Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Βαγγελίτσα μην απλώσεις πάλι μπουγάδα στη νταλίκα, φεύγω χαράματα για Σουηδία. Νίκος.
Κυριακή, 24 Μαΐου

Sexting

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #144809 από Giannnis στις 04 Απριλίου 2020, 11:06πμ

Giannnis

Εικονίδιο
μέλος από: 4/4/2020
μηνύματα: 1
αποδεκτές απ.: 0
Καλησπερα σας ειμαι ο γιαννης 16.5 χρονων θα ηθελα να ρωτησω το sextingμε κοπελα κατω των 18 ετων θεωρειται ή ειναι παρανομο? Κ αν ειναι τοτε τι θα επρεπε να ξερω? Ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας
προφίλάλλα...˵quote˶
11
Μήνυμα #144815 από chronus στις 05 Απριλίου 2020, 9:00μμ

chronus

Εικονίδιο
μέλος από: 22/9/2016
μηνύματα: 43
αποδεκτές απ.: 2

Αποδεκτή απάντηση

Εφόσον είστε και οι δύο ανήλικοι, το sexting αυτό καθ' εαυτό δεν είναι παράνομο. Θα ήταν, αν ο ένας από τους δύο ήταν ενήλικας. Ωστόσο όντας ανήλικοι, αποφασίζουν οι γονείς σας, επομένως αν το ανακαλύψουν και θελήσουν να σας το απαγορεύσουν, έχουν το δικαίωμα να το κάνουν. Κακώς για 'μένα, αλλά κάθε οικογένεια έχει τους κανόνες της.

Αυτό όμως που είναι σίγουρα παράνομο και επικίνδυνο, δεν είναι το ίδιο το sexting, αλλά το bullying που μπορεί να προκύψει κατά τη διάρκεια του sexting. Προσοχή λοιπόν! Δεν ανταλλάσσουμε ποτέ ερωτικές φωτογραφίες και βίντεο που φαίνονται πρόσωπα ή άλλα στοιχεία που μπορεί να προδώσουν την ταυτότητά μας, γιατί ακόμα και αν ο σύντροφος είναι άτομο εμπιστοσύνης, ποτέ δεν ξέρεις πού θα καταλήξει τέτοιο υλικό στο μέλλον. Μην ξεχνάς πως ό,τι ανεβαίνει στο δίκτυο, μένει για πάντα. Καλό είναι ακόμα και στα απλά μηνύματα που περιέχουν σεξουαλικό κείμενο, να αποφεύγουμε να χρησιμοποιούμε ονόματα. Υπάρχουν εφαρμογές (όπως το skype, το kik και το snapchat), που δεν συνδέονται με αριθμό τηλεφώνου και έτσι προσφέρουν επιπλέον προστασία ως προς την ιδιωτική μας ζωή. Μόλις αισθανθούμε ότι κάτι δεν πάει καλά ή ότι ο άλλος αρχίζει να γίνεται πιο επιθετικός, σε βαθμό που μας ενοχλεί, κόβουμε το sexting αμέσως και δεν επιτρέπουμε να μας απειλήσει κανένας με κανέναν τρόπο. Αν το πράγμα χειροτερέψει πολύ, ζητάμε βοήθεια από την οικογένειά μας. Και το κυριότερο, όταν επιλέξουμε να κάνουμε sexting, πρέπει να είμαστε απόλυτα σίγουροι για το άτομο με το οποίο θα το κάνουμε.
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login