Προκαταρκτικα υγρα πεους
Σελ. 2
Μήνυμα #74290 από giannisefoa στις 23 Μαρτίου 2011, 9:09μμ
Πρώτον αυτό... :P Που είναι πολύ ενοχλητικό και 2ον μπορεί,με πολύ μικρές πιθανότητες,μια κοπέλα να μείνει έγκυος από τα προσπερματικά υγρά... | |
| προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #74291 από GrandmasterL στις 23 Μαρτίου 2011, 9:16μμ
Ειπα οτι ειναι υγρα που τα εκκρινει ΚΑΙ ο κολπος.Που σημαινει,οτι και τα δυο "οργανα" τα εκκρινουν.Ο κυριος σκοπος ειναι η λιπανση,αλλα επισης χρησιμευει και για να καθαριζει τον κολπο,και να ελαχιστοποιει την πιθανοτητα για τραυματισμο κατα την διευσδηση κ.α. Gianni,αυτο μπορει να γινει σε περιπτωση που εχει μεινει σπερμα στο πεος,απο προηγουμενη εκσπερματωση.Πρακτικα,ειναι σχεδον αδυνατον.. | |
| προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #74299 από mak r5 στις 23 Μαρτίου 2011, 11:59μμ
{GrandmasterL : "Ειπα οτι ειναι υγρα που τα εκκρινει ΚΑΙ ο κολπος " } σωστος φιλε....δεν το ειδα ;) | |
| προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #119035 από paok98 στις 25 Μαρτίου 2013, 4:48μμ
αμα πανω στο σεξ σπασει το προφυλακτικο και υπαρχουν αυτα τα υγρα τι γινεται? | |
| προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #140458 από Xrisokavlis στις 30 Δεκεμβρίου 2017, 4:29πμ
Παιδιά εγώ ειμαι 16 χρόνον έχω πάει στα μπουρδέλα 2 -3 φορές έχω γαμησει και δεν χύνω στην ...μαλακιά τελειώνω Και όταν κάνω πάλι μόνος μου αυτοαπασχοληση και εκεί που πάω να τελειώσω ξενερώνω και δεν χύνω πιστεύω πως φταίνε τα υγρά που βγάζω όταν βγάζω υγρά νομίζω ότι ξενερώνω | |
| προφίλάλλα...˵quote˶ |