Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Κάθε μηχανισμός για να πάρει μπροστά χρειάζεται λάδι και μίζα. Η μίζα κινεί την παραοικονομία η οποία κινεί την οικονομία.
Τετάρτη, 22 Μαρτίου

Κόμπλεξ με το φιλί

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #156084 από Tsiou! στις 21 Δεκεμβρίου 2021, 4:29μμ

Tsiou!

Εικονίδιο
μέλος από: 8/12/2021
μηνύματα: 4 αποδεκτές 0
Καλησπέρα αγαπητά μέλη του φτου,
Λοιπόν έχω ένα θέμα, ίσως να χαρακτηρίζεται ως κομπλεξ γι'αυτό και έβαλα αυτόν τον τίτλο.
Είμαι 16 χρόνων κοπέλα και δεν έχω κάνει ποτέ μου σχέση. Έχω φιληθεί μόνο μια φορά στην ζωή μου με ένα πολύ όμορφο αγόρι άλλα δεν ένιωσα κάτι. Δεν είναι εκεί το θέμα μου. Το πρόβλημα μου είναι πως για κάποιον λόγο παρόλο που βγαίνω με αγόρια και μου αρέσουν σχετικά, μόλις πάνε να κάνουν την κίνηση να με φιλήσουν απομακρύνομαι. Μπορεί να φταίει το γεγονός πως μου αρέσει πολύ ένα άλλο αγόρι αλλά δεν είναι εκεί το θέμα. Κάθε φορά που σκέφτομαι το φιλί νιώθω σαν να φοβάμαι όμως δεν ξέρω τι. Όταν είχα φιλήσει αυτό το αγόρι το δάγκωσα καταλάθος και από τότε έχω την φοβία να μην κάνω κάποιο λάθος. Γενικά δεν θα ήθελα να κάνω τέτοιο λάθος ξανά. Πως μπορώ να το αντιμετωπίσω? Ναι το ξέρω είναι γελοίο αυτό που λέω και συνήθως μπροστά στις παρέες μου το παίζω κουλ και φλερτάρω μα όταν πάει να γίνει κάτι πιο σοβαρό το κόβω. Γιατί μου συμβαίνει αυτό ? Μήπως έχω κάποιο πρόβλημα?
προφίλάλλα...˵quote˶
6
Μήνυμα #156134 από Katee75 στις 29 Δεκεμβρίου 2021, 4:25πμ

Katee75

Εικονίδιο
μέλος από: 4/10/2021
μηνύματα: 101 αποδεκτές 0

Αποδεκτή απάντηση

Στην εφηβεία μπορεί να γίνουν και αυτά.
Το πρώτο μου φιλί μπορώ να πω πως ήταν απαίσιο και δεν ένιωσα ωραία,παρόλο που το ήθελα,γιατί δεν υπήρχε το κατάλληλο connection,δεν ήμασταν μόνοι μας,δεν με έκανε να νιώσω άνετα και το έκανε κατευθείαν,δεν ήμασταν καν σε σχέση και ήταν απλά φάση κλπ.Αυτο που θέλω να σου πω είναι ότι εσύ σαν άνθρωπος μπορεί να χρειάζεσαι τον χρόνο σου για να σου βγει (μπορεί μόνο για τις πρώτες φορές).
Επίσης το ψυχολογικό που έχει θεωρώ ότι παίζει αρκετό ρόλο,γιατί λες ε αφού δεν μου άρεσε την πρώτη και έκανα και λάθος θα το κάνω ξανά και πάει λέγοντας.Γενικα δώσε χρόνο στον εαυτό σου,προσπάθησε να φτιάξεις την κατάσταση που έχεις εσύ στο μυαλό σου ότι θες.Επισης δώσε χρονο και στα αγόρια που πας να κάνεις κάτι.Ισως λόγω της ηλικίας κιόλας να χρειάζεσαι λίγο καιρό για να γνωρίσεις τον άλλον και μετά να πας σε αυτό το βήμα.
Όταν έδωσα το πρώτο μου φιλί νόμιζα ότι έτσι είναι και απογοητευτικά.Ωστοσο όταν συνέχισα και μάθαινα μου ήταν όλο και πιο ευχάριστο.Και σε καμία περίπτωση δεν κάνεις κάπου λάθος και δεν έχεις κανένα πρόβλημα:)
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login