Μήνυμα στις 31/5/2023 στις 05:46 @Sex
Καλησπέρα! Εγώ μέχρι στιγμής δεν έχω καμία εμπειρία στο ερωτικό κομμάτι (είμαι 20χρονών) και γενικά δεν έχω κάνει ποτέ τίποτα. Ούτε φάση, ούτε φιλί, τίποτα όταν λέμε. Είχε τύχει στο παρελθόν μιλώντας με τον ξάδερφο μου να μου πει ότι θα ήθελε στο μέλλον να κάνει τρίο. Σκέφτηκα λοιπόν να του προτείνω να έρθει στο νησί που σπουδάζω και που θα έχει και πολλές τουρίστριες να δώσει καμία βοήθεια μπας και κάνουμε τίποτα με καμία κοπέλα και άμα κάτσει και φάση να κάνουμε τρίο. Θεωρείται κακό το να «ζητάς» την βοήθεια του από τη στιγμή που μόνος δεν έχω καταφέρει κάτι; Πιστεύω ότι αν γίνει μια φορά η αρχή θα βοηθήσει και με ένα να είμαι πιο ανοιχτός.
Πήγαινε στο θέμα: Ξάδερφος - Διακοπές
Μήνυμα στις 11/4/2023 στις 07:51 @Sex
Δώσε μας αν θες περισσότερες λεπτομέρειες για αυτό με τον κολλητό σου γιατί και εγώ θέλω να κάνω κάτι παρόμοιο Πήγαινε στο θέμα: Πρωί
Μήνυμα στις 6/3/2023 στις 01:11 @Θ. Κλημεντίνη
Καλημέρα στην ομάδα! Πριν από κάνα μήνα βγήκαμε για καφέ με ένα φίλο που είμασταν μαλωμένοι για μια χαζή παρεξήγηση. Τα βρήκαμε μιλήσαμε και πλέον κάνουμε παρέα. Βέβαια αυτός Θεσσαλονίκη και εγώ στο νησί που σπουδάζω. Βγήκαμε μια φορά και μου έστειλε κι αυτός άλλες 2 φορές για να βγούμε (ομολογώ δεν το περίμενα). Από τότε που τα ξανά βρήκαμε αισθάνομαι ότι έχω πάθει εμμονή, θέλω να πηγαίνω συνέχεια Θεσσαλονίκη για να βγαίνουμε. Δεν μιλάμε από μηνύματα πολύ συχνά για να μην τον ενοχλώ επειδή δουλεύει. Δεν ξέρω τι κάνω. Άμα γινόταν και κάθε σκ θα ήμουν Θεσσαλονίκη για να βγαίνουμε. Είναι από τα πιο ξηγημένα και @ρχιδάτ@ παιδιά που έχω κάνει παρέα μέχρι τώρα και αξίζει η παρέα του. Δεν ξέρω τι να κάνω. Φοβάμαι ότι αν δεν βγαίνουμε για καιρό θα χαθούμε. Σορρυ για το μεγάλο κείμενο ήθελα να τα πω όσο το δυνατόν καλύτερα.
Πήγαινε στο θέμα: Επανασύνδεση με φίλο
Μήνυμα στις 20/1/2023 στις 15:23 @Sex
Η αλήθεια είναι ότι θέλω πολύ να τον δω γυμνό, να συγκρίνουμε και να τις παίξουμε και θεωρώ πως είναι απλά επειδή είμαστε πολύ κοντά και συζητάμε γι αυτά ή ανταλλάζουμε τσόντες όταν ξεμένουμε.
Πήγαινε στο θέμα: Διακοπές με κολλητό
Μήνυμα στις 20/1/2023 στις 15:14 @Sex
Μπαα φιλε τίποτα. Είμαι τώρα στο νησί για εξεταστική. Θα κάνω μια προσπάθεια πάλι για το μασάζ/σπα που είχα πει όταν θα ανέβω αρχές Φλεβάρη. Από κει και πέρα μόνο αν τύχει και έρθει καμία βόλτα αυτός μετά στο νησί. Που προσπαθώ να τον πείσω
Πήγαινε στο θέμα: Διακοπές με κολλητό
Μήνυμα στις 3/1/2023 στις 15:29 @Sex
Μπα δεν νομίζω, αλλά τίποτα δεν είναι απίθανο… Πήγαινε στο θέμα: Διακοπές με κολλητό
Μήνυμα στις 3/1/2023 στις 13:58 @Sex
Χαχαχχ ε ναι, αλλά νταξει άλλη φάση, μπορεί να βγει αυτός από το μπάνιο χωρίς πετσέτα αν είμαστε οι δυο μας. Κάτι θα βρω να πω ή να κάνω. Ας έρθει αυτός με το καλό και όλα θα γίνουν. Δεν θα κολωσω αυτή τη φορά. Γιατί μας τα περιπλέκει επειδή θέλει να έρθει με την άλλη; Άμα έρθει με την άλλη δεν θα βγω καθόλου μαζί του είναι απλό. Τι θα κάνω θα κρατάω το φανάρι; Άμα πει για τρίο μπορεί να το σκεφτώ 😂 Πήγαινε στο θέμα: Διακοπές με κολλητό
Μήνυμα στις 3/1/2023 στις 05:54 @Sex
Όχι όχι σιγά σιγά θα το πάω… Ξέρω και τι τσόντες του αρέσει να βλέπει, γιατί όταν βαριόμουν και δεν ήθελα να βλέπω τα ίδια και τα ίδια τον έλεγα και μου έστελνε αυτά που έβλεπε αυτός. Όταν λες να δείξω εγώ το καλό παράδειγμα εννοείς να την βγάλω εγώ πρώτος και να ξεκινήσω να την παίζω; Με ρώτησε από μόνος του πόσο κοστίζει η νύχτα για να έρθει στο νησί που είμαι, και τον λέω έλα ρε σιγά θα κοιμηθείς σε μένα, αλλά εν τελεί ήθελε να φέρει και την κοπέλα του μαζί. Τώρα θέλω να τον πείσω να έρθει μόνος του. Πήγαινε στο θέμα: Διακοπές με κολλητό
Μήνυμα στις 2/1/2023 στις 15:36 @Sex
Πω ναι, να την γαμαει ο άλλος και να γλύφεις λίγο μουνι και λίγο πουτσο. Να έχεις άτομο που θέλει να το δοκιμάσετε αλλά να μην βρίσκεις εύκολα κοπέλα για να γίνει αυτό. Επίσης πολύ ωραία φάση θα να είναι να γαμαει την κοπέλα από πίσω ο ένας, ο άλλος να τη γλύφει στο μουνί και να βγει κατά λάθος ο πουτσος και να μπει στο στόμα του αλλουνού! Πήγαινε στο θέμα: Frotting
Μήνυμα στις 2/1/2023 στις 15:20 @Sex
Αστα να πάνε, που θα πάει θα τύχει να κάτσει η φάση. Το θέμα είναι να τον πείσω να έρθει ένα Σαββατοκύριακο στο νησί που σπουδάζω για να τον «ξεμοναχιάσω». Εν τω μεταξύ τον είπα να έρθει μα δούμε ταινία έτσι κανα βράδυ χαλαρά, και να του πω ξερω γω «έχεις δει ποτέ τσόντα σε τεράστια οθόνη;» και ότι ήθελε προκύψει. Πήγαινε στο θέμα: Διακοπές με κολλητό |