Μήνυμα στις 23/5/2023 στις 02:02 @Θ. Κλημεντίνη
Καλώς τον και σε ευχαριστώ για την αποδεκτή. Νομίζω το έχεις καθυστερήσει αρκετά ενώ δεν φαίνεται να προχώρησες ουσιαστικά. Τώρα ξεκινούν και οι εξετάσεις και αρχίζει να ζορίζει το πράγμα. Άσε τα μηνύματα αφού καθυστερούν την επικοινωνία και μίλησέ της από κοντά. Σε φάση ''τι γίνεται'', ''χρόνια πολλά και πάλι για την αδερφή σου'', ''σου είχα στείλει μύνημα-δεν ξέρω αν το είδες το είδες'', