Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Αν αληθεύει ότι πολλά κορίτσια έχουν την τάση να παντρεύονται άντρες που τους θυμίζουν τον πατέρα τους, τότε εξηγείται το γιατί τόσες πολλές μητέρες κλαίνε στους γάμους.
Τρίτη, 16 Ιουνίου

Σημειο G ή προβλημα?

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #122197 από SissyR στις 03 Αυγούστου 2013, 4:50μμ

SissyR

Εικονίδιο
μέλος από: 10/9/2012
Πφφφ γεια σας ειμαι 17χρονων.προχθες λοιπόν ολοκλήρωσα γ πρωτη φορα με το αγόρι μου!πόνεσα λίγο στην αρχή μετα ήμουν εντάξει.το θέμα μου ειναι όμως ότι ναι μ άρεσε παρα πολυ τ ευχαριστήθηκα!όμως κατα την διάρκεια κ θα μπορούσα ν πω σε όλη την διάρκεια ειχα την αισθηση ότι ήθελα να ούρηση...κ κάποιες στιγμες πάλευα με νύχια κ με δόντια νομίζοντας ότι θα μου φύγουν...ντραπηκα τοσο πολυ!!εκείνη τν ώρα δν μπορούσα να του πω κατι γιατί ντρεπόμουν κ μπορεί ν ξενερωνε και δν ήθελα μιας κ ηταν η πρωτη ας φορα!κάποια στιγμη που με χάιδεψε λίγο από μπροστά ενώ ηταν ήδη μέσα μου..καπως ηρέμησα κ μου έφυγε αυτή η αισθηση.οταν πήγα να τ κανω μονη μ δεν τα κατάφερα!τελικά δν έγινε τίποτα.το βραδυ που του το είπα μου είπε ότι πολυ πιθανόν να ήμουν πολυ κοντά στο να εξπερματωσω...το θέμα ειναι ότι τ έψαξα κ λένε για τ σημείο G οταν ερεθίζεται προκαλεί αίσθημα ούρησης!αλλα από την άλλη λένε ότι ειναι δυσκολο ν βρεις το σημείο G κ πολλές γυναίκες δν το έχουν βρει καν ουτε μια φορα...ειναι δυνατόν να ειναι τοσο εύκολο σε εμένα?από την πρωτη μου φορα κιόλας?ή μήπως έχω κάποιο πρόβλημα κ όντως έχω κάτι σαν ακράτεια ούρων κατα τη διάρκεια του σεξ?
Θέλω γνωμες απο ολους κ απο κορίτσια αν τ έχουν νιώσει κ απο αγόρια αν τους το εχει πει ποτέ καμία κοπέλα ότι τ εχει νιωσει
προφίλάλλα...˵quote˶
6
Μήνυμα #122198 από tasos41997 στις 03 Αυγούστου 2013, 4:54μμ

tasos41997

Εικονίδιο
μέλος από: 13/12/2010

Αποδεκτή απάντηση

Ονομάζεται Squirting googlαρετο
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #122199 από madness2012 στις 03 Αυγούστου 2013, 5:00μμ

madness2012

Εικονίδιο
μέλος από: 10/8/2012
όντως είναι το squirting...και την επόμενη φορά μπορείς να το διασκεδάσεις περισσότερο και το αγόρι σου θα νιώσει περήφανος!!
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login