Ubuntu Linux - Εξάπτει τις γκόμενες
Μην πτύετε καταγής
Το να γελάς με τα λάθη σου μακραίνει τη ζωή. Το να γελάς με τα λάθη των άλλων μπορεί να τη μικρύνει.
Παρασκευή, 12 Δεκεμβρίου

τραχηλίτιδα

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #108406 από Panos1234 στις 30 Αυγούστου 2012, 7:38μμ

Panos1234

Εικονίδιο
μέλος από: 12/10/2010
Καλησπέρες! Λοιποον με την κοπέλα μου τα χουμε σχεδον 3 χρόνια. Μην πολυλογώ πριν 2-3 μέρες πήγε στη γυναικολόγο της , η οποία της είπε ότι έχει τραχηλίτιδα και ότι πρέπει να πάρει κάτι χάπια για ένα διάστημα και θα ναι κομπλέ.. Της είπε όμως ότι πρέπει να πάρω κ εγώ.. Όχι ότι θα πάθω τίποτα απλά και καλά για να μην την ξανακολήσω αυτήν ή κάποια άλλη.. Ρωτάω αν κανένας σύντροφος ή καμία συντρόφισσα ξέρει τίποτα ή σας έχει τύχει καμία τέτοια περίπτωση.. Όχι τίποτα άλλο απλά δε γουστάρω να παίρνω φάρμακα και χάπια κλπ που δεν έχω ιδέα τι είναι..
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #108409 από asap στις 30 Αυγούστου 2012, 8:44μμ

asap

μέλος από: 12/2/2011
και τι θες να σου πουνε οι "συντροφισες" δηλαδη? μια φλεγμονη ειναι και επειδη εισαι και εσυ φορεας του μικροβιου θα πρεπει να παρεις και συ φαρμακα...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #108414 από stef98 στις 30 Αυγούστου 2012, 9:25μμ

stef98

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 20/6/2012
Εγω αν ημουν στην θεση σου θα μαθαινα τι ειναι η τραχηλιτιδα (απο εγκυρη πηγη, οχι τον Γούγλη) και πως αντιμετοπιζεται συνηθως.
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login