Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Από την πόρτα σου περνώ κι έρχομαι τοίχο τοίχο, κι αν δε μ' ανοίξεις να σε δω, για σύνθημα θα βήχω...
Σάββατο, 28 Μαρτίου

μακρια μαλλια

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #88059 από Atom στις 28 Οκτωβρίου 2011, 2:53πμ

Atom

Εικονίδιο
μέλος από: 5/1/2011
ειχα παντοτε την απορια γι'αυτους που εχουν μακρια μαλλια(ανδρες).. οταν παρεις την αποφαση να μακρυνεις τα μαλλια απλα σταματας να πηγαινεις στο κομμωτηριο μεχρι να μεγαλωσουν οσο θελεις η χρειαζεται να πηγαινεις για καποιους λογους?? περιμενω να μου τους πειτε εσεις αν υπαρχουν η οχι.. ξερω οτι ειναι τερμα χαζη η ερωτηση αλλα θελω να μαθω..
προφίλάλλα...˵quote˶
7
Μήνυμα #88062 από Doctoras στις 28 Οκτωβρίου 2011, 8:38πμ

Doctoras

μέλος από: 31/8/2009

Αποδεκτή απάντηση

Τα αφήνεις να μακρύνουν μέχρι ένα σημείο 3-4 μήνες.Πας στο κομμωτήριο τα περιπίεισε στα φέρνει ας πούμε όλλα σε μια ευθία η σου κάνει τις "βάσεις" για το στιλ που θές να έχουν όταν είναι μακρία.Η πολύ απλά όπως είπες σταματάς να πηγαίνεις περιμένεις σερί κανα 7-9 μήνες και πάς τότε να τα φτειάξεις.Εγώ τώρα είμε στο στάδιο που έχουν περάσει 4 μήνες και τα έχω περιποιθεί σε κομοτήριο και έχω μπροστά μου τώρα άλους 3 μήνες περίπου για να φτάσουν εκεί που θέλω.Λίγο πριν τους ωμούς.
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login