ενοχλητικός τύπος...
Σελ. 1
Μήνυμα #70753 από confused στις 16 Ιανουαρίου 2011, 11:12μμ
![]() ![]() μηνύματα: 243 ![]() |
Καλησπέρα παιδιά!Αυτή τη φορά το θέμα μου είναι ένας ...ενοχλητικός τύπος.είναι ένας στην τάξη μου που είχε αρχίσει να μου την ψιλοπέφτει από την αρχή της χρονιάς.όμως και ο φίλος του και επίσης συμμαθητής μου μου την πέφτει και εκείνος.εγώ όμως δεν νοιώθω κάποια έλξη για κανέναν οπότε δεν ανταποκρίθηκα γιατί σκέφτηκα ότι δεν πρέπει να χαλάσω κάποια φιλία μόνο και μόνο για να έχω γκόμενο...(ελπίζω να σκέφτηκα σωστά)τεσπα...από τα χριστούγεννα και μετά άρχισε να μου την πέφτει πολύ άγρια.τηλέφωνα,πήγε να με φιλήσει πολλές φορές,μου αφιερώνει τραγούδια μέσα σε μαθήματα,μέσα στην τάξη με κοιτά και με κάνει να νοιώθω άβολα...μέχρι και σε καθηγητή μπροστά το έχει πει!του έχω μιλήσει πολλές φορές και με το καλό και με το άγριο αλλά δεν μπορεί να το δεχτεί και να με σεβαστεί!τις τελευταίες μέρες ενοχλεί και τη φίλη μου για να "μεσολαβήσει".πώς να τον κάνω να καταλάβει???!!! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #70755 από makis92 στις 16 Ιανουαρίου 2011, 11:34μμ
![]() ![]() μηνύματα: 367 ![]() |
Να πεις σε καπιο φιλο σου το προβλημα και αμα θελετε και οι 2 να κανετε οτι εχετε σχεση! ή το λες παλι σε ενα φιλο σου και του μιλαει εκεινος! :) |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #70756 από confused στις 16 Ιανουαρίου 2011, 11:39μμ
το θέμα είναι ότι το εγόρι που είμαι κοντά μαζί του,εννοώ φιλικά,και τον ξέρει είναι γνωστοί και θα ξέρει είναι ψεύτικο αν κάνουμε ότι τα έχουμε...να βάλω αγόρι να του μιλήσει δεν είναι τραβηγμένο? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #70757 από makis92 στις 16 Ιανουαρίου 2011, 11:48μμ
![]() ![]() μηνύματα: 367 ![]() |
Οχι δεν πιστευω οτι ειναι τραβηγμενο, αφου δεν καταλαβαινει οτι δεν τον θες και του το εχεις πει με το καλο και με το αγριο και δεν καταλαβαινει δεν πιστευω να υπαρχει λυση! Οκ ειπαμε του αρεσεις του τυπου και αποτι κανει πολυ μαλιστα αλλα αμα εσενα δεν σαρεσει δεν εχει αλλη επιλογη απο το να σταματησει αν και πιστευω οτι ισως προσπαθει να σε "διεκδικησει" αλλα εφοσον του εχεις μιλησει πιστευω ας του μιλησει και καπιος αλλος!! :) |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #70760 από confused στις 17 Ιανουαρίου 2011, 12:22πμ
Οκ...τότε πρέπει να βρώ κάποιον!θα το δοκιμάσω! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #70762 από AggelosTuDromu στις 17 Ιανουαρίου 2011, 1:11πμ
![]() ![]() μηνύματα: 622 ![]() |
η κανε το αλλο φτιαχτα μαζι του για 1-2 μερες κ χωρισετον ναι μεν θα τον πληγωσεις αλλα θα του φυγει το αποθημενο(που εισαι εσυ) |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #70766 από arxangelos στις 17 Ιανουαρίου 2011, 8:31πμ
![]() |
Ξες τι θελει μαγκας ???...ενα καλο χερι ξυλο, πες το σε κανενα φιλο σου ή σε γκομενο καποιας φιλης σου κανει τις μαλακιεςτ ου σε αυτους...εγω θα του σπαγα την μουρη |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #70775 από confused στις 17 Ιανουαρίου 2011, 12:06μμ
να τα φτιάξω μαζί του αποκλείεται,πρώτον γιατί θα πληγώσω το φίλο του κ συμμαθητή μου και δεύτερον γιατί δεν με ελκύει...να κάνω ότι τα έχω με κάποιον δεν γίνεται γιατί οπως είπα με τα αγόρια που είμαι κοντά,τα ξέρει όλα!τόση γκαντεμιά!με το φίλο της φίλης μου δεν παίζει γιατί είναι πολύ ζηλιάρα...πφφφφ |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #70910 από Whalfyin στις 18 Ιανουαρίου 2011, 10:11μμ
ΩΧΧ, μου θυμίζεις περιστατικό στην τάξη μου, και μη μου πεις ότι σε λένε Παναγιώτα. | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |