Μήνυμα στις 16/11/2011 στις 21:23 @Sex
Για του λόγου το αληθές τα προσπερματικα υγρά ενδέχεται να έχουν σπερματοζωαρια..μην λεμε βλακείες.
Πήγαινε στο θέμα: Πρωτη μου φορα
Μήνυμα στις 10/11/2011 στις 11:19 @Μηχανήματα
Όταν πήρες τη βιντεοκάμερα μέσα στο κουτί δεν είχε και cd?.. Μάλλον καλύτερα να πας εκεί που αγόρασες τη βιντεοκάμερα και να τους ρωτήσεις. Μπορει να κάνω κ γω λάθος.
Πήγαινε στο θέμα: Βιντεοκαμερα
Μήνυμα στις 9/11/2011 στις 23:19 @Θ. Κλημεντίνη
Κατι κιτσάτο αλλά και χρήσιμο.. πηγαινε σε μαγαζί που κάνουν στάμπες σε κούπες, μπλούζες κτλ.. δώσε μια φωτο σου αγκαλιά με τον δικό σου και ζήτα να την τυπώσει σε κούπα καφέ... θα την τιμήσει τον χειμώνα
Πήγαινε στο θέμα: δωρο γιορτης!
Μήνυμα στις 9/11/2011 στις 19:37 @Μηχανήματα
Πιθανών πρέπει να εγκαταστήσεις το πρόγραμμα που έχει μαζί της η βιντεοκάμερα όταν την αγόρασες.
Πήγαινε στο θέμα: Βιντεοκαμερα
Μήνυμα στις 9/11/2011 στις 18:53 @Μηχανήματα
Εχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα... βάλε είτε διευθυνση οπου εδρεύει η επιχείρηση του πατέρα σου ή κοίτα σε ποιά οδό έρχεται ο λαγαριασμός δεη η ευδαπ!
Πήγαινε στο θέμα: Adsense
Μήνυμα στις 9/11/2011 στις 18:30 @Sex
Βρε μπας κ δεν το έβαλες σωστά ή είναι μικρό για το πεος σου. Το προφυλακτικό πρέπει να είναι γνωστής εταιρείας και να είναι το κλασσικό δηλαδή χωρίς ραβδώσεις... αυτά τα δοκιμαζετε αργότερα.. και διάβασε καλύτερα τις οδηγίες.
Πήγαινε στο θέμα: Πρωτη φορα
Μήνυμα στις 9/11/2011 στις 18:17 @Sex
Σου εγγυόμαι ότι ορισμένα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα δυστυχώς μεταδίδονται και από απλή σωματική επαφή. Όπως ο έρπητας γεννητικών οργάνων ή ηπατίτιδα Β που μεταδίδεται και μέσω κολπικώ εκκρίσεων. Η τριφτείται με τα ρούχα ή βάλε προφυλακτικό...
Πήγαινε στο θέμα: Απορία
Μήνυμα στις 9/11/2011 στις 18:00 @Sex
Φίλε μου Νίκο όλοι κάποια περίοδο της ζωής μας νιώθουμε μπερδεμένοι... καλό θα ήταν να επικεντρωθείς στην κοπέλα σου και να ικανοποιήσετε τις σεξουαλικές ορέξεις σας με διαφορους τρόπους (δεν είναι ανάγκη σονι κ καλά να κάνετε έρωτα αφου δεν νιώθει έτοιμη) ώστε να σου φυγει η καυλα και να μην σκέφτεσαι ''άλλα''. ΜΗΝ ΤΡΕΛΕΝΕΣΑΙ με αυτές σκέψεις και αν σε ενοχλούν τόσο προσπάθησε να μην δίνεις σημασία.. Να και εγώ βλέπω λεσβιακά όνειρα που και που , τα ευχαριστιέμαι αλλά δεν δίνω σημασία περαιτερω γιατί είναι παιχνίδια μυαλού. Το θέμα είναι τι είσαι εσύ διατεθειμένος να κάνεις... και αφού θες να είσαι με την κοπέλα σου.. χαλαααααρωσε , να περνάτε όμορφα και ασχοληθείτε ''μεταξυ σας'' για να καταλαγιάσεις τισ ορμές σου.
Πήγαινε στο θέμα: Σεξουαλικός προσανατολισμός ή κάτι άλλο? |