Μήνυμα στις 16/5/2022 στις 14:31 @Sex
Καλησπέρα στα μέλη του ftou. Θέλω για αρχή να ξεκαθαρίσω πως δεν έχω καμία πρόθεση για ειρωνία και ότι απάντηση μου δώσετε θα την πάρω στα σοβαρά. Λοιπόν είμαι 17 χρονών 3η Λυκείου και ύψος 1,75. Δίχως σταγόνα υπερβολής έχω κάνει κάτι με 24 κοπέλες έως τώρα. Λόγω του ύψους μου και της ηλικίας μου μπορεί να φαντάζει απίθανο. Ευτυχώς που οι περισσότεροι με θεωρούν πολύ όμορφο παιδί και έτσι καταφέρνω να έχω μια τυπική πέραση. Το θέμα είναι πως πλέον εδώ και λίγο καιρό έχω πέσει απότομα και στα χωσίματα στα κλαμπ αλλά και στα τσατ στο ινστα. Μήπως φταίει πλέον η πολύ σιγουριά που είχα αρχίσει να αποκτώ και στην τελική με έφαγε ή μήπως παίζει ρόλο η κριτική απο 1-2 φίλους μου, που δεν τους έχω δει ποτέ να κάνουν κάτι με κάποια, να μου βγάζουν ξινές σχεδόν όλες όσες έχω κάνει κάτι; Εδώ να πούμε πως στο τσατ και στο από κοντά κατέχω την απαραίτητη γνώση για προσέγγιση. Τι μπορεί να μου συμβαίνει πραγματικά; ΥΓ Μπορούσα να είχα κάνει και με κάποιες ακόμα που ήμουν σίγουρος πως θέλουν αλλά από την αρχή τις είχα απορρίψει και τώρα δεν θέλω να ξεπέσω επιλέγοντας αυτές Πήγαινε στο θέμα: μήπως έχω φασωθεί με πολλές; |