Μήνυμα στις 26/3/2020 στις 11:07 @Διάφορα
Καλησπέρα παιδιά ! Εδώ και δυο εβδομάδες έχω παρατηρήσει ότι δεν μπορώ να δω καλά,αλλά δεν μπορώ να εξηγήσω ακριβώς τι βλέπω.Αισθανομαι ότι έχει κουραστεί η όραση μου,χωρίς απαραίτητα να βλέπω θολά. Βλέπω και κοντά αλλά και μακριά μόνο που βλέπω περίεργα :/ Μήπως έχω μυωπία ; Πήγαινε στο θέμα: Γιατί δεν μπορώ να δω καλά ;
Μήνυμα στις 28/3/2019 στις 18:17 @Διασκέδαση
Αποδεκτή απάντηση:Εγώ έχω τρύπα στην γλώσσα εδώ και έξι χρόνια και είναι το μόνο piercing που δεν θέλω να αποχωριστω.Όσον αναφορά τον πόνο διαφέρει από άτομο σε άτομο,προσωπικά δεν έχω ξανά πονέσει τόσο πολύ σε piercing(για την περίοδο επούλωσης μιλάω,διότι εκείνη την στιγμή που σου περνάει την βελόνα δεν ποναει).Παρ’ολα αυτά ήμουν τυχερός γιατί ο πόνος διαρκησε 4-5 ημέρες(ξέρω περιπτώσεις που πονάγανε για 10 μέρες).Στο φαγητό δεν είχα πρόβλημα προσωπικά. Θα σου πρότεινα να πας σε ένα Piercing Studio και να κανεις ότι περαιτέρω ερωτησεις θελεις,εξάλλου είναι οι ειδικοί και ξέρουν καλύτερα. :) Πήγαινε στο θέμα: Tongue piercing
Μήνυμα στις 17/5/2016 στις 23:50 @Διάφορα
Γεια σας, Ξερετε τι εγγραφα πρεπει να εχω για να βγαλω α.μ.α ? Πήγαινε στο θέμα: α.μ.α ικα
Μήνυμα στις 15/5/2016 στις 02:58 @Διάφορα
Καλησπερα σε ολους, Ειμαι καινουργιος στο φορουμ και ηθελα να γραψω για ενα θεμα μου. Βρηκα δουλεια για πρωτη φορα σε ενα ξενοδοχειο εκτος της πολης μου στο οποιο θα μενω εκει γιατι ειναι αρκετα μακρια.Τωρα το θεμα μου ειναι ο μισθος,οποιος θα ειναι απο 660 μεχρι 690 ευρω καθαρα με οκταωρα 6 φορες την εβδομαδα(μια ρεπο) και βγαινει γυρω στα 3.17 ευρω την ωρα το λιγοτερο.Πολλα ατομα απο την παρεα μου τα θεωρουν λιγα αλλα μια φιλη μου που εχει δουλεψει εκει μου λεει οτι συνηθως πληρωνει λιγο παραπανω απο αυτο που εχεις ''συμφωνησει'' και επισης πληρωνει υπεροριες και κολλαει ενσημα κανονικοτατα. Ειμαι σε διλλημα δεν ξερω τι να κανω,απλα δεν θελω να ειμαι το ''κοροιδο'' που πηγε με αυτα τα λεφτα να δουλεψει. Επισης αν δεν παω εκει θα κατσω στον καναπε μου και θα τρωω τα λεφτα του πατερα μου γιατι τωρα ειναι δυσκολο στην πολη που μενω να βρεις δουλεια. Σας ευχαριστω πολυ που διαβασατε τα παραπανω και περιμενω τις γνωμες σας! χχχ Πήγαινε στο θέμα: Δουλειά σε ξενοδοχείο |