Μήνυμα στις 9/4/2022 στις 08:09 @Sex
Καθόλου. Το αντίθετο μάλιστα, με ξενερώνει απόλυτα κάτι τέτοιο και όσες φορές έτυχε να πέσω σε κοπέλα που της άρεσε, την έκανα αμέσως πέρα, οριστικά. Είναι το πιο ξενερωτικό πράγμα από όλα για μένα.
Πήγαινε στο θέμα: Μιλάτε βρώμικα στο σεξ;
Μήνυμα στις 28/9/2021 στις 11:03 @Sex
Lida είσαι λάθος σε αυτό. Το ότι πολλές δεν το κάνουν ή το ότι για πολλές είναι "δύσκολο" δεν σημαίνει τίποτα. Το ότι σε εσένα δεν έχει συμβεί δεν σημαίνει ότι είναι για όλες δύσκολο. Για άλλες είναι πολύ εύκολο και για άλλες ο κανόνας. Επίσης όχι, το squirt δεν γίνεται μόνο με δάχτυλο σε συγκεκριμένο σημείο εσωτερικά. Γίνεται και με το πέος, ακόμα και με γλυφομούνι. Η κοπέλα μου σχεδόν πάντα κάνει όταν φτάνει σε οργασμό από την πράξη και όχι από δάχτυλο. Επίσης μου έχει συμβεί με δύο πρώην συντρόφους να κάνουν μέχρι από γλυφομούνι. Δεν υπάρχει λοιπόν κανόνας ούτε συγκεκριμένος τρόπος. Είναι καθαρά θέμα της κάθε κοπέλας. Τέλος το squirt δεν δίνει πολύ έντονο οργασμό, ο έντονος οργασμός είναι που οδηγεί σε squirt. Πήγαινε στο θέμα: Ντρέπομαι
Μήνυμα στις 18/9/2021 στις 14:25 @Sex
Είσαι σίγουρη ότι αυτό που σου συμβαίνει είναι αυτό που νομίζεις; Γιατί εμένα πιο πολύ για squirt μου μοιάζει αυτό που λες και είναι 100% φυσιολογικό και φουλ ερωτικό.
Πήγαινε στο θέμα: Ντρέπομαι
Μήνυμα στις 20/6/2021 στις 06:04 @Sex
είμαι ήδη πολύ μεγαλύτερος από εσένα! Μεγαλώνοντας και εσύ θα καταλάβεις αυτό που έγραψα
Πήγαινε στο θέμα: Αιδοίο
Μήνυμα στις 11/6/2021 στις 10:42 @Sex
Μην φρικάρεις, έτσι κι αλλιώς είναι σπάνιο να πετύχεις ωραίο αιδίο. Σχήμα, φούσκωμα, χείλη, μέγεθος κλειτορίδας, μυρωδιά... για να βρεις ωραίο αιδίο είναι πολύ σπάνιο. Άρα μην φρικάρεις, στο σεξ άλλωστε δεν κοιτάς το αιδίο, το πρόσωπο ή την πλάτη κοιτάς. Συννεπώς μην εστιάζεις εκεί αλλά στην πράξη. BTW lida όχι δεν σέρνει καράβι. Κάτι χάπατα σέρνει μόνο που μέσα στην ανασφάλεια και τα κόμπλεξ τους καταλήγουν να σέρνονται. Πήγαινε στο θέμα: Αιδοίο
Μήνυμα στις 17/3/2021 στις 08:19 @Sex
Να σταματήσει δεν υπάρχει τρόπος, ξέχνα το αυτό. Ακόμα και αν υπήρχε τρόπος θα ήταν λάθος να της κόψεις την απόλαυση απλά και μόνο επειδή δεν σε βολεύει. Για να μην κάνεις τα σεντόνια χάλια η λύση που χρησιμοποιώ εγώ με την κοπέλα μου που κάνει πάντα squirt είναι τα υποσέντονα. Τα πουλάνε στα σούπερ μάρκετ και είναι φθηνά. Έχουν το ίδιο υλικό με τις πάνες και απορροφάν τα πάντα. Το στρώνεις κάτω από την κοπέλα στο σημείο που είναι να πέσει το πράγμα και κάνεις την δουλειά σου όμορφα και απλά!
Πήγαινε στο θέμα: Πρόβλημα με την κοπέλα μου
Μήνυμα στις 16/3/2021 στις 17:54 @Sex
Ρε φίλε αυτό είναι το όνειρο κάθε άντρα και εσύ θέλεις να σταματήσει; Δεν μπορεί να σταματήσει διότι πολύ απλά δεν το ελέγχει. Όπως και εσύ δεν ελέγχεις την στιγμή που χύνεις. Αν δεν σου αρέσει αυτό τότε πρέπει πολύ απλά να βρεις άλλη κοπέλα διότι αυτό δεν θα σταματήσει. Ο μόνος τρόπος να σταματήσει είναι να μην απολαμβάνει πλέον το σεξ που κάνει μαζί σου.
Πήγαινε στο θέμα: Πρόβλημα με την κοπέλα μου
Μήνυμα στις 12/3/2021 στις 06:18 @Διάφορα
Αποδεκτή απάντηση:Το έχω και εγώ από πολύ μικρός και γύρω στα 26 νομίζω ήταν που ανακάλυψα ότι αυτό έχει όνομα "τρυποφοβία". Δεν υπάρχει κάτι που μπορείς να κάνεις ούτε θα σε βοηθήσει κάποιος ψυχολόγος για αυτό, διότι πολύ απλά ο ανθρώπινος εγκέφαλος είναι ρυθμισμένος να λειτουργεί έτσι. Στην ουσία ο φόβος που σε πιάνει όταν βλέπεις τρύπες οφείλεται στο ότι δεν ξέρεις τι υπάρχει μέσα. Αυτό συμβαίνει υποσυνείδητα και ανάγεται στο ανθρώπινο εξελικτικό ένστικτο της προστασίας και σε ένα αντανακλαστικό απομάκρυνσης από αυτές τις τρύπες ούτως ώστε να αποφευχθεί πιθανός κίνδυνος. Είναι δηλαδή κάποιο αρχέγονο απομεινάρι στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος ορισμένων ανθρώπων. Είναι το ίδιο όπως το ότι πολλοί άνθρωποι φοβούνται τα έντομα.Στην σημερινή εποχή το να σε τσιμπήσει ένα έντομο δεν είναι κάτι επικίνδυνο διότι ακόμα και αλλεργία να έχεις υπάρχουν φάρμακα και θεραπείες. Στην αρχή του όμως ο άνθρωπος και για την πλειοψηφία των ετών που υπάρχει, δεν είχε τρόπους να αντιμετωπίσει τις επιπτώσεις των εντόμων, συνεπώς ο εγκέφαλός του ήταν έτσι προγραμματισμένος ώστε μέσω του φόβου να αποφεύγει τα έντομα. Στις μέρες μας παρόλο που δεν υπάρχει λόγος να φοβόμαστε τα έντομα, η πλειοψηφία τα φοβάται ή τα αποφεύγει. Το ίδιο συμβαίνει και με τις τρύπες! Είναι ένστικτα που θα χρειαστούν εκατοντάδες (αν όχι χιλιάδες) χρόνια για να αποβάλει ο εγκέφαλός μας και πάντα με την προϋπόθεση ότι το ανθρώπινο είδος θα συνεχίσει να ζει το λιγότερο με τον τρόπο που ζει σήμερα. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να συνεχίσεις να ζεις την ζωή σου αποφεύγοντας ότι σε ενοχλεί ή σε φοβίζει. Τώρα που γνωρίζεις τον λόγο που έχεις τρυποφοβία δεν υπάρχει και λόγος να το λες σε άλλους εφόσον σε κάνει να νιώθεις άβολα. Πήγαινε στο θέμα: Τρυποφοβια, βοήθειαα..
Μήνυμα στις 19/2/2021 στις 14:58 @Sex
Και κάπως έτσι ακούμε στις ειδήσεις για κοπέλες που είχαν άσχημη κατάληξη μετά από εκβιασμούς, κάπως έτσι κυκλοφορούν τα βιντεάκια στα κινητά και το ίντερνετ, κάπως έτσι έχουν δουλειά οι δικηγόροι, κάπως έτσι αρχίζουν όλα. Και όλες είχαν να πουν "μου φάνηκε καλό παιδί". Δική σου η ζωή δικό σου και το ρίσκο. Τρόποι για να βρεις κρυφές κάμερες δεν υπάρχουν εκτός από πολύ ακριβές λύσεις ή εκτός αν τις έχουν "κρύψει" σε τόσο προφανή μέρη που πλέον δεν θα είναι κρυφές. Τρόποι για να μην σε κάνουν βούκινο μετά στην σχολή σου πάλι δεν υπάρχουν. Στην δική μου σχολή πάντως όποια είχε κάνει παρτούζα την ήξερε μέχρι και η καθαρίστρια μετά.
Πήγαινε στο θέμα: Πρόταση για Τρίο
Μήνυμα στις 19/2/2021 στις 14:49 @Κλάψιμο
Αποδεκτή απάντηση:Είπες ότι ήταν η πρώτη σου σχέση. Θεωρείς υγιές να αρραβωνιαστείς την πρώτη σου σχέση; Τον πρώτο άνθρωπο που γνώρισες; Δεν έχεις εμπειρίες για να κρίνεις τι είναι καλύτερο και τι χειρότερο. Αυτή την στιγμή με βάση τα όσα μας έχεις γράψει έχεις πέσει στο χειρότερο. Αυτό αν δεν μπορείς να το δεις τότε λυπάμαι, αλλά άνθρωπος που σε έχει στο περίμενε ενώ αυτός περνάει καλά με άλλη σίγουρα δεν είναι άνθρωπος με τον οποίο πρέπει να ονειρεύεσαι το μέλλον σου.Πήγαινε στο θέμα: βοηθεια sossssssss |