δαχτυλάκιιι!! βοήθεια!
Μήνυμα #96922 από marbie97 στις 27 Μαρτίου 2012, 9:30μμ
![]() |
γειά σας ... με λένε μαρία και είμαι 15 χρονών πριν λίγες μέρες ο φίλος μου ,μου έβαλε δάχτυλο.. μπορώ να πω ότι πόνεσα αρκετά! αλλά και μετά που καθόμουν πονούσα...δεν ήμουν και πολύ σίγουρη που το έκανα αλλά τον άφησα... :( οι ερωτήσεις μου είναι : 1) μπορεί να έσπασε ο παρθενικός υμένας και να μην έτρξε καθόλου αίμα;;;; 2)είναι φυσιολογικό που πονούσα και μετά;;; 3)τώρα είμαι ακόμα παρθένα;;; |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
6
Μήνυμα #96937 από manolio4 στις 27 Μαρτίου 2012, 11:57μμ
![]() |
Αποδεκτή απάντηση1. Ειναι πολύ δύσκολο να σπάσει με δάκτυλο και εκτός από αυτό άλλες κοπέλες βγάζουν λίγο άλλες πολύ! Σίγουρα πάντως θα είχε αίμα στο χέρι του μετά αν στον είχε σπάσει..2. Για να πονεσες μάλλον δεν ήσουν αρκετά υγρή και και η τρύπα σου ήταν πολύ στενή και έτσι όταν στην άνοιξε πονεσες. 3. Δεν ξέρουμε..! Ελπίζω να σε βοήθησα! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #96943 από Torpedo στις 28 Μαρτίου 2012, 12:59μμ
![]() |
1. Ναι...υπάρχουν πολλών ειδών υμένες και άλλοι υποχωρούν πιο εύκολα από άλλους μπορεί και με ελάχιστο αίμα 2. Εξαρτάται από τη δύναμη που έβαλε αν είχε κομμένα νύχια και καθαρά χέρια...όπως και να χει για αρχή είναι καλύτερο να χρησιμοποιείς τα δικά σου δάχτυλα για να εξερευνήσεις τον εαυτό σου 3. Τί σε νοιάζει...φοβάσαι μη σε δαγκώσει ο κόμης δράκουλας; |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #96961 από marbie97 στις 28 Μαρτίου 2012, 4:31μμ
![]() |
σε ευχαριστώ πολύ!!! ναι με βοήθησες και μπορώ να πω ότι καθησύχασες πολύ!! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #96962 από marbie97 στις 28 Μαρτίου 2012, 4:32μμ
![]() |
δεν φοβάμαι.. απλά αν τον μάθουν οι γονείς μου την έχω γ.... ευχαριστώ πάντως... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |