Μήνυμα στις 19/2/2021 στις 14:58 @Sex
Και κάπως έτσι ακούμε στις ειδήσεις για κοπέλες που είχαν άσχημη κατάληξη μετά από εκβιασμούς, κάπως έτσι κυκλοφορούν τα βιντεάκια στα κινητά και το ίντερνετ, κάπως έτσι έχουν δουλειά οι δικηγόροι, κάπως έτσι αρχίζουν όλα. Και όλες είχαν να πουν "μου φάνηκε καλό παιδί". Δική σου η ζωή δικό σου και το ρίσκο. Τρόποι για να βρεις κρυφές κάμερες δεν υπάρχουν εκτός από πολύ ακριβές λύσεις ή εκτός αν τις έχουν "κρύψει" σε τόσο προφανή μέρη που πλέον δεν θα είναι κρυφές. Τρόποι για να μην σε κάνουν βούκινο μετά στην σχολή σου πάλι δεν υπάρχουν. Στην δική μου σχολή πάντως όποια είχε κάνει παρτούζα την ήξερε μέχρι και η καθαρίστρια μετά.
Πήγαινε στο θέμα: Πρόταση για Τρίο
Μήνυμα στις 19/2/2021 στις 14:49 @Κλάψιμο
Αποδεκτή απάντηση:Είπες ότι ήταν η πρώτη σου σχέση. Θεωρείς υγιές να αρραβωνιαστείς την πρώτη σου σχέση; Τον πρώτο άνθρωπο που γνώρισες; Δεν έχεις εμπειρίες για να κρίνεις τι είναι καλύτερο και τι χειρότερο. Αυτή την στιγμή με βάση τα όσα μας έχεις γράψει έχεις πέσει στο χειρότερο. Αυτό αν δεν μπορείς να το δεις τότε λυπάμαι, αλλά άνθρωπος που σε έχει στο περίμενε ενώ αυτός περνάει καλά με άλλη σίγουρα δεν είναι άνθρωπος με τον οποίο πρέπει να ονειρεύεσαι το μέλλον σου.Πήγαινε στο θέμα: βοηθεια sossssssss
Μήνυμα στις 18/2/2021 στις 14:13 @Κλάψιμο
Τι να κάνεις;;; Το ρωτάς; ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ!!! να φύγεις να σωθείς όσο είναι ακόμα καιρός! Τι θα πει τον θέλεις σαν τρελή; Τι θέλεις σαν τρελή δηλαδή; Κάποιον που σου φέρετε έτσι;;; Τόσο χαμηλή αξία πιστεύεις πως έχεις;
Πήγαινε στο θέμα: βοηθεια sossssssss
Μήνυμα στις 8/2/2021 στις 07:10 @Sex
Αν είχες κάποιο ανατομικό πρόβλημα νομίζω θα το είχες καταλάβει μέχρι σήμερα. Κλειτορίδα από κλειτορίδα διαφέρει πολλές φορές σε μέγεθος. Γενικά δεν είναι απαραίτητο πως θα νιώσεις στα δάχτυλα σου κάτι σαν μπαλίτσα. Είναι πιθανό να έχει αρκετό δέρμα εκεί και να κρύβει αυτή την αίσθηση μπαλίτσας. Γενικά η κλειτορίδα είναι το σημείο που θα σου δώσει την απόλαυση και τους οργασμούς. Αν πειραματιστείς και ψάξεις λίγο το σημείο εκεί σίγουρα θα καταλάβεις που είναι.
