Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Όταν ήμουν νέος, υποσχέθηκα στον εαυτό μου να μην παντρευτώ προτού βρω την ιδανική γυναίκα. Τελικά την βρήκα - αλλά, έψαχνε και αυτή για τον τέλειο άνδρα.
Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου

Η Βάλανος κατά την στύση.

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #145525 από YamishetaXD στις 31 Αυγούστου 2020, 4:44μμ

YamishetaXD

μέλος από: 31/8/2020
μηνύματα: 2
αποδεκτές απ.: 0
Καλησπέρα σας, είχα μια μεγάλη απορία έτσι ξαφνικά και ήθελα να μάθω αν είναι νορμάλ ή αν τρέχει κάτι, ειμαι 20 και κατά την στύση όλο μου το πέος είναι καλυμένο στο κεφάλι, δηλαδή δεν βγάνει εξω, αυτό νόμιζα ότι ήταν σε όλους έτσι και απλά σε κάποιους έβγαινε με λιγα λόγια ο καθένας είχε διαφορετικό πανω στο θέμα, ήθελα αν ήξερε καποιος να μου απαντήσει, η βάλανος είναι καλυμμένη και στην στύση.
προφίλάλλα...˵quote˶
11
Μήνυμα #145526 από Nicolasz στις 31 Αυγούστου 2020, 7:23μμ

Nicolasz

Εικονίδιο
μέλος από: 29/8/2020
μηνύματα: 6
αποδεκτές απ.: 2

Αποδεκτή απάντηση

Φίλε μου δεν υπάρχει πρόβλημα αν η βάλανος είναι καλυμμένη όταν το πέος είναι σε πλήρη στύση, αν μπορείς να μετακινήσεις το πετσάκι με το χέρι σου προς τα κάτω για να αποκαλυφθεί πλήρως το κεφάλι. Όλοι όσοι δεν έχουμε περιτομή έτσι είμαστε. Αν δε μπορείς να κατεβάσεις το πετσάκι σχεδόν καθόλου, πιθανόν να χρειαστεί μια μικρό επέμβαση για να λυθεί το θέμα. Σεξ έχεις κάνει ποτέ? Αν το πετσάκι κατεβαίνει ως ένα σημείο, αλλά όχι τελείως, όταν διεισδύσεις μερικές φορές, το πιο πιθανό είναι να κατέβει πιο κάτω και να επιτρέπει στο κεφάλι να αποκαλύπτεται πλήρως. Όταν αυνανίζεσαι, δεν κατεβάζεις το πετσάκι προς τα κάτω με το χέρι σου?
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #145528 από YamishetaXD στις 01 Σεπτεμβρίου 2020, 9:22πμ

YamishetaXD

μέλος από: 31/8/2020
μηνύματα: 2
αποδεκτές απ.: 0
Γειά σου φίλε Νικόλα, όχι παρθένος ειμαι, μάλλον χρειάζομαι μια μικρή περιτομή ή όπως λέγεται γιατί δεν κατεβαίνει καθόλου το πετσάκι, το είχε πάθει και ο κολλητός μου και έκανε ένα μικρόχειρουργείο, δεν περίμενα να είναι τόσο συνηθισμένο φαινόμενο, τώρα το πρόβλημα μου τοποθετείτε αλλού, που θα βρω έμπιστο χειρουργό γιατι εδώ στο νοσοκομείο μου λέει ο κολλητος μου δεν του έκαναν καλή δουλειά.
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login