Μήνυμα στις 2/10/2012 στις 18:20 @Sex
Σας ευχαριστώ όλους παιδιά !!! το πήρα τελικά το τεστ και βγήκε το αποτέλεσμα που μου είχατε πει... δεν είμαι έγκυος !! σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ!!! :)
Πήγαινε στο θέμα: παίζει να είμαι έγκυος;;;;
Μήνυμα στις 2/10/2012 στις 07:31 @Sex
το ελπίζω..!!! :/ σε ευχαριστώ πολύ ..!! :P Πήγαινε στο θέμα: παίζει να είμαι έγκυος;;;;
Μήνυμα στις 2/10/2012 στις 07:30 @Sex
σε ευχαριστώ πολύ αλλά δεν νομίζω ότι πρέπει να περιμένω και άλλο για να δω αν θα μου έρθει περίοδος... γιατί άμα όντως παίζει κάτι πρέπει να το μάθω σύντομα σε ευχαριστώ πολύ όμως... Πήγαινε στο θέμα: παίζει να είμαι έγκυος;;;;
Μήνυμα στις 2/10/2012 στις 07:28 @Sex
σε ευχαριστώ πάρα πολύ!!! με βοήθησες αρκετά!! :) ελπίζω όντως να μην υπάρχει εγκυμοσύνη γιατί αλλιώς θα έχω μπλεξίματα... :/ Πήγαινε στο θέμα: παίζει να είμαι έγκυος;;;;
Μήνυμα στις 1/10/2012 στις 21:33 @Sex
δεν έχω αγχωθεί μωρέ.. ίσως να συμβαίνει και για αυτό να έχω ζαλάδες.... έχεις δίκιο φυσικά μόνο με σπέρμα μπορείς να μείνεις έγκυος αλλά να πάρω κανά τεστ για να το σιγουρέψω;;;και δεν μπορώ να μιλήσω στην μάνα μου γιατί θα με σφάξει..!!! είμαι μόνο 16! Πήγαινε στο θέμα: παίζει να είμαι έγκυος;;;;
Μήνυμα στις 1/10/2012 στις 20:47 @Sex
Γεια σας...!!! εδώ και δυο μήνες ο φίλος μου και εγώ κάναμε φάση μου έβαλε δαχτυλάκι και έτσι... όμως δεν κάναμε σεξ για να πω ναι είμαι έγκυος ... :/ από εκείνη την ημέρα λοιπόν η περίοδος μου έχει σταματήσει και δεν ξέρω τι στο καλό συμβαίνει μέσα μου.. έχω καθυστέρηση δυο μήνες.. φυσικά ξέρω ότι δεν παίζει να είμαι έγκυος..!!! αλλά τι ζαλάδες τι αναγούλες σε κάτι άσχετες στιγμές με προβληματίζουν... υπάρχει περίπτωση να έχει γονιμοποιηθεί ένα ωάριο από μικρόβιο;;;; και να είμαι "έγκυος";;;; :O να πάρω ένα τεστ εγκυμοσύνης για να το ελέγξω...;;; τι να κάνω ..;;;; Σας ευχαριστώ προκαταβολικά.. :P Πήγαινε στο θέμα: παίζει να είμαι έγκυος;;;;
Μήνυμα στις 28/3/2012 στις 16:32 @Sex
δεν φοβάμαι.. απλά αν τον μάθουν οι γονείς μου την έχω γ.... ευχαριστώ πάντως... Πήγαινε στο θέμα: δαχτυλάκιιι!! βοήθεια!
Μήνυμα στις 28/3/2012 στις 16:31 @Sex
σε ευχαριστώ πολύ!!! ναι με βοήθησες και μπορώ να πω ότι καθησύχασες πολύ!!
Πήγαινε στο θέμα: δαχτυλάκιιι!! βοήθεια!
Μήνυμα στις 27/3/2012 στις 21:30 @Sex
γειά σας ... με λένε μαρία και είμαι 15 χρονών πριν λίγες μέρες ο φίλος μου ,μου έβαλε δάχτυλο.. μπορώ να πω ότι πόνεσα αρκετά! αλλά και μετά που καθόμουν πονούσα...δεν ήμουν και πολύ σίγουρη που το έκανα αλλά τον άφησα... :( οι ερωτήσεις μου είναι : 1) μπορεί να έσπασε ο παρθενικός υμένας και να μην έτρξε καθόλου αίμα;;;; 2)είναι φυσιολογικό που πονούσα και μετά;;; 3)τώρα είμαι ακόμα παρθένα;;; Πήγαινε στο θέμα: δαχτυλάκιιι!! βοήθεια! |