Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Μην πτύετε καταγής
Νικοτινίαση: Η παράφορη επιθυμία να συναντήσεις περιπτερά, ειδικά όταν σου τελειώνουν τα τσιγάρα.
Παρασκευή, 3 Ιουλίου

Πρωτη φορα και προβλήμα στη στύση

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #144242 από ticky14 στις 29 Νοεμβρίου 2019, 5:50μμ

ticky14

Εικονίδιο
μέλος από: 13/9/2016
μηνύματα: 25
αποδεκτές απ.: 2
καλησπερα παιδιά,

Ειχαμε βρεθεί με την κοπελα μου πριν 2 βδομάδες και μου εκανε στοματικό αλλα δεν τελείωσα. Σήμερα προσπαθήσαμε να το κάνουμε (πρώτη μας φορα) και ενω στα προκαταρκτικα είχα στύση μόλις πήγαινα να βάλω το προφυλακτικο μου έπεφτε και δεν σηκωνόταν με τίποτα, προσπαθήσαμε 2 φορες αλλα δεν... Σας εχει ξανασυμβεί; Πως αντιμετωπίζεται;
προφίλάλλα...˵quote˶
11
Μήνυμα #144259 από chronus στις 04 Δεκεμβρίου 2019, 6:54μμ

chronus

Εικονίδιο
μέλος από: 22/9/2016
μηνύματα: 43
αποδεκτές απ.: 2

Αποδεκτή απάντηση

Καταρχάς χαλάρωσε! Δεν είσαι ο μόνος που το παθαίνει, ούτε σημαίνει ότι έχεις κάποιο πρόβλημα! Ναι, συμβαίνει αυτό σε όλους τους άνδρες και όχι μόνο μία φορά. Σε όλες τις επόμενες δεκαετίες τής ζωής σου που θα κάνεις σεξ, θα υπάρξουν και άλλες φορές που δεν θα σου έρθει στύση για κάποιο λόγο. Πρέπει να πάψει αυτό το θέμα να αποτελεί ταμπού και ντροπή! Δεν είμαστε μηχανές να πατάμε κουμπάκι να σηκώνεται!

Επίσης δεν είναι σπάνιο να χαθεί η στύση, τελείως ή μερικώς, όταν φοράμε το προφυλακτικό. Στη φάση αυτή που αλλάζει τελείως η αίσθηση από δέρμα σε λάτεξ, μπορεί να πάψουν για λίγο να ερεθίζονται τα σημεία τού πέους που πυροδοτούν τη στύση. Δεν είναι τίποτα. Τα πάντα είναι θέμα τεχνικής και εμπειρίας, τόσο από εσένα όσο και από την κοπέλα σου. Σιγά σιγά θα μάθεις να διαχειρίζεσαι καλά το προφυλακτικό και να ελέγχεις τη στύση σου. Επίσης η κοπέλα σου, με τη δική σου βοήθεια, μπορεί να μάθει να πιάνει σωστά το πέος σου με προφυλακτικό και να συνεχίζει να ερεθίζει τα ευαίσθητα σημεία μου. Θα κάνετε δοκιμές και συζήτηση και θα το βρείτε. Επιπλέον, είναι καθ θέμα ψυχολογίας. Αν έχεις άγχος ή αν κάτι δεν σου αρέσει στη φάση που κάνετε, δυσκολεύει τη στύση σου γενικά. Πρέπει λοιπόν να αισθάνεσαι άνετος και ψυχολογικά στο σεξ με την κοπέλα σου, το οποίο επίσης θέλει χρόνο να επιτευχθεί.

Κάτι άλλο που σου προτείνω είναι να κάνεις λίγο εκπαίδευση με το προφυλακτικό μόνος σου, εκτός σεξ. Η εξάσκηση βοηθάει. Δες το σαν "προπόνηση". Κάποια στιγμή που θα είσαι μόνος σου, θα ξέρεις ότι δεν θα σε ενοχλήσει κανείς και θα έχεις χρόνο, πάρε ένα κουτί με αρκετά προφυλακτικά και χρησιμοποίησέ τα όλα. Φέρε το πέος σου σε στύση και βάλε ένα προφυλακτικό ήρεμα και προσεκτικά. Φρόντισε να το βάλεις σύμφωνα με τις οδηγίες που γράφει. Δούλεψέ το λίγο έτσι και προσπάθησε να κρατάς το πέος σου σε στύση με το προφυλακτικό. Βρες τα σημεία που πρέπει να ερεθίζεις για να γίνεται αυτό. Βγάλ' το μετά και φόρα πάλι ένα καινούριο. Και τρίτη φορά, αν θέλεις. Δοκίμασε επίσης να εντοπίσεις άλλα σημεία στο σώμα σου που ενισχύουν τη λίμπιντο σ' εσένα προσωπικά. Επειδή δεν είναι πάντα εύκολο να κρατάμε διαρκώς ερεθισμένα τα ευαίσθητα σημεία πάνω στο ίδιο το πέος φορώντας προφυλακτικό, μπορεί να βοηθάει ο ερεθισμός άλλων σημείων τού σώματος, ό,τι σου αρέσει (τα οποία καλό είναι να τα δείξεις και στην κοπέλα σου μετά). Προσπάθησε να αυνανιστείς με το προφυλακτικό και να μιμηθείς τις κινήσεις τού σεξ. Ελπίζω να μην σε φρικάρει αυτό, αλλά μια καλή ιδέα είναι να βάλεις το πέος σου ανάμεσα σε δύο μαξιλάρια και να μιμηθείς έτσι τις κινήσεις τού σεξ χωρίς να το κρατάς με τα χέρια σου. Στο πείραμα αυτό, κάποια στιγμή, όταν νομίζεις ότι έχεις κάνει αρκετή εξάσκηση, συνέχισε τον αυνανισμό μέχρι τέλους και εκσπερμάτωσε μέσα στο προφυλακτικό. Έτσι θα δεις και αυτή την αίσθηση, καθώς και τον τρόπο που πρέπει να διαχειριστείς μετά το γεμάτο σπέρμα χρησιμοποιημένο προφυλακτικό. Όλο αυτό το πείραμα σε προετοιμάζει για καλύτερο χειρισμό του προφυλακτικού και της στύσης μετά στο σεξ. Μπορείς να το κάνεις όσες φορές θέλεις, μέχρι να αισθάνεσαι σίγουρος ότι το κατέχεις.

Αυτά και ελπίζω να μην σε φρίκαρα που τα είπα έτσι χύμα και με λεπτομέρειες. Αλλά πιστεύω ότι δεν επιτρέπεται να ντρεπόμαστε πια για τέτοια θέματα!
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login