Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Επίδομα διατροφής είναι η συνέπεια του λάθους δύο ανθρώπων, που το πληρώνει μόνο ο ένας.
Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου

Έχω σοβαρό πρόβλημα με τους γονείς μου

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #144820 από Dystyxismenos στις 07 Απριλίου 2020, 1:16μμ

Dystyxismenos

Εικονίδιο
μέλος από: 7/4/2020
μηνύματα: 1
αποδεκτές απ.: 0
Παιδιά καλησπέρα στην παρέα όπως το λέει και ο τίτλος έχω σοβαρό πρόβλημα με τους γονείς μου. Και μπαίνω λοιπόν κατευθείαν στο θέμα. Κάθε φορά που τσακώνομαι με τον αδερφό μου και φτάνω στο σημείο πραγματικά να φωνάξω όταν ο μικρός μου αδερφός φτάνει σε σημείο να μου μιλήσει ειρωνικά όταν δεν έχει επιχειρήματα για να με αντιμετωπίσει με αποτέλεσμα τα νεύρα μου να σπάνε και να φτάνω κυριολεκτικά να ουρλιάζω από τα νεύρα μου. Πάντα οι γονείς μου του δίνουν δίκιο ενώ στο 99% των περιπτώσεων φταίει αυτός.

Όμως χάρη στους γονείς οι οποίοι δεν καταλαβαίνουν ότι εγώ δεν φταίω, ο μικρός έχει γίνει πανίσχυρος και δεν τον σταματάει τίποτα.

Κάθε φορά που γίνεται καβγάς με τον αδερφό μου οι γονείς μου μου επιτίθονται μετά μανίας και με μία απίστευτα φασιστική συμπεριφορά δεν με αφήνουν καν να μιλήσω και αναγκάζομαι να κλειστώ στο δωμάτιο μου γιατί με το που τους βάζω την φωνή για να βρω το δίκιο μου μπαίνουν στο δωμάτιο μου και τα διαλάνε όλα.

Παιδιά σοβαρά σας μιλάω είμαι σε απελπιστική κατάσταση και ζητώ την βοήθεια σας γιατί δεν μπορεί κάποιος τρόπος θα υπάρχει για να καταλάβουν οι γονείς μου ότι πρέπει να αντιμετωπίσουν τον αδερφό μου για να σταματήσει να έχει αυτή την προκλητική συμπεριφορά.
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login