Μήνυμα στις 22/1/2011 στις 10:37 @Διάφορα
Τα όνειρά σου δεν είναι δεδομένα. Στα όνειρα συμβαίνουν πράγματα που δεν είναι δυνατόν να συμβούν στην καθημερινή ζωή. Κι όμως, όσο ονειρεύεσαι είσαι σίγουρος ότι βιώνεις την πραγματικότητα. Απόκτησε συνείδηση του ονείρου Είναι δυνατό, ωστόσο, να "ξυπνήσεις" μέσα στο όνειρό σου, να συνειδητοποιήσεις ότι το αφεντικό σου κανονικά έχει ανθρώπινη μορφή, και έτσι να καταλάβεις ότι ονειρεύεσαι. Αυτό είναι το συνειδητό όνειρο. Μπορείς να εκμεταλλευτείς τα συνειδητά όνειρα για να αντιμετωπίσεις τις φοβίες σου, να καταλάβεις τα σύμβολα που εμφανίζονται (αφού είναι εκεί μπορείς απλά να τα ρωτήσεις τι σημαίνουν) ή να ζητήσεις για απαντήσεις σε ερωτήματά σου. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα όνειρά σου για να μάθεις καλύτερα τον εαυτό σου και να αναπτυχθείς πνευματικά. Ελπίζω να σε βοήθησα. Πήγαινε στο θέμα: συνείδητα ονειρα
Μήνυμα στις 21/1/2011 στις 18:00 @Διάφορα
σκεύτομαι* ηθελα να πω Πήγαινε στο θέμα: Όνειρο ότι είμαι έγκυος
Μήνυμα στις 21/1/2011 στις 17:58 @Διάφορα
Εγώ εδώ και μια εβδομάδα βλέπω στον ύπνο μου ότι έχω ένα δικό μου νεογέννητο κοριτσάκι. Επίσης βλέπω και μαυροντυμένες γυναίκες να με κινάγανε για να μου πάρουν το παιδί μου και μετά τις κυνηγώ και εγώ. Δεν θυμάμαι τι γίνετε στο τέλος αν τα καταφέρνω να σώσω το παιδί μου. Δεν δίνω σημασία γιατί αυτά που σκάφτομαι και παθαίνω στην καθημερινότητα μου επηρεάζουν τον ύπνο μου. Μη δίνεις ούτε εσύ σημασία σε τέτοια όνειρα. Πήγαινε στο θέμα: Όνειρο ότι είμαι έγκυος
Μήνυμα στις 21/1/2011 στις 17:42 @Θ. Κλημεντίνη
Είμαι καινούργιο μέλος και θέλω να με συγχωρέσετε αν κάνω κάποιο ορθογραφικό λάθος. Σε καταλαβαίνω απολυτά κοπελιά . έχω και εγώ έναν ενοχλητικό αγόρι στην τάξη μου που μου σπάει τα νεύρα και με απειλεί ότι αν δεν τα φτιάξω μαζί του, θα έχω μεγάλο μπλέξιμο. Δεν παίρνει από λογία. Του έχω μιλήσει άπειρες φόρες. Εσύ μπορείς να του πεις ότι έχεις σχέση με κάποιον άλλον και δεν μπορείς να κανείς κάτι μαζί του. Ίσως σταματήσει. Πήγαινε στο θέμα: ενοχλητικός τύπος... |