπορει να ειναι ντροπαλος. εισαι και ενα χρονο μεγαλυτερη οποτε ακομη και αν σε γουσταρει στο μυαλο του μπορει να φανταζει δυσκολο να τον θες και εσυ. αφου αρχισετε να μιλατε θα δεις πως θα προχωρησει το πραγμα. μπορεις να τον βρεις και σε κανενα fb ώστε να αρχισετε να μιλατε και απο εκει. και σαν έσχατη λύση θα σου προτεινα να ζητουσες να αλλαζες τμημα με καποια δικαιολογια ωστε αν γινεται να ειστε μαζι και να εχεις περισσοτερες ευκαιριες να περνας χρονο μαζι του. αυτα απο μενα!
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login