Μήνυμα στις 15/5/2012 στις 16:28 @Θ. Κλημεντίνη
prota pes thn mama m oti eisai lesbia kai h mama m 8a t pei hrema ston mpampa s... kai gia ayto t koritdsi p se aresei pesthn m areseis gt eimia lesbiaaa..............
Πήγαινε στο θέμα: Να μαθουν τι νιωθω και τι ειμαι
Μήνυμα στις 15/5/2012 στις 16:24 @Κλάψιμο
loipon.. oi goneis m eixan bgei bolta kai egw emeina moni.... kata ths 3:00 phga sto krebati m na koimi8w.... xtypaei to tilefono t shkono kai mia fwnh akoustike.......... pane sthn kouzina phga kai eida enan an8ropo gemato emata t apiti arxize na exei oantou emata etreksa etreksa gia na min me piasei alla ayto me akolou8ouse kai pou se mia stigmi me epise kai m eipe :twra p erxonatai oi gonis s pare ayto t maxeri aki skotose tous egw bghka eksw kai etreksa pros sto spiti ths giagias m otan eftasa ta eipa ola sthn giagia m kai meta h giagia m phre thefono kai eipe na er8oun apo edw kateu8ia kai eipe ooti eimai kai egwedw maziths ... meta apo liga lepta hr8ane ai tous eipame th egine ekeino t bradu gt eixe ksimerosei pia phga kai eleghe apo eksw pros thn kori sasn dld emena... elege dn 8a m glitosies 8a se skotoso 8a se skotoswww.. kaia nagkastikame apo thn 8esaloniki na pame sthn a8hna gt edw h zwh m briskotan se kindinooooo............
Πήγαινε στο θέμα: fobamaiiiiiii |