Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Φτύσε καλλιτεχνικά
Δεν το κατάλαβα πως ήμουνα για σένα, ο πασατέμπος σου για να περνά η ώρα... (άσμα)
Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου

Περιτομή

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #145739 από Unusualwishes στις 28 Νοεμβρίου 2020, 6:21μμ

Unusualwishes

Εικονίδιο
μέλος από: 28/11/2020
μηνύματα: 1
αποδεκτές απ.: 0
Γειά σας, Ονομάζομαι Δημήτρης και πριν 10 ημέρες έκανα περιτομή λόγο στενούς δακτυλίου, έχω Μερικές απορίες αλά για αρχή θα πω πως ήταν οι πρώτες 10 ημέρες.

1η ημέρα περιτομής: όπως είπα ήταν πολύ στενό και δεν έβγαινε ούτε για πλάκα, οπότε πήγα στο νοσοκομείο έκλεισα ραντεβού και μπήκα μέσα για την περιτομή, μπαίνω μέσα ξαπλώνω και ο χειρουργός μου κάνει τοπική αναισθησία στην περιοχή, περίπου 4-5 ενέσεις οι οποίες για εμένα ήταν αισθητές, τέλος πάντων έγινε το χειρουργείο, διήρκησε περίπου 30-40 λεπτά, μου το τύλιξε με γάζα και πήγα σπίτι, έβγαλα εσώρουχο και παντελόνι και ξάπλωσα στο κρεβάτι, η ευαισθησία της βαλάνου χωρίς να είναι καλυμμένη είναι το κάτι άλλο οπότε και κοιμήθηκα ελάχιστες ώρες.

2η ημέρα: Η ευαισθησία συνεχίζει να ενοχλεί και εγω ακόμη κολλημένος στο κρεβάτι χωρίς εσώρουχο κ.τ.λ αφαιρώ την γάζα και βάζω μια καθαρή, πίνω τα φάρμακα που μου είχε γράψει ο χειρουργός πρωί και βράδυ, ελάχιστες ώρες ύπνου και εκείνη την ημέρα.

3η Ημέρα: τα ίδια όπως και την δεύτερη, αλλαγή Γάζας λίγο αλοιφή τριγύρω από τα ράμματα και φάρμακα πρωί βράδυ.

4η ημέρα: Ξυπνάω πίνω τα φάρμακα και αλλάζω γάζα, βράζω χαμομήλι, ρίχνω και πεταντίν και το βουτάω μέσα για κανενα δεκάλεπτο, βάζω πεναντίν στην γάζα και το τυλίγω, όσο περνάει ο καιρός η ευαισθησία της βαλάνου γίνεται ποιο ελάχιστη, και εκείνη την ημέρα λίγες ώρες ύπνου.

5η ημέρα: Ξυπνάω πίνω τα φάρμακα και αλλάζω γάζα, βάζω πεταντιν και το τυλίγω, το μεσημέρι έκανα ντους με χλιαρό νερό και καθόλου πίεση του νερού στο σημείο αλά ξεπλύνετε, αλλαγή Γάζας κ.τ.λ

6η ημέρα: κανω ότι και τις πρωιγουμενες δεν χρησιμοποιώ καθόλου την αλοιφή αλα χρησιμοποιώ πολύ πεταντιν την τεχνική με το βάπτισμα μέσα στο χαμομήλι, αγοράζω αλοιφή ξυλοκαίνης και βάζω απαλά πανω στην βάλανο μέχρι να μειωθεί η ευαισθησία και αυτή είναι η πρώτη ημέρα που βγαίνω από το σπίτι.

7η ημέρα: Φάρμακα, βάπτισμα στο χαμομήλι με πεταντίν και αλλαγή Γάζας πάλι με πεταντιν, από την 3 με 4 ημέρα η ευαισθησία την βαλάνου ξεκινάει μερα με την ημέρα να μειώνετε.

8η ημέρα: Κανω όπως και τις πρωιγουμενες η ευαισθησία της βαλάνου είναι πολύ ποιο μικρή και δεν χρησιμοποιώ καθόλου ξυλοκαινη.


9η ημέρα: κανω ότι έκανα και τις υπόλοιπες αλλαγή Γάζας πεταντίν κ.τ.λ, η ευαισθησία της βαλανου είναι πολύ αλαχιστη και επιστρέφω στην δουλειά μου, με ενοχλούσε λίγο μιας και κινουμουν με δίκυκλο για διανομές.

10η ημέρα ακόμη ποιο μικρότερη ευαισθησία της βαλάνου σχεδόν αόρατη, επαναλαμβάνω τις ίδιες διαδικασίες, αλλαγή Γάζας και πάει λέγοντας.

Τώρα διανύω την 11 ημέρα και το μόνο που με ενοχλεί είναι η φαγούρα περιστασιακά και όχι όλη την ώρα, που και που μέσα στην μέρα με πιάνει φαγούρα, να πω πως από τότε μέχρι σήμερα είχα στήσεις στον ύπνο μου με αποτέλεσμα να με πονάει στις αρχές αλά με τον καιρό καλυτερεύει τώρα πλέων δεν με ενοχλεί σχεδόν καθόλου.

Οι απορίες που είχα είναι αν μετά από 3-4 εβδομάδες εφόσον επουλώσει και είναι Ready to Go, το πετσακι είναι κολλημένο στην βάλανο από κάτω η θα μετακινείτε, επίσης τα ράμματα θα φύγουν από μονα τους η θα πρέπει να πάω στον γιατρό να τα Αφαιρέσει, αυτά, ευχαριστώ!
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login