Μήνυμα στις 15/6/2023 στις 00:24 @Sex
Μπορείς να μου δώσεις οδηγίες σχετικά με τον μπρούμητο αυνανισμό και πως να το κάνω ?
Πήγαινε στο θέμα: ΤΡΙΧΕΣ ΣΤΟ ΠΟΥΛΙ ΚΑΙ ΜΠΡΟΥΜΥΤΟΣ ΑΥΝΑΝΙΣΜΟ
Μήνυμα στις 14/6/2023 στις 13:54 @Sex
κι εγώ έχω τρίχες πολλές δάσος στο πουλί μου δεν τις έχω ξυρίσει ποτέ και το πουλί μου μόνιμα μυρίζει αλλά προσπαθώ να κάνω μπάνιο συχνά . Αυνανίζομαι κάθε μέρα 3-4 φορές και το πουλί μυρίζει ίσως και λόγω τις τρίχας επειδή είμαι γεμάτος εκεί μέχρι τα μπούτια
Πήγαινε στο θέμα: ΤΡΙΧΕΣ ΣΤΟ ΠΟΥΛΙ ΚΑΙ ΜΠΡΟΥΜΥΤΟΣ ΑΥΝΑΝΙΣΜΟ
Μήνυμα στις 1/5/2023 στις 09:49 @Sex
Ίσως αν παω ποτέ μου με κοπέλα τότε να το σκεφτώ . Μέχρι τώρα αν και μεγάλος δεν έχω πάει και παραμένω παρθένος άρα και δεν έχει τύχει να το δεί κάποιο κορίτσι και να μου την πει... Απλά ίσως να μυρίζει κάπως ειδικά μετά απο τον αυνανισμό μιάς και δεν το κρύβω οτι αυνανίζομαι συνέχεια
Πήγαινε στο θέμα: Ξύρισμα στο πέος
Μήνυμα στις 30/4/2023 στις 07:59 @Sex
Καλησπέρα, Παρόλο που είμαι σε αρκετά μεγάλη ηλικία δεν έχω κάνει ακόμα κάτι με κοπέλα και η μόνη μου εμπειρία είναι με τον αυνανισμό . Υπάρχει κάποιο όριο σχετικά με τον αυνανισμό προκειμένου να μην γίνει εθισμός ? Επειδή ζω μόνος έχω την άνεση να αυνανίζομαι κάθε μέρα αλλά δεν ξέρω αν 3-4 φορές την ημέρα είναι εθισμός η μου προκαλέσει μελλοντικά πρόβλημα σε προστάτη η γενικά στο πέος . Επίσης αν το ότι βλέπω φωτογραφίες με γυμνά κορίτσια είναι κάποιο είδος ανωμαλίας η βίτσιου και πρέπει να σταματήσει Πήγαινε στο θέμα: Συχνότητα αυνανισμού
Μήνυμα στις 30/4/2023 στις 07:53 @Sex
Σίγουρα θα φτάσει και είσαι απο τους τυχερούς. Εγω δεν έχω ελπίδα να μεγαλώσει άλλο και γι αυτό εχω ενα ας πούμε κόμπλεξ-ντροπή και δεν έχω κάνει πότε κάτι με κορίτσι εως τώρα και μόνο....καταλαβαίνεις τι κάνω...
Πήγαινε στο θέμα: Μήκος πέους-μετρηση
Μήνυμα στις 30/4/2023 στις 07:50 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Καλησπέρα,Γιατί να ξυριστείς απο αυτή την ηλικία? Έχεις τόσες πολλές? Εγώ είμαι πολυ πιο μεγάλος αλλά δεν έχω ξυριστεί ποτέ μου επειδή μετά βγαίνουν άγριες και περισσότερες και πλέον θα ξυρίζεσαι εκεί για πάντα. Αν κάνεις συχνά μπάνιο τότε θα είσαι οκ . Αλλα δέν νομίζω να έχεις τόσες πολλές τρίχες στο πουλί για να πρέπει να ξυριστείς . Εγώ εχω πάρα πολλές και καταλαβαίνεις πως είναι αλλα πιστεύεις οτι είναι άσχημο ? Πήγαινε στο θέμα: Ξύρισμα στο πέος
Μήνυμα στις 28/4/2023 στις 14:56 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Μια χαρά είναι τέλεια και σίγουρα θα μεγαλώσει κι άλλο .. εγώ τον έχω 12 αν θυμάμαι καλά έχω χρόνια να το μετρήσω . επίσης έχω παρά πολλές τρίχεςΠήγαινε στο θέμα: Μήκος πέους-μετρηση
Μήνυμα στις 28/4/2023 στις 14:53 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Εγώ κοιμάμαι με βρακί κλασικό δεν φοραώ μποξεράκια γιατί δεν μου ταιριάζουν έχω κοιλίτσα . Το καλοκαίρι θέλω πολύ να βγαζω και το βρακίΠήγαινε στο θέμα: Ύπνος-ρουχα
Μήνυμα στις 30/7/2022 στις 05:48 @Sex
Εγώ τουλάχιστον 4 φορές την ημέρα και σάββατο όπως σήμερα 6=8 φορές
Πήγαινε στο θέμα: Sex
Μήνυμα στις 25/6/2022 στις 05:39 @Sex
George009 μόνο αυτό μου αρέσει τελικά τίποτε άλλο
Πήγαινε στο θέμα: Αυνανισμός |