Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Δεν έχει άλλες φλασιές για σένα σήμερα.
Τετάρτη, 7 Μαΐου

Θόρυβος σε λάπτοπ

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #111568 από JeDD στις 22 Οκτωβρίου 2012, 7:12μμ

JeDD

μέλος από: 9/10/2012
Το λάπτοπ μου είναι σχεδόν 4 ετών και αν εξαιρέσω τη μία φορά που δημιούργησε πρόβλημα ( μαζί με αυτό άλλαξα και τα windows σε 7 από Vista ) δεν μου έχει δημιουργήσει το παραμικρό ελάττωμα εκτός από τα πλήκτρα που μερικές φορές βγαίνουν.

Δεν μου έχει κλείσει ποτέ, δεν μου ανεβάζει θερμοκρασία άλλα το τελευταία διάστημα πρόσεξα πως κάποιες φορές ακούγεται ένας θόρυβος.
Απ΄ότι κατάλαβα ακούγεται από το ανεμιστηράκι και ο θόρυβος είναι σαν ένα μικρό χτύπο ( τικ,τικ ) ... ξέρει κανείς τι μπορεί να παίζει;

Πω πω αν με χαλάσει τώρα το λάπτοπ που δεν έχω δουλειά την πάτησα, ξέρω ότι έχει διάρκεια ζωής και ξέρω ότι με την έντονη χρήση το πηδάω περισσότερο.
προφίλάλλα...˵quote˶
6
Μήνυμα #111569 από zoupi2007 στις 22 Οκτωβρίου 2012, 7:19μμ

zoupi2007

Εικονίδιο
μέλος από: 6/7/2011

Αποδεκτή απάντηση

μπορει να εχει μπει κατι μεσα απο σκονη, μεχρι καποιο ζωύφιο που μπορει να πέθανε μεσα, και καμια φορα που κουνιεται το λαπτοπ ακουγεται γιατι το πιανουν οι ελικες...καθαρισμα θελει
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #111570 από JeDD στις 22 Οκτωβρίου 2012, 7:34μμ

JeDD

μέλος από: 9/10/2012
Το καθάρισα πριν λίγο καιρό δεν μου ανεβάζει θερμοκρασία και δεν παίρνει γρήγορες στροφές ο ανεμιστήρας... Βέβαια να το αποσυναρμολογήσω δοκίμασα μία φορά άλλα το ανεμιστηράκι είναι το τελευταίο κομμάτι και δεν το ρισκάρω για να μην κάνω βλακεία.

Δεν ξέρω τι παίζει, θενκς για την απάντηση.
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login