Μήνυμα στις 12/8/2023 στις 01:42 @Sex
Καταρχάς κάνε,είναι υπέροχη η αίσθηση και να κολυμπάς γυμνός και να είσαι μετά έξω χωρίς μαγιό. Μετά τα 5 λεπτά που θα τον κάνεις πρώτη φορά θα είσαι εντάξει, δε σου κάνει αίσθηση ότι θα βλέπεις. Θα δου φαίνεται τέλειος φυσιολογικό να είναι όλοι γυμνη δίπλα σου (από 18 μέχρι 70 χρόνων). Στύση όχι πότε δεν είχα, εκτός αν "έπαιζα " με τη κοπέλα μου. Πήγαινε στο θέμα: Γυμνισμός
Μήνυμα στις 6/7/2023 στις 11:09 @Sex
Καλησπέρα, Το θέμα γυμνισμος. Πόσοι κάνετε συστηματικά Πόσοι έχετε κάνει κάποιες φορές Πόσοι έχετε πρόβλημα να είναι η σχεση σας γυμνη στη παραλία ...και γενικά σκέψεις, εμπειρίες, απορίες. Πήγαινε στο θέμα: Γυμνισμός
Μήνυμα στις 23/2/2023 στις 12:19 @Sex
Jeanmoust Το τριο πως ήταν? Σύνθεση, λεπτομέρειες, τι κάνατε? Η πουτσα που λες οτι πήρες πως ήταν, πως έγινε? Το strapon που πήρα είναι πολύ πιο λεπτό από κανονικό πεος,το κανονικό που φαίνεται πολύ μεγάλο. Πως ήταν να νιώθεις κάποιον να χάνει μέσα σου (αν εχυσε μέσα σού). Πήγαινε στο θέμα: Frotting
Μήνυμα στις 23/2/2023 στις 12:12 @Sex
Πήγαινε στο θέμα: Frotting
Μήνυμα στις 2/1/2023 στις 05:27 @Sex
Κοίτα έχει γίνει περίπου 10 φορές,είναι υπέροχο αρχή να γίνει χωρίς βιασύνες και να ξεκολλήσεις. Με έχει πάρει στα 4 ,με εμένα ανάσκελα και εγώ να είμαι από πάνω. Πιο πολύ μου αρέσει να μπορεί να μου τον παίζει ταυτόχρονα (δηλαδή εγώ ανάσκελα η απονπανω τής). Εγώ ανάσκελα ήταν τέλειο να βλέπω το στήθος της να τρίβετε πάνω μου όσο είναι μέσα μου. Εγώ από πάνω ήταν υπέροχο που τελείωσα πάνω της,της γέμισα το στήθος σπερμα. Πήγαινε στο θέμα: Frotting
Μήνυμα στις 2/1/2023 στις 02:01 @Sex
Καλημέρα, Κάποιες φορές που είναι μέσα της ,της βάζω το dilei στον στόμα, κατά διαστήματα το βγάζω καιβτη φιλάκια,μια φορά τη φίλα καινεγλυφα λίγο και κεφαλάκι. Αυτόν θέλω,να το γλύφουμε μαζί ή να την γαμαει κάποιος και να γλύφω τη κλειτοριδα της και λίγο και το κεφαλάκι του,να το πάρω στον στόμα της με τα υγρά της. Όπως είπες και εσύ το να είμαστε και οι 2 μέσα μαζί και να τρίβετε το ένα πέος μαζί με το άλλο η τα αρχιδια. Ανάλογα τη φάση δε ξέρω μπορεί να έκανα και κάτι παραπάνω. Η κοπέλα μου πάντως με έχει πάρει με strapon. ΥΓ πριν ξεκινήσω τα παραπάνω θα ήθελα να κάτσω για λόγο να παρακολουθώ τον άλλο άντρα να κάνει σεξ με τη κοπέλα μου Πήγαινε στο θέμα: Frotting
Μήνυμα στις 31/12/2022 στις 05:10 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Καλησπέρα,Δυστυχώς όχι,το εχω φαντασίωση αλλά κυρίως σε τριο. Το πιο κοντινό ο που έχω κάνει σε frotting είναι να τρίβει το dildo και το πέος μου στο στόμα της η κοπέλα μου,η να το τρίβω εγώ πάνω στη κλειτοριδα της όσο είναι μέσα της. Γενικά έχω πολλές bi φαντασιώσεις. Αποδεκτη αν θες. Καλή χρονια σε ολους Πήγαινε στο θέμα: Frotting
Μήνυμα στις 8/12/2022 στις 10:44 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Καλησπέρα, νομίζω ότι άλλο είναι να σου αρέσει ο άντρας και άλλο το πρωκτικο.Η φάση με άντρα σε καυλωνει? Μπορεί να είσαι να με άντρα χωρίς πρακτικό. Επίσης μπορεί να γουστάρεις γυναίκα αλλά μα σου αρέσει να "παιζουν" με το κωλο σου. Πήγαινε στο θέμα: Πρωκτικό πρώτη φορα
Μήνυμα στις 18/9/2022 στις 04:46 @Sex
Καλησπέρα Ιωάννα, Νομίζω ότι τα 16 είναι μια πολύ λογική ηλικία για να κάνεις σεξ. Πρέπει να το νιώθεις όμως ότι το αγόρι σου είναι αυτό που θέλεις για την πρώτη σου φορά,να ξέρεις ότι θα σε σεβαστεί, χωρίς να σε πιέσει καινχωρις βιασύνες και πανω απονολα προφύλαξη. Αποδεκτή αν σε βοήθησα Πήγαινε στο θέμα: Πρώτη φορά σεξ
Μήνυμα στις 17/8/2022 στις 00:32 @Sex
Αν είσαι σε καμία παραλία με λίγο κόσμο και έχετε κάπου πιο πίσω κάτω απο κανένα δέντρο. Όταν αλλάζεται μπορείς να κάνεις παιχνίδι.ακομα μπορειτε να σταματήσετε σε κάποια ερημική παραλία για μια βουτιά και εκει να κανετε χωρις μαγιό. Με το τριο πάντως είναι ότι καλύτερο, φαντάζεσαι να σας έχει μαζί και τους 2 στο στόμα....γενικά θα έκανες τρελό παιχνίδι.
Πήγαινε στο θέμα: Διακοπές με κολλητό |