Ubuntu Linux - Εξάπτει τις γκόμενες
Μεγάλες στιγμές της αρχαιότητας: Ένας Χριστόδουλος να μαζεύει υπογραφές για τις ταυτότητες ώστε να γράφουν με το στανιό το Χριστιανός Ορθόδοξος, να ξεχωρίσουν οι μούλοι από τους ντόπιους—η πεμπτουσία της διάκρισης
Παρασκευή, 31 Ιουλίου

Θελω να χωρισω ΣΟΣ

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #120752 από paraksenos στις 05 Ιουνίου 2013, 3:48μμ

paraksenos

Εικονίδιο
μέλος από: 5/6/2013
Πως να χωρίσω τη κοπέλα μου λιγότερο επώδυνα γι αυτη;; Ποια ειναι η καλύτερη δικαιολογία να χρησιμοποιήσω για να μη πονέσει τόσο;
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #120762 από lenaki19 στις 05 Ιουνίου 2013, 8:51μμ

lenaki19

Εικονίδιο
μέλος από: 5/6/2013
το θεμα ειναι γιατι θελεις να τη χωρησεις? απλα βαρεθηκες ή εκανε κατι και ξενερωσες? παντως και στις δυο περιπτωσεις η γνωμη μου ειναι να της πει με ειλικρηνεια το γιατι θελεις να χωρισετε. Πιο καλα ειναι να της πεις την πραγματικη αιτια παρα να της πεταξεις μια δικιολογια . Πιστευω θα το εκτιμησει καλυτερα. Παντως βρεις δε βρεις δικιολογια το αποτελεσμα θα ειναι το ιδιο. Θα πονεσει ουτως ή αλλως.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #120832 από renempeee στις 07 Ιουνίου 2013, 11:54πμ

renempeee

Εικονίδιο
μέλος από: 7/6/2013
κοιτα επειδη ειμαι κοριτσι αν καποιος μου ζητουσε να χωρισουμε θα εστιαζα αλλου κι οχι στην ειλικρινεια του...το πιο συνηθισμενο ειναι το " περναω δυσκολη φαση " ΄ή "θα ηταν καλυτερα να μεινουμε φιλοι" και μπλα μπλα μπλα.....ουτως η αλλως θα το παρει καπωσ και θα πονεσει..απλα προσεχε η δικαιολογια που θα πεις να μην ειναι τοσο ταπεινωτικη...
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login