Στείλε λεφτά στο ftou.gr

 

~Guest
Login   Εγγραφή   Κατάλογος μελών
Τώρα στο chat
H ζωή χωρίζεται σε τρεις φάσεις: Επανάσταση, περισυλλογή, τηλεόραση. Ξεκινάς ν' αλλάξεις τον κόσμο και καταλήγεις να αλλάζεις κανάλια.
Παρασκευή, 21 Σεπτεμβρίου

Τρελές πατέντες by Grandmaster Aris

Dynamic links

Μπορείς εύκολα να δείξεις στη σελίδα σου τα τελευταία άρθρα του ftou.gr με μια απλή αντιγραφή και επικόλληση.


Κάνε την επιλογή σου:


HTML Κώδικας

Tip: Πάτα μία με το ποντίκι μέσα στο κουτί και μετά Ctrl+Α για να μαρκάρεις εύκολα τον κώδικα και Ctrl+C για αντιγραφή.


Είναι σημαντικό να κάνεις επικόλληση ακριβώς όπως σου δίνουμε τον κώδικα, δηλαδή να μην αλλάξει και να μη σπάσει η γραμμή. Τα άρθρα ενημερώνονται αυτόματα αμέσως μόλις εκδοθούν νέα, έτσι το περιεχόμενο στο site σου μένει πάντα ενημερωμένο. Τα links ανοίγουν σε νέο παράθυρο, μην τυχόν και κολλήσει κανείς σε μας και μετά γκρινιάζεις ότι σου κλέψαμε τον πελάτη.


Δείγμα για κάθε κατηγορία (5 άρθρα):Ο κώδικας είναι συμβατός με όλους τους σύγχρονους browsers και είναι ευγενικός, δηλαδή σου επιτρέπει να σχεδιάσεις την εμφάνιση των links όπως θέλεις εσύ, με χρήση CSS.


Παράδειγμα CSS που χρησιμοποιήσαμε εδώ


DIV.ftouDynamicLinksContainer{padding:2px 5px; font-size:15px}
DIV.ftouDynamicLinksContainer > DIV.ftouDynamicLinksHeader{margin-bottom:7px; font-weight:bold}
DIV.ftouDynamicLinksContainer > DIV.ftouDynamicLinksLine{margin-bottom:7px}Dynamic Links

Αν θες να σε διευκολύνουμε περισσότερο με την προσθήκη των τίτλων, μη φοβηθείς. Στείλε το μήνυμά σου από την επικοινωνία του ftou.gr και προσευχήσου να είμαστε στις καλές μας.


Rohala art on twitter
Strange Forces Strange Forces 6.0
Aris Agrippas © 2002-2018
All right, got me.

Η νομοθεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, απειλώντας με πρόστιμο, μας αναγκάζει να πούμε τα αυτονόητα: Ότι το ftou.gr γράφει κούκιζ στο δίσκο σου για να σου κάνει τη ζωή εύκολη δηλαδή για να θυμάται το λογκίν σου χωρίς να σου ζητά να δίνεις password συνέχεια. Αυτά τα κούκιζ είναι απολύτως ασφαλή και δεν μπορεί να τα διαβάσει τρίτος.

Με τη χρήση του ftou.gr συναινείς στην εγγραφή κούκιζ στο πισί σου. Αν παρόλα αυτά είσαι παρανοϊκός και δεν τα θες ούτε αυτά, πολύ εύκολα μπορείς να τα σβήσεις από τις Options του browser που χρησιμοποιείς και να μην ξαναμπείς σε κανένα άλλο site του ίντερνετ γιατί όλα γράφουν κούκιζ στον άσπιλο δίσκο σου.