Μήνυμα στις 25/6/2022 στις 05:39 @Sex
George009 μόνο αυτό μου αρέσει τελικά τίποτε άλλο
Πήγαινε στο θέμα: Αυνανισμός
Μήνυμα στις 17/6/2022 στις 22:08 @Sex
το ρεκόρ μου είναι 12 σε μια ημέρα . ήταν σάββατο όλη μέρα σπιτι και μέχρι αργά το βράδυ ήμουν ολόγυμνος μόνος σκεπτόμουνα κορίτσια και αυνανιζόμουν συνέχεια
Μήνυμα στις 17/6/2022 στις 22:06 @Sex
Κι εγώ 6 - 8 φορές την ημέρα . είμαι 29 αλλά είμαι παρθένος δεν έχω κάνει ποτέ κάτι με κορίτσι μόνο αυνανίζομαι κάθε μέρα για κορίτσια
Μήνυμα στις 17/6/2022 στις 22:03 @Sex
εγώ είμαι λίγο μεγάλος αλλά δεν έχω ξυρίσει ποτέ τα γεννητικά όργανα είναι δάσος . αλλά δεν θέλω να ξυριστώ δεν μου αρέσει απλά θέλει συχνό καθάρισμα γιατί ….
Πήγαινε στο θέμα: Ξύρισμα αγοριών
Μήνυμα στις 4/11/2021 στις 10:21 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Εγω εχω 3 φορες απο 12 και αλλες 4 απο 8 σε μια μερα αλλα συνηθως 5 καθε μεραΠήγαινε στο θέμα: Αυνανισμός
Μήνυμα στις 2/6/2021 στις 12:42 @Sex
Παραλια θα ξεπαρθενιαστω η μαλακια και εκει?
Πήγαινε στο θέμα: Όση έχετε κάνει sex
Μήνυμα στις 2/6/2021 στις 12:14 @Sex
Σιγουρα θα υπαρχουν αλλα που ειναι????? Αλλο ενα καλοκαιρι που θα κανω ρεκορ στον αυνανισμο τουλαχιστον 4-5 φορες την ημερα
Μήνυμα στις 2/6/2021 στις 11:31 @Sex
Ειναι ΘΕΑ την ειδα εχτες στο μπαλκονι και μετα εβλεπα τα ποδια της ξαπλωμενη στο κρεββατι και τρελαθηκα καταλαβαινεις τι εγινε μετα........ Δεν ειμαστε καθολου κοντα ηλικιακα αυτη πρεπει να ειναι 19 καπου εκει παρα παρα πολυ μικροτερη μου απλα την ειδα και μετα..............
Μήνυμα στις 8/4/2021 στις 13:10 @Sex
Μιλα καλυτερα ρε κουναβι και αν δεν σε ενδιαφερει να απαντησεις μην ασχοληθεις . Δεν ρωτησα εσενα απαιδευτε
Πήγαινε στο θέμα: Ποσό συχνά
Μήνυμα στις 22/6/2020 στις 15:42 @Διάφορα
Εγώ που υποφέρω και από μύκητες και έντονη κακοσμία παρόλο που αλλάζω καθε μερα κάλτσες , πιστεύω ότι αλοιφή και πούδρα dactarin είναι το πιο δραστικό . Και κατόπιν καθημερινά ποδόλουτρο πλέον θα πρέπει να γίνει τρόπος ζωής και σπρέι για την κακοσμία . Τώρα εσένα δεν μυρίζουν οποτε μόλις περασει θα είσαι οκ . Εγώ που μυρίζουν έντονα τα ποδια μου από μικρός πρέπει να βάζω αποσμητικό για να μην ντρέπομαι όταν βγάζω παπούτσια και τις κάλτσες μου Πήγαινε στο θέμα: Μύκητες στα πόδια. |