Πήγαινε στο θέμα: Αυνανισμός
Μήνυμα στις 6/2/2021 στις 02:25 @Κλάψιμο
Αποδεκτή απάντηση:Καταρχάς είναι λάθος που δεν παίρνεις αντιβίωση μετά από αφαίρεση κλειστού φρονιμίτη. Τεράστιο λάθος. Δεν σου έγραψε ο γναθοχειρούργος ή δεν την πήρες από μόνη σου; Μιλάμε για ανοιχτό τραύμα που μπορεί να μπει οτιδήποτε. Κακός αναζητάς λύση σε ένα φόρουμ, πήγαινε αμέσως στον γιατρό και πες του τι νιώθεις. Ότι άλλο και να σου πει κάποιος σε ένα φόρουμ θα είναι απλώς επικίνδυνο.Πήγαινε στο θέμα: Αφαίρεση φρονιμιτη
Μήνυμα στις 2/2/2021 στις 06:04 @Sex
Δεν υπάρχει κάποια στάνταρ ηλικία για αυτό. Εγώ προσωπικά άρχισα γύρω στα 13 νομίζω όταν και ξεκίνησαν ουσιαστικά να βγαίνουν κανονικές τρίχες εκεί. Από τότε τον ξυρίζω πάντα. Αλλά υπάρχουν και πολλοί που δεν τον ξυρίζουν καθόλου. Άρα είναι σχετικό με το τι θέλει ο καθένας. Δεν υπάρχει πάντως κάποια στάνταρ ηλικία για να ξεκινήσεις, το ξεκινάς όποτε και αν εσύ θες. Ο λόγος που εγώ ξεκίνησα ήταν και αισθητικός (δεν μου άρεσε η ιδέα του θάμνου) αλλά και πάνω από όλα υγιεινής διότι όπως και να το κάνουμε μια περιοχή χωρίς τρίχες μπορεί πάντα να καθαριστεί και να διατηρηθεί μέσα στην ημέρα καθαρή πολύ πιο εύκολα από ότι αν είχε τρίχες.
Πήγαινε στο θέμα: Ξύρισμα
Μήνυμα στις 22/1/2021 στις 16:26 @Sex
Lida αυτό ισχύει και το λέω πολλά χρόνια τώρα! Το μεγάλο πέος ΔΕΝ είναι πλεονέκτημα και όσοι καμαρώνουν για το μεγάλο τους πέος απλά ΔΕΝ έχουν μεγάλο γιαυτό καμαρώνουν, γιατί στην πράξη το μεγάλο πέος σημαίνει και μεγάλο πρόβλημα στην πράξη. Για τον φίλο που έχει το πρόβλημα τώρα. Σε νιώθω διότι είμαι πολύ κοντά με εσένα. Εμένα είναι 20εκ μήκος και 16εκ. πάχος. Οπότε ξέρω ακριβώς τι τραβάς... Στην πίπα ΠΑΝΤΑ θα νιώθεις δόντια είναι αναπόφευκτο και φυσικά ξέχνα deepthroat κλπ φαντασιώσεις. Όσον αφορά την πράξη τα δάχτυλα και τα λοιπά είναι απλά μύθοι. Δεν "ανοίγεις" κάτι με δάχτυλο στην πράξη αφού ο μυς εκεί απλά επανέρχεται αμέσως. Δύο πράγματα μόνο θα σε βοηθήσουν. Άφθονο καλό λιπαντικό και άπειρη υπομονή. Μικρές αργές και απαλές κινήσεις, ελαφρύ μέσα έξω 2-3 εκατοστά μόνο και μετά εκατοστό εκατοστό λίγο λίγο. Με πολύ λιπαντικό σε όλο το μήκος του πέους. Αυτό για μπροστά. Για πρωκτικό κλάψτα. Εκεί θες πολύ λιπαντικό και (το δυσκολότερο) να καταφέρεις να μπεις μισοκαυλωμένος (είναι πολύ δύσκολο γιατί μιλάμε για κώλο που η δουλειά του είναι να είναι σφιχτός αλλά μια δύο θα τον βρεις τον τρόπο) και μετά με αργό μέσα έξω πρακτικά να σου σηκωθεί όταν θα είναι ήδη μέσα. Αυτά κάνω εγώ και δουλεύουν. Προσωπικά χρησιμοποιώ ένα λιπαντικό με βάση νερού που όμως δεν υπάρχει στην Ελλάδα οπότε δεν μπορώ να σου προτείνω κάποιο συγκεκριμένο. Αλλά υποθέτω πως εύκολα θα βρεις αυτό που σε καλύπτει, απλά να προσέξεις να είναι λιπαντικό που δεν στεγνώνει γρήγορα. Το λέω διότι όταν δοκίμασα ένα λιπαντικό με βάση νερού γνωστής μάρκας στην Ελλάδα ήταν μια αποτυχία διότι στέγνωνε πάρα πολύ γρήγορα και έπρεπε να είμαι με το μπουκαλάκι στο χέρι. Τέλος γενικά να προσέχεις την ταχύτητα και την δύναμη διότι μπορεί να προκαλέσεις πολύ συγκεκριμένα προβλήματα στις κοπέλες. Την έχω πάθει γιαυτό στο λέω και πίστεψε με αν έχεις λίγο φιλότιμο σαν άνθρωπος θα σε τρώνε οι τύψεις μια ζωή μετά. Πήγαινε στο θέμα: Παρθενα δυσκολευεται λογω τ μεγεθους μου
Μήνυμα στις 15/1/2021 στις 05:46 @Θ. Κλημεντίνη
Καταρχάς δεν είστε φίλοι. Μην κρυβόμαστε πίσω από τις λέξεις. Αυτή σε βλέπει σαν φίλη της και εσύ απλά το παίζεις φίλη περιμένοντας μια ευκαιρία. Αυτό δεν είναι κακό, αλλά μην αλλάζουμε και το νόημα των λέξεων. Από εκεί και πέρα ξεκόλλα. Μην συγκατοικήσεις μαζί της γιατί θα χάσεις κι άλλα χρόνια από την ζωή σου. Αν σε γούσταρε θα είχε ήδη γίνει κάτι. Το ότι κάθετε και σου λέει και τα γκομενικά της σημαίνει ότι απλά σε θέλει για αποκούμπι της. Προχώρα πάρα κάτω αλλιώς απλά θα αναλώνεσαι γύρω της και θα χάνεις άλλες ευκαιρίες. Αυτές οι "φιλίες" είναι φουλ καταστροφικές. Ακόμα και αν παίξει κάποτε κάτι μεταξύ σας θα είναι προσωρινό και 99% θα είναι έπειτα από κάποια απογοήτευση από κάποιον γκόμενο της. Απλά πάρε απόφαση ότι έχεις γίνει η δικλίδα ασφάλειας των ανασφαλειών της και προχώρα πάρα κάτω. Έτσι κι αλλιώς αυτό που έχετε δεν είναι φιλία. Είναι μονόπλευρο. Οπότε δεν έχεις να χάσεις κάτι διότι ποτέ δεν είχες κάτι για να το χάσεις. Φιλικά στα λέω αυτά γιατί λίγο πολύ όλοι έχουμε κάνει το λάθος να χάσουμε μήνες και χρόνια από την ζωή μας σε τέτοιες καταστάσεις.
Πήγαινε στο θέμα: Friendzone
Μήνυμα στις 14/1/2021 στις 16:40 @Sex
Γιατί να μην είναι σωστό να το κάνεις από τώρα; 19 είσαι όχι 12. Αν το θες πραγματικά και πιστεύεις ότι και ο άλλος είναι έμπιστος κάντο. Δεν είναι και τίποτα σπουδαίο για να το γιγαντώνεις τόσο πολύ στο μυαλό σου. Σεξ κάνει όλος ο πλανήτης, δεν θα κάνεις κάτι που δεν κάνουν οι υπόλοιποι. Δεν υπάρχει σωστό ή λάθος. Απλά κάνεις αυτό που σου βγαίνει και σε ευχαριστεί να κάνεις.
Πήγαινε στο θέμα: Εχω πολυ άγχος 😅
Μήνυμα στις 2/1/2021 στις 17:53 @Διάφορα
Αποδεκτή απάντηση:Δεν υπάρχει περίπτωση να ψηλώσεις επειδή ασχολείσαι με ένα άθλημα. Αυτά είναι μυθοπλασίες που λένε όσοι δεν γνωρίζουν. Το αν θα ψηλώσεις ή όχι είναι κάτι που έχει καθοριστεί από το dna σου πριν καν γεννηθείς. Για παράδειγμα το ότι όσοι παίζουν μπάσκετ είναι ψηλοί δεν είναι επειδή το μπάσκετ τους ψηλώνει, είναι επειδή εξ αρχής οι κοντοί το εγκαταλείπουν επειδή μειονεκτούν έναντι των ψηλών. Δεν υπάρχει τίποτα που να μπορεί να σε κάνει να μην ψηλώσεις άλλο. Αν είναι να γίνει θα γίνει. Αλλά όπως και να έχει το ύψος σου είναι εντελώς νορμάλ. Και ακόμα και να ψηλώσεις κι άλλο που είναι το πρόβλημα; ίσα ίσα καλύτεραΠήγαινε στο θέμα: Δεν θέλω να ψηλωσω αλλο |