Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Αν δεν μπορείς να αποφύγεις έναν βιασμό απόλαυσέ τον!
Σάββατο, 4 Απριλίου

Απουσίες!

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #144535 από Mariask στις 24 Ιανουαρίου 2020, 2:54μμ

Mariask

Εικονίδιο
μέλος από: 24/1/2020
μηνύματα: 1
αποδεκτές απ.: 0
Γειά σας! Με λένε Μαρία και πηγαίνω 2α λυκείου σε ΕΠΑΛ. Πρόσφατα εμαθα πως έχω 112 απουσίες και το όριο είναι 114. Φέτος δυστυχώς δεν ισχύει αυτό με τις δικαιολογημένες και αδικαιολόγητες.
Σήμερα το πρωί το έμαθε ο πατέρας μου, γιατί τον πήρε τηλ ο υπεύθυνος και όπως καταλαβατε τα άκουσα στο σπίτι. Εκείνος νόμιζε πως εχω καπου στις 30 επειδη έλειπα όταν ήμουν άρρωστη. Προσπάθησα να δικαιολογήσω κάποιες λέγοντας του πως 20 είχα κάνει στην αρχή απο την κατάληψη, 30 όταν ήμουν άρρωστη, αλλες 30 από χωροδιες και γιορτές που πήρα μέρος(πράγμα που ίσχυε) και αλλες 20 έφευγα τελευταίες ώρες στην αρχή της χρονιάς. Δεν τολμουσα να του πω πόσες εχω στην αρχή γιατί είναι πολύ αυστηρός.
Μου είπε οτι θα έρθει μαζι μου την Δευτέρα να ρωτήσει αυτόν τον καθηγητή γιατί δεν έστειλε κάποιο χαρτί νωρίτερα. Το πρόβλημα είναι πως ειχε στείλει χαρτιά αλλα κατα τύχη τα έβρισκα εγω και δεν τους τα έδειχνα.
Εχω αγχωθει πολύ γιατί σε 2 απουσίες μένω και αυτός ο καθηγητής φροντίζει να μου το υπενθυμίζει συνέχεια προκαλώντας μου παραπάνω άγχος. Ξέρω οτι τα έκανα σκατά και ψάχνω να βρω μια λύση.
Έχετε βιώσει ποτέ κάτι παρόμοιο;
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #144537 από Kamberia στις 25 Ιανουαρίου 2020, 9:16πμ

Kamberia

Εικονίδιο
μέλος από: 25/1/2020
μηνύματα: 1
αποδεκτές απ.: 0
Μαρία καλησπέρα! Καταλαβαίνω απόλυτα την θέση σου και πράγματι το να σου έχουν μείνει 2 απουσίες είναι πολύ αγχωτικό. Πέρυσι τελείωσα με παραπάνω από 114 απουσίες αλλά σβήστηκαν λόγω των βαθμών μου που ήταν αποδεκτοί. Πλέον, δυστυχώς, έχουν σταματήσει να δέχονται χαρτιά γιατρών επειδή υπήρξε μια περίοδος που όλοι την είχαν δει να πηγαίνουν να φτιάχνουν ψεύτικα χαρτιά στους ιδιωτικούς γιατρούς τους ότι τάδε ήταν άρρωστοι επειδή αποκοιμήθηκαν μια ολόκληρη μέρα ή διάβαζαν. Φέτος αρρώστησα περίπου 3 φορές και ακόμα και τώρα που μιλάω δεν έχω αναρρώσει πλήρως. Είμαι με υψηλό πυρετό όλη την εβδομάδα, πολύ βήχα και αδιαθεσία, δεν μπορώ να σταθώ στα πόδια μου. Πήγα στο νοσοκομείο και πήρα χαρτί από πνευμονολόγο που έλεγε ξεκάθαρα ότι είχα λοίμωξη αναπνευστικού με πυρετό. Να μην τα πολυλογώ δεν το δέχτηκαν. Είπαν ότι έπρεπε να έχω νοσηλευτεί τουλάχιστον μια μέρα για να μπορούν να σβηστούν οι απουσίες. Εγώ λοιπόν, είχα ήδη κάνει 60 απουσίες πριν αρρωστήσω είτε επειδή πήγαινα για καφέ τις πρώτες ώρες, είτε επειδή έλειπα σε καταλήψεις που κατέληξαν να ανοίξουν το σχολείο, είτε επειδή πολύ απλά βαριόμουν και έφευγα τελευταίες ώρες (το χειρότερο αθώο λάθος που μαζεύει τις περισσότερες απουσίες) και τώρα ειμαι με περίπου 100 απουσίες και έχω τόσους μήνες μπροστά μου μέχρι να τελειώσει η χρονιά. Στην προκειμένη περίπτωση ελπίζω να κατάλαβες ότι αυτός είναι ο λόγος που δεν λείπουμε από το σχολείο επειδή βαριόμαστε να σηκωθούμε το πρωί ή να κάτσουμε μέχρι το τέλος, 7 ώρες είναι, θα περάσουν. Ας μην φτιάχνουμε προβλήματα από το πουθενά, ας είμαστε ρεαλιστικοί. Όσο για τις απουσίες σου, θεωρώ πως θα σβηστούν, σπάνια αφήνουν παιδιά στην ίδια τάξη, μόνο όταν υπάρχει 0 συμμετοχή και 0 παρουσία για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ελπίζω να σε κάλυψα.
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login