Μήνυμα στις 30/8/2012 στις 19:38 @Sex
Καλησπέρες! Λοιποον με την κοπέλα μου τα χουμε σχεδον 3 χρόνια. Μην πολυλογώ πριν 2-3 μέρες πήγε στη γυναικολόγο της , η οποία της είπε ότι έχει τραχηλίτιδα και ότι πρέπει να πάρει κάτι χάπια για ένα διάστημα και θα ναι κομπλέ.. Της είπε όμως ότι πρέπει να πάρω κ εγώ.. Όχι ότι θα πάθω τίποτα απλά και καλά για να μην την ξανακολήσω αυτήν ή κάποια άλλη.. Ρωτάω αν κανένας σύντροφος ή καμία συντρόφισσα ξέρει τίποτα ή σας έχει τύχει καμία τέτοια περίπτωση.. Όχι τίποτα άλλο απλά δε γουστάρω να παίρνω φάρμακα και χάπια κλπ που δεν έχω ιδέα τι είναι..
Πήγαινε στο θέμα: τραχηλίτιδα
Μήνυμα στις 13/10/2010 στις 00:05 @Sex
Καταρχήν χαιρετώ! Αντιμετοπίζω ένα πρόβλημα το τελευταίο διάστημα. Όταν το "κάνω" με την κοπέλα μου αφού τελειώσω την πρώτη φορά όταν παω στην δεύτερη αλλάζω προφυλακτικό οκ και αφού μπαίνω μετά από δυο τρια λεπτά μου πέφτει..Και δε ξέρω και γιατί! Νέο παιδί είμαι υγιέστατος φαντάζομαι κλπ. Δηλαδή θεωρητικά αφού τελειώνεις σου ψηλοπέφτει οκ. Αλλά αφού "μπαίνω" ξανά κατευθείαν δε θα πρέπε να ξαναπάρει τα πάνω του; Δώσε τα φώτα σου λαέ! Πήγαινε στο θέμα: Πρόβλημα! |