Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Να φοβάσαι τα πισινά του γαϊδάρου και τα μπροστινά του καλογέρου.
Σάββατο, 4 Ιουλίου

Έρωτας;

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #141812 από katarinap στις 29 Ιουλίου 2018, 4:12μμ

katarinap

μέλος από: 29/7/2018
μηνύματα: 1
αποδεκτές απ.: 0
Εγώ 21, εκείνος 24. Είμαι σε σχέση εδώ και τέσσερις μήνες. Είμαι πολύ ερωτευμένη, νιώθω αγάπη γι' αυτόν. Κι εκείνος το ίδιο κι ακόμα τόσο ερωτευμένος δηλώνει, στα λόγια τουλάχιστον.
Στα λόγια μ αγαπάει πολύ. Φοβερά ερωτικά μηνύματα και εξομολογήσεις. Να λιώνεις και να τα διαβάζεις ξανά και ξανά.
Κάτι νιώθω όμως πως δεν πάει και πολύ καλά, με στράβωσε ο πολύς ο έρωτας. Θα αναφερθώ μόνο στον τελευταίο μήνα της σχέσης.

Πριν 3 βδομάδες έφυγα από την πόλη μας για το χωριό μου. Εκείνος έμεινε πίσω, μόνος του, χωρίς πολλούς φίλους για να βγαίνει.
Πέρα από τη δουλειά του δεν είχε να κάνει κάτι άλλο, οπότε γενικά επικοινωνούσαμε αρκετά στη μέρα, τόσο μηνύματα όσο και τηλέφωνο. Όχι υπερβολικά, άλλα σε φυσιολογικό βαθμό πιστεύω, όπως κάθε ζευγάρι. Εγώ τα παρατούσα όλα, φίλους, συγγενείς, και μιλόυσαμε. Το ήθελα πολύ, τον έχω πάνω απ' όλα.
Σκέφτομαι όμως πως ίσως απλώς δεν είχε τι άλλο να κάνει και ήθελε λίγη παρέα. Γιατί...

Γιατί εδώ και 5 μέρες που πήγε κι εκείνος στο χωριό του και στους δικούς του, το χάσαμε τελείως. Όχι απλώς δεν είμαι πια προτεραιότητα, δεν είμαι καν στη λίστα.
Μου στέλνει μια καλημέρα το πρωί, καμιά φωτογραφία το μεσημέρι κι ένα καληνύχτα το βράδυ. Ένα καληνύχτα βέβαια, καμιά δεκαριά σειρές μήνυμα. Ή που είναι τόσο ερωτευμένος, ή που θέλει να ρίξει έναν έμμεσο απολογισμό για το γράψιμο που έφαγα όλη μέρα. Who knows...
Τηλέφωνα κομμένα. Δε θέλει λέει να δίνει δικαιώματα στους δικούς του για να μην ασχολούνται με τα προσωπικά του. Οκει, κατανοητό.

Είναι απ' το πρωί μέχρι το βράδυ με τους φίλους τους και την οικογένεια του, κι εγώ ανύπαρκτη γι αυτόν, να περιμένω όλη μέρα ένα μήνυμα πάνω από ένα τηλέφωνο.
Κι αν τολμήσω και γκρινιάξω, και παραπονεθώ, θα μου πει: "τι ήθελες να κάνω; αφού είμαι με παρέα. με στεναχωρείς. θα τα πούμε πιο μετά, μην είσαι παράλογη, μωρό μου..." Και πάλι μ έριξε.
Ίσως και να μαι τελικά παράλογη. Μα είναι παράλογο να θέλεις αφιέρωση χρόνου από το σύντροφο σου; Και είναι πιο λογικό, κάποιος που δηλώνει πιο ερωτευμένος από κάθε άλλη φορά στη ζωή του, να αφιερώνει 15 ώρες στους άλλους και 2,5 λεπτά σε σένα;
Κάθε φορά με τουμπάρει, και νιώθω πως είμαι πολύ υπερβολική, πως τον πρήζω, και του χαλάω τη διάθεση όταν παραπονιέμαι.

Και θα τελειώσω (ελπίζω) μ' ένα πρόβλημα που πάντα υπήρχε, αλλά τώρα μ έσκασε.
Δεν με ρωτάει σχεδόν ποτέ "τι κάνω".
Θα μου πεις "είναι απλά μια κλισέ ερώτηση, σιγά". Μα ο εγκέφαλος μου δεν καταλαβαίνει πως γίνεται κάποιος που δηλώνει τόσο ερωτευμένος να μην ενδιαφέρεται παράλληλα για το πως είσαι, τι κάνεις, πως περνάς τη μέρα σου και τι σε απασχολεί.
Το συγκρίνω άμεσα με εμένα που, από πηγαίο ενδιαφέρον και όχι για εντυπωσιασμό, θέλω να μαθαίνω τα πάντα. 98% της κλήσης ή αφορά άμεσα και τους δυο, ή μόνο εκείνον. Εμένα ποτέ...
Ενώ παράλληλα, δεν με ακούει. Πολλές φορές που ξεκινάω να μιλήσω για ένα θέμα που απασχολεί, ή θα περιμένει να τελειώσω και θα πει κάτι ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΣΧΕΤΟ, ή που θα το πετάξει πριν καν ολοκληρώσω. Πλέον ακόμα και αν θέλω να μοιραστώ κάτι, προτιμώ να μιλήσω στο βασιλικό στη βεράντα, τουλάχιστον δε θα με διακόψει.

Μπερδεύομαι λοιπόν. Μπορεί να υπάρχει έρωτας&αγάπη χωρίς ενδιαφέρον και επικοινωνία;
Μήπως είναι απλά έτσι ο χαρακτήρας του;
Μπορεί κάτι να διορθωθεί; Μα αν ο άλλος δεν ενδιαφέρεται, θα τον κάνεις εσύ με το ζόρι;
Μήπως τελικά είναι όλα μια φούσκα και πρέπει να το τελειώσω όσο κι αν δεν θέλω καν να σκεφτώ αυτή την πιθανότητα; Δεν θέλω να φανταστώ ζωή χωρίς εκείνον.
Ξέρω πως πάλι απόψε, θα στείλει ένα υπέροχο μήνυμα αγάπης, και παρόλο που έβραζα όλη μέρα, θα του τα συγχωρήσω όλα και θα κοιμηθώ ήρεμη. Θα νιώθω πάλι βλάκας που τα σκέφτομαι όλα αυτά και πως όλα είναι στο μυαλό μου, αφού τόσο πολύ μ αγαπάει. Μα πάλι τα ίδια το πρωί...
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login