Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Ένα PC χωρίς COBOL και Fortran είναι σαν μια σοκολάτα χωρίς κέτσαπ και μουστάρδα.
Τετάρτη, 24 Ιουλίου

Ιστορία και συμβουλές

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #172724 από georgidds στις 05 Νοεμβρίου 2023, 8:05πμ

georgidds

μέλος από: 23/10/2023
μηνύματα: 10 αποδεκτές 0
Καλησπέρα σε όλους τους αναγνώστες. Συγνώμη για το μεγάλο κείμενο καθώς είναι ιστορία και ζητάω συμβουλές όποιος έχει ανάλογη εμπειρία. Αρχικά να πω ότι είμαι 15 χρονών, μου αρέσουν οι γυναίκες αλλά μου αρέσουν και οι άντρες. Η ιστορία είναι προχθεσινή.

Τελευταία μέρα της εβδομάδας λοιπόν και φεύγω από το σχολείο στο οποίο πηγαίνω. Καθώς σχολάμε με πλησιάζει ένα παιδί (γνωριζόμαστε περίπου 1 χρόνο και κάτι) και ήθελε να μου πει κάτι "μυστικό", για αυτό με πήρε λίγο πιο πέρα και μου εκμυστηρεύτηκε πως είναι γκέι. Εγώ, τον τελευταίο καιρό ήμουν λίγο μπερδεμένος σχετικά με το τι είμαι (ανέρτησα και ένα σχετικό άρθρο) και για αυτό το πήρα πολύ χαλαρά. Μου ζήτησε να μου πάρει και να του πάρω πίπα. Εγώ εκεί λίγο μπερδεύτηκα γιατί στα δευτερόλεπτα που μου είπε πως είναι γκει δεν περίμενα να με πει να προχωρήσουμε. Εγώ τον ρώτησα γιατί επέλεξε σε εμένα να μου το πει και απάντησε ότι με επιστεύετε και επειδή είμαι αρκετά εμφανίσμος. Επειδή και αυτός εξωτερικά είναι πάρα πολύ όμορφος δέχτηκα καθώς και εγώ θα καταλήξω μόνο με την εμπειρία κάπου. Πάω στο σπίτι του με την μία λοιπόν, άδειο το σπίτι και χωρίς πολλά πολλά κατεβάζει το παντελόνι του, το κατεβάζω κι εγώ και έτσι έρχεται κοντά στην πούτσα μου και ξεκινάει για κανά πεντάλεπτο. Του την γλύφω μετά περίπου για 10 λεπτά και χύνει στο στόμα μου. Εγώ εκείνη την στιγμή καύλωσα πάρα πολύ. Μου ξαναπαίρνει πίπα και τον χύνω στην μούρη. Δεν μου την έβαλε, ούτε εγώ, απλώς μόνο πίπες. Να σημειώσω ότι εγώ τρελένομαι για γυναίκες αλλά και για τέτοια με άντρες, άλλα κατάλαβα ότι είμαι bisexua. Είχα ξαναπάρει πίπα από straight άτομο, όμως για λίγα δεύτερα.Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι να το ξανακάνουμε; Πως να ξαναγίνει εάν ναι;;; Θέλω γενικά να μου πείτε επίσης εάν έχετε παρόμιες εμπειρίες.
προφίλάλλα...˵quote˶
2
Μήνυμα #172725 από giorgosssssss στις 05 Νοεμβρίου 2023, 9:47πμ

giorgosssssss

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 21/10/2023
μηνύματα: 3 αποδεκτές 0

Αποδεκτή απάντηση

Γεια σου.
Αρχικά, είμαι 14 χρόνων εγώ και ας πούμε περνάω τα ίδια με σένα. Με αυτό εννοώ ότι μου αρέσουν οι γυναίκες αλλά μ αρέσουν τέτοιες φάσεις με αγόρια της ηλικίας μου ( και να πω την αλήθεια θα γουσταρα φουλ να κάναμε κάτι τέτοιο και μαζί 😅, η αλήθεια να λέγεται). Από προσωπικής μου άποψης, θεωρώ ότι μπορείτε να έρθετε και σε πλήρη επαφή, με την προϋπόθεση ότι κανένας σας δεν θα το πει παραέξω. Και αν το κάνετε και μετά δείτε ότι είναι κάτι που σας αρέσει μπορείτε να το κάνετε συστηματικά. Ταυτόχρονα όμως μπορείς να ασχολείσαι και με κορίτσια αν σου αρέσουν.
Αν ήμουν στην θέση σου θα του ξεκαθάριζα ότι μου άρεσε πάρα πολύ αυτή η φάση και ότι θέλω να το συνεχίσουμε και αν θες και συ να το προχωρήσουμε. Αυτό θα το έκανα τελείως κρυφά χωρίς να το πω σε κανέναν αλλά ταυτόχρονα θα κρατούσα σχέση με κορίτσια.
Αυτά είχα να σου πω ( αποδεκτή αν σε κάλυψα )
Γράψε αν θες τι αποφάσισες να κάνεις και αν έχεις κάποια συνέχεια σε αυτήν την ιστορία με χαρά θα άκουγα τα νέα σου.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #172727 από georgidds στις 06 Νοεμβρίου 2023, 5:09πμ

georgidds

μέλος από: 23/10/2023
μηνύματα: 10 αποδεκτές 0
Σήμερα, μόλις τελειώνουμε το σχολείο στο 4ωρο, πάλι το επαναλάβαμε. Μου το ζήτησε εκείνος, δεν χρειάστηκε να κάνω τίποτα. Τελειώσαμε πριν καμιά ώρα. Πάμε σπίτι του, κατεβάζει και αρχίζω. Μάλιστα μου τον έβαλε κιόλας. Ό,τι πιο καυλωτικό φίλε μου!!! Εσύ τι άλλες εμπειρίες έχεις; Γενικά ό,τι ξες για αυτό το θέμα και ό,τι εμπειρίες έχεις πες τες. Να συμβουλευτούμε ο ένας τον άλλον κτλ. Επίσης ρώτα ό,τι έχεις απορία ς!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #172730 από gomt στις 06 Νοεμβρίου 2023, 8:10πμ

gomt

Εικονίδιο
μέλος από: 22/8/2023
μηνύματα: 7 αποδεκτές 0
Εγώ με τον κολλητό μου πρώτη φορά στα 15 το κάναμε. Θέλαμε να πειραματιστούμε αλλά μόνο μεταξύ μας όχι με άλλους άντρες. Γουστάραμε πολύ και το κάνουμε ακόμη. Πότε πηδάει ο ένας πότε ο άλλος.
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login