Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Η σκληρότερα εργαζόμενη τάξη στην Ελλάδα είναι οι μαθητές. (Δ. Σαββόπουλος)
Κυριακή, 24 Μαΐου

Περιτομη αποριες

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #144812 από MP642 στις 04 Απριλίου 2020, 7:28μμ

MP642

Εικονίδιο
μέλος από: 15/3/2020
μηνύματα: 7
αποδεκτές απ.: 0
Οποις γνωριζει να μου απαντησει σε αυτα τα ερωτήματα που εχω:
1.Ποσο χρηματα κοστιζει πανω κατω να κανω περιτομη?
2.Ποση ωρα κραταει το χειρουργείο και αμα ποναει?
2.Ποσο καιρο κραταει η αποθεραπεία?
3.Κατα την περιοδο της αποθεραπείας θα μπορω να πηγαινω στις υποχρεώσεις που εχω πχ σχολη , δουλεια ή θα πρεπει να ειμαι συνέχεια στο κρεβατι ?
προφίλάλλα...˵quote˶
11
Μήνυμα #144814 από chronus στις 05 Απριλίου 2020, 8:40μμ

chronus

Εικονίδιο
μέλος από: 22/9/2016
μηνύματα: 43
αποδεκτές απ.: 2

Αποδεκτή απάντηση

Το κόστος περιτομής εξαρτάται από τον γιατρό, το είδος τής επέμβασης και την κλινική. Γύρω στα 500 - 800 ευρώ, έως και 1.000 σε κάποιες κλινικές, όμως ένα μέρος καλύπτεται από το Ταμείο σου. Αν γίνει με laser, είναι πιο ακριβή απ' ό,τι αν γίνει με κλασικό νυστέρι. Αν επιλέξεις να πας σε δημόσιο νοσοκομείο, είναι δωρεάν, αλλά δεν θα βρεις εκεί τις πιο σύγχρονες χειρουργικές μεθόδους.

Το χειρουργείο κρατάει ανάλογα με το είδος της επέμβασης και την έκταση της βλάβης, 30-60 λεπτά. Γίνεται με τοπική νάρκωση και δεν πονάει φυσικά κατά τη διάρκεια της επέμβασης, όμως μετά υπάρχει λίγος πόνος. Ο όλος χρόνος επίσκεψης στην κλινική είναι μερικές ώρες.

Ο χρόνος αποθεραπείας εξαρτάται από την έκταση της τομής, το είδος τής χειρουργικής τεχνικής, τα άλλα προβλήματα υγείας που μπορεί να έχει ο ασθενής και το κατά πόσο είναι απόλυτα συνεπής στις οδηγίες που θα δώσει ο γιατρός. Συνήθως το χειρουργικό τραύμα επουλώνεται μετά από δέκα μέρες περίπου, όπως η πλήρης υποχώρηση του πόνου και των άλλων ενοχλημάτων θέλει μήνες. Οι περισσότεροι άνδρες μπορούν να έχουν στύση και να κάνουν σεξ ή να αυνανιστούν χωρίς να αισθάνονται πόνο, μετά από 6 - 8 εβδομάδες περίπου.

Το πόσο θα μείνεις στο κρεβάτι εξαρτάται και πάλι από το πόσο ζόρικη θα είναι η επέμβαση και από τυχόν μικρές επιπλοκές (όπως πυρετός) που μπορεί να προκύψουν αμέσως μετά. Συνήθως μένεις στο κρεβάτι 1 - 2 μέρες και μετά πηγαίνεις στις υποχρεώσεις σου κανονικά (προφανώς δεν θα κάνεις ξενύχτια, ταξίδια και πάρτυ από τις πρώτες μέρες). Βέβαια καλό είναι για καμιά δεκαριά μέρες να αποφύγεις τις έντονες δραστηριότητες, όπως γυμναστική, κολύμβηση, σήκωμα βάρους, βαριές εργασίες κλπ. Βέβαια αν το επάγγελμά σου είναι χειρωνακτικό, καλό είναι να μείνεις σπίτι λίγο παραπάνω. Επίσης καλό είναι να αποφεύγεις την οδήγηση τις πρώτες μέρες, τουλάχιστον την πολύωρη οδήγηση, για να μην πιέζεται το πέος με το χειρουργικό τραύμα από την άβολη θέση στο αυτοκίνητο.

Για να κάνουν πιο εύκολη την αποθεραπεία, πολλοί άνδρες, εφόσον μένουν μόνοι, επιλέγουν να είναι τελείως γυμνοί από τη μέση και κάτω μέσα στο σπίτι, για να μην αισθάνονται ενόχληση από τα ρούχα επάνω στο πέος. Αν δεν μένουν μόνοι, μπορεί να επιλέξουν να κοιμούνται τελείως γυμνοί για το ίδιο λόγο. Αυτό είναι πιο εύκολο το καλοκαίρι, καθώς δεν χρειάζονται κλινοσκεπάσματα.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #144817 από MP642 στις 06 Απριλίου 2020, 6:23πμ

MP642

Εικονίδιο
μέλος από: 15/3/2020
μηνύματα: 7
αποδεκτές απ.: 0
Το laser κυμαίνεται και αυτο 500-800 ή ξεπερναει τα 800? (Σε ευχαριστώ για την υπερπλήρη απαντηση με βοήθησες αρκετα)
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login