Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Έξω οι βάσεις από τα μαθήματα!
Τετάρτη, 17 Ιουλίου

Ορμή για ώριμες γυναίκες

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #170625 από Anagnwsths στις 08 Σεπτεμβρίου 2023, 1:58πμ

Anagnwsths

Εικονίδιο
μέλος από: 8/9/2023
μηνύματα: 8 αποδεκτές 0
Ευχαριστώ ακόμα και που το διαβάζετε αυτό, έχω ένα θέμα που θέλω να μοιραστώ και με κάποιον συνομήλικο μου (είμαι 16), που ισως τύχει να το διαβάσει, πέρα από γονείς και ψυχολόγο (φίλους δεν έχω).

Από πιο μικρός γύρω στα 10 άρχισα να προτιμώ ώριμες γυναίκες (δηλαδή νέες μητέρες από 35 μέχρι ότι νανε) αντι για κορίτσια της ηλικίας μου. Τότε εντάξει δεν ήμουν ακόμη στη εφηβεία ήταν σχεδόν αδιάφορο το θέμα. Από τα 12 με 13 μου έχει γίνει ανυπόφορο.

Δεν είναι ότι έχω κάποια ιδιαίτερη προτίμηση σε εμφάνιση έτσι απλά όταν δω απλή γυναίκα σε βόλτα/περπάτημα με αθλητικά ρούχα...(...) και με επηρεάζει πολύ για μια μερα ολοκληρη μπορεί να είμαι στην τσίτα.

Τώρα πρόσφατα έκανα συναναστροφές με κοπέλες της ηλικίας μου, αλλά τετοιο πάθος που μου βγαίνει με τις όριμες γυναίκες, δε το συνάντησα πουθενά. Έχω κοινωνικό άγχος και προσπαθώ να μιλάω με κόσμο γενικά να το ξεπεράσω, αλλά κάθε φορά που βγαίνω απ'το σπίτι θα γίνει κάτι τέτοιο και θα ταραχτώ παραπάνω από ότι πρέπει. Βασικά ασχολούμαι με μλκιες και έπρεπε ήδη να το χω ξεχάσει το θέμα καιρό τώρα, δε ξέρω πως να νιώσω καλύτερα μόνο αν το πω σε κάποιον βοηθάει λίγο. Έχω προσπαθήσει για μήνες να μείνω συγκεντρωμένος στον στόχο μου να το ξεχάσω, αλλά το μόνο που καταφέρνω είναι κάθε μήνα να συμβαίνει κάτι ανάλογο και να χαλιέμαι.

Είναι η διαφορά ηλικίας που με ιντριγκαρει; ειναι αραγε το ότι είναι αδύνατο να κάνω κάτι ποτέ μαζί τους που με κάνει τοσο θερμό; Κοντεύω τα 17 και νιώθω απίστευτα αβολα να σκέφτομαι έτσι για γνωστές μας γυναίκες φίλοι γονιών και λοιπά.

Θα ήθελα να έχω όρεξη για κορίτσια της ηλικίας μου αλλά με χαλάει πολύ το ότι οι περισσότερες είναι στην τσίτα με την εμφάνιση τους και τα περισσότερα χαρακτηριστικά τους είναι ψεύτικα (πολύ υπερβολικά ντυσίματα) ενώ στις γυναίκες με παιδιά ειδικά δεν τους ενδιαφέρει τόσο πολύ εαν θα είναι πανέμορφες στην απογευματινή βόλτα και απλά χτενίζονται βάζουν αθλητικά και βγαίνουν (το φετιχ μου, αν θεωρειται..).

Προσπάθησα να επικοινωνήσω με κοπέλες της ηλικίας μου με καλό χαρακτήρα γενικά σεμνές, αλλά δεν θέλουν να πολυασχολούνται πέρα από το φλερτ λόγω οποιουδήποτε στόχου θέλουν να πετύχουν (είναι απόλυτα σωστό και καλό για άνθρωπο να χει στόχους, όμως δε μπορείς να κάνεις μακροχρόνια σχέση μαζί του).
Βέβαια και πάλι στο σεξουαλικο κομμάτι το μυαλό μου πλέον στρέφεται αυτόματα στις μεγαλύτερες.
   Ευχαριστώ πολύ που το φτάσατε ως εδώ το εκτιμώ αφάνταστα που κάποιος διαβάζει την ιστορία μου, αν κάποιος έχει κάποια παρόμοια εμπειρία και θέλει θα ήταν μεγάλη μου χαρά να το συζητήσουμε ή αν κάποιος μπορέσει να μου δώσει μια συμβουλή πως να το διαχειριστώ.

Επίσης ζητώ συγνώμη για συντακτικά και ορθογραφικά λάθη και να βγάλατε νόημα σε καμία πρόταση:)))
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login