Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Η ενθυλάκωση είναι πιο επικίνδυνη και από τον αμίαντο.
Πέμπτη, 28 Μαρτίου

vlammadi 31/5/2009 5:55:00 πμ

Τσατιστική

ΜπλιμπλίκιαΣας παρακολουθήσαμε για ένα 24ωρο, ναι. Κάναμε τσατσιά. Βάλαμε στο chat έναν ψεύτικο χρήστη με γυναικείο όνομα και καταγράψαμε το προφίλ των ψαριών που του μίλησαν. Εδώ είναι τα (εντυπωσιακά) αποτελέσματα.


32 Άνδρες, 4 Γυναίκες και 8 Απροσδιόριστοι

Αρχικά βλέπουμε το φύλο του ανθρώπου που πάει να μιλήσει σε μια γυναίκα στο chat. ΟΥΑΟΥ, οι 32 από τους 44 είναι άντρες! Δεν το περιμένατε αυτό έτσι; Ηρεμία. Οι υπόλοιπες 4 είναι γυναίκες και έχουμε και 8 τυπάδες ή τύπισσες με απροσδιόριστο nickname δηλαδή nickname που ούτε καν εμείς οι τσάκαλοι δεν μπορούμε να καταλάβουμε το φύλο του. Φτου σας.


Κατανομή ανά ώρα

Έπειτα έχουμε τις ώρες τις ημέρας κατά τις οποίες εσείς, οι αγαπητοί μας χρήστες (γούτσου γούτσου) μιλήσατε με το ρομπότ. Πώς λοιπόν ερμηνεύεται αυτό το γράφημα; Στις 12 το μεσημέρι ξυπνάει το φοιτηταριό. Πρωινές καύλες, το πουλί τεντωμένο, κάπου πρέπει να βγάλουμε την αντρίλα μας. Ας πάμε μια βόλτα απ' το έρημο ftou. Έπειτα, η βαθμιαία αύξηση που έχουμε από τη 1 το μεσημέρι ως τις 4, όπου σχολάνε και οι περισσότεροι υπάλληλοι συμβαίνει λόγω της επίσης βαθμιαίας σπαρίλας του αφεντικού να κόβει βόλτες στα γραφεία του προσωπικού του και να το παίζει αυστηρός. Το απογευματάκι και συγκεκριμένα στις 7 και στις 8, έχουμε από 3 άτομα να μιλάνε στο ρομποτάκι μας. Μετά βγήκαν για καφέ μέχρι τις 10 και στις 11 νάτοι πάλι, μπας και το ρίξουμε το γκομενάκι αυτή τη φορά.


Χρόνος που καταναλώθηκε

Ενδιαφέρον προκαλεί και ο χρόνος που κατανάλωσε ο χρήστης μιλώντας στο ρομπότ μέχρι να ξενερώσει: 2,73 λεπτά κατά μέσο όρο. Ευτυχώς, το 45,5% των χρηστών δεν επέμεινε πάνω από ένα λεπτό. Αυτό και μόνο δίνει μια ελπίδα στην ανθρωπότητα.


Χρόνος που καταναλώθηκε ανά φύλο

Το πιο ενδιαφέρον όμως γράφημα είναι αυτό που δείχνει ποιοι ξόδεψαν τον περισσότερο χρόνο μέχρι να καταλάβουν ότι κάτι πάει στραβά. Αν βάλουμε στην άκρη τους απροσδιόριστους, βλέπουμε πως η πλειοψηφία των αντρών δεν ασχολήθηκε πάνω από 1 λεπτό. 'Ομως, μια γυναίκα τα κατάφερε. Ναι! Μιλούσε με ένα άθλια κακοπρογραμματισμένο bot για 17 ολόκληρα λεπτά. Τι σκατά μπορεί να λες με ένα bot που ξέρει να λέει 4-5 φράσεις όλες κι όλες για 17 λεπτά; Τι; ΤΙ;


Σχετική αρθρογραφία:




Μαθήματα Rohala Art

Σχόλια:

#1~Bluejak @ 11/6/2009 - 20:39
Eγώ πάντος δεν έπεσα θύμα
:P
#2~the_loulister @ 6/7/2009 - 01:45
Παλι χαζες μας εβγαλες ρε?
#3~Elenouka @ 23/10/2009 - 14:25
Κατσε ρε ποιο ειναι το bot?Δεν το ειδα νομιζω!:S
#4~bickotoola @ 11/4/2010 - 13:53
lol .. kalo pantws!!
#5~monaxia_mu_ola @ 25/4/2010 - 14:24
Εκείνη η κοπέλα πρέπει να ήθελε πάααρα πολύ να μιλήσει, δεν εξηγείται αλλιώς. Όσον αφορά τα βαρβάτα- σερνικά- πέφτουλες, ο καθηγητής μου στα αρχαία υποστηρίζει ότι δεν υπάρχουν στον πλανήτη χειρότερα ζώα από τους άντρες. Μαζί του συμφώνησε και ο καθηγητής μου στην ιστορία. Και η καθηγήτριά μου στην έκθεση. Και ο γκέι γείτονάς μου.

Για να γράψεις σχόλιο στο άρθρο πρέπει να είσαι μέλος του site και να έχεις κάνει login.