Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Από τότε που κουράστηκα να γυρεύω έμαθα να βρίσκω. Από τότε που κάποιος άνεμος μου εναντιώθηκε ταξιδεύω με όλους τους ανέμους.
Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου

Ποιο ειναι το φυσιολογικό μεγεθος;;

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #56478 από Tzortzis στις 14 Δεκεμβρίου 2009, 11:35μμ

Tzortzis

Εικονίδιο
μέλος από: 14/12/2009
Γεια σας είμαι καινούργιος εδώ και θα ήθελα μέχρι να μάθω το site να είστε επιείκεια μαζί μου εάν γράψω θέμα σε λάθος threat . Λοιπόν την τελευταία εβδομάδα έμμεσα η κοπέλα μου μου είπε ότι θέλει να ολοκληρώσουμε .έρχεται λοιπόν η μεγάλη ερωτηση.είμαι 15 και την έχω 14.5.είναι κανονική η θα ρεζιλευτω και μετά θα γελάει κάθε πικραμένος;ευχαριστώ
προφίλάλλα...˵quote˶
7
Μήνυμα #56479 από Doctoras στις 14 Δεκεμβρίου 2009, 11:39μμ

Doctoras

μέλος από: 31/8/2009

Αποδεκτή απάντηση

Eιναι μια χαρα κανονικο μεγεθος δεν θα παρεξηγηθει αυτο ελυπε.
Προχωρα εσυ στα πιο ακρεα και θα δεις οτι θα σου φυγουν ολλες οι
αμφυβολιες.Αμα η κοπελα σου ειναι παρθενα φροντισε να της φερθεις καλα
για να της μεινεις αξεχαστος.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #56482 από Tzortzis στις 15 Δεκεμβρίου 2009, 12:02πμ

Tzortzis

Εικονίδιο
μέλος από: 14/12/2009
Ξέρεις dictora και μένα πρώτη φορά είναι και κολλάω λιγάκι είναι η αλήθεια γιατί δεν έχω χειριστεί ξανά τετοια κατάσταση και δεν θέλω να φανώ ανωριμος.όσο για την κοπέλα ναι είναι παρθένα.μπορεί κάποιος να ρίξει καμία συμβουλή;έτσι ώστε να μην τα κάνω θάλασσα ?
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #56489 από Doctoras στις 15 Δεκεμβρίου 2009, 12:49πμ

Doctoras

μέλος από: 31/8/2009
Πηγαινε εδω ακι δες τι εχω γραψει οχι μονο εγω και οτι εχουν πει η αλλη ειναι πανω στο θεμα που ενδιαφερεσαι! http://www.ftou.gr/forum/display_topic_threads.asp?ForumID=2&TopicID=4536&get=last
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login