Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Απαισιόδοξος λέγεται ο αισιόδοξος με εμπειρία.
Σάββατο, 16 Οκτωβρίου

Ερωτήσεις για ΣΣΑΣ

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #145395 από unstoppable στις 10 Αυγούστου 2020, 6:11πμ

unstoppable

μέλος από: 10/8/2020
μηνύματα: 2
αποδεκτές απ.: 0
Διαβίωση (2)

Η ιστοσελίδα της σχολής αναφέρει επακριβώς ότι οι ακαδημαϊκές υποχρεώσεις συνδυάζονται αρμονικά και ευέλικτα με τις στρατιωτικές και της επιμορφωτικές υποχρεώσεις. Μολαταύτα, σε κάποια στρατιωτικά ενημερωτικά website υπάρχουν καταγγελίες πως οι μαθητες της σχολής δεν δύνανται να ανταπεξέλθουν σε όλες τις άνωθι υποχρεώσεις, εξαιτίας των επιβλεπόντων της σχόλης, που επί μερικά συναπτά έτη είναι Ευέλπιδες και όχι απόφοιτοι της ΣΣΑΣ. Όσον αφορά αυτό το κομματι, καθίσταται εφικτό, ως μαθητής της ΣΣΑΣ να παρακολουθώ αφενός όλες τις πανεπιστημιακές υποχρεώσεις απαρεγκλίτως και αφετέρου τις άλλες λοιπές;

Προοπτικές-Αποκατασταση(3)

Έχω βλέψεις για ΣΣΑΣ Οικονομικο, προσωπικά. Άκουσα πως έχεις την δυνατότητα να αποκατασταθείς και σε Στρατό, Ναυτικό και Αεροπορία. Ποιος απο τους παραπάνω κλάδους κατέχει το ποιο γόνιμο και έφορο εργασιακό περιβάλλον με τις λιγότερες μεταθέσεις και που συνήθως μετατίθεσαι στον έκαστο κλάδο;( Επιπλέον πληροφορίες για μεταθεσεις θα με βοηθούσαν,ευχαρίστως ). Επιπροσθέτως, επιθυμώ να κάνω και μεταπτυχιακό• και επειδή όλα τα εργαστήρια- μαθήματα είναι υποχρεωτικά, σε συνεννόηση με την υπηρεσια μου, μπορώ να το περατώσω επιτυχώς και σε ελάχιστο χρόνο, όπου και αν μεταβώ σε πόλη με Τμ.Οικ.Επ. και είναι συνυφασμένο με τις ΕΔ; Επιπροσθέτως, το μεταπτυχιακο-α μετά την πρόσληψη στον δημόσιο τομεα, σου αποφέρει-ουν κέρδος; Φερειπείν, αν κάνεις δύο MBA κερδίζεις τα διπλάσια, τρία MBA τα τριπλάσια και ούτω καθεξής;(Όταν εννοώ διπλάσια, τριπλάσιο, εννοώ για το επίδομα, για MBA).

Εισαγωγή στην Σχολή (1)

Γνωρίζω πολύ καλα την κοπιώδη και την διήνεκη προσπάθεια για να εισαχθείς σε οποιαδήποτε σχολή ΣΣΑΣ. Αλλά εκτός αυτού, έχεις να περασεις και αθλητικές, ιατρικές και τις ψυχοτεχνικές δοκιμασίες. Θεωρώ ακράδαντα ότι πληρώ τα ποικίλα κριτήρια. Το μόνο το οποίο που έχω μερικούς ενδοιασμούς είναι πως στις ψυχολογικές βολιδοσκοπήσεις, λέγεται ότι τα θέματα είναι εξωπραγματικά και παράλογα, δίχως να υπερβάλλω. Είναι όντως έτσι ή επικρατεί κατάφωρη τρομολαγνεία σε αυτό το ζήτημα και έχεις την δυνατότητα να επιτεύξεις τον συγκεκριμένο στόχο , χωρίς προετοιμασία;


Υποσημείωση: Θέλω να μου απαντήσει κάποιος που γνωρίζεις εκ των έσω αυτά τα πράγματα και θα τα παρουσιάσει ενδελεχώς, σαφώς, εμπεριστατωμένα και είναι ανελλιπώς ενημερωμένος σε αυτά .
Υποσημείωση(2): Ξερώ όλα τα θέματα της σχολής, από αλλά πρίσματα και σκοπιές και τα έχω αντιληφθεί- αφουγκραστει, το λέω αυτό για να προλάβω κακεντρεχή και κακόβουλα σχόλια.
Υποσημείωση(3): Για κάποιες ακόμα ερωτήσεις που θα προκύψουν θα απευθυνθώ πάλι στο ίδιο forum (διάσκεψη).
Υποσημειωση(4): Τα πάσα λεγόμενα έγκειται σε δικαιώματα πνευματικά, του χρήστη, που τα ανεβασε και επιτρέπεται η μερική αναδημοσίευση τους και αμετάκλητως να μην λοιδορηθούν .

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!
Ν. Τ., ενδιαφερόμενος για ΣΣΑΣ,Α'Λυκ,09/8/2020.

😀ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!😀
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login