Παιδια βοηθεια ειμαι 15 χρονων και φετοσ το καλοκαιρι γνωρισα ενα αγορι.Βασικα τον ήξερα απο παλια αλλα φέτοσ μου κινησε το ενδιαφερον.Καναμε φΑΣΗ πρωτα αλλα αυτοσ ηξερα οτι είναι ο τυποσ "ψεκαστε σκουπιστε τελιωσατε" οποτε φροντισα να μην κολλησω ομως μετα αυτοσ ήρθε και μου εκανε ερωτικη εξομολογηση αλλα εγώ ήμουν αλλου τελως παντων μετα απο λιγο καιρο συνειδιτοποιησα οτι είμαι ερωτευμενη μαζι του αλλα φοβηθηκα να του το πω μήπως μου εριχνε ακυρο.Την πρωηγουμενη παρασκευη ο κολλητοσ του μου ειπε πωσ είναι νοσοκομειο γτ χτυπησε μ τ μηχανακι μ ενα φιλο του ήταν πολυ ασχημα κ αρχισαμε να μίλαμε καθε μέρα αλλα οταν πηγα ν τον δω εμπιξα τ κλαματα ενιωθα απαισια.Προσπαθησα να μην του το δειξω αλλα το καταλαβε! Τι να κανω για να τον κανω νιωσει καλυτερα είναι πολυ ασχημα κ θελω να τον βοηθησω εκεινοσ λεει οτι μονο που παω και τον βλεπω ειναι πολυ καλυτερα ομωσ εγω τον βλεπω να μαραζώνει και καταρρεω προσφατα περασα απο καταθληψη κ ακομα παιρνω αντικαταθλιπτικα δεν θελω να ξαναπερασω το ιδιο λουκι ομως με ποναει ν τν βλεπω ετσι. Τι να κανω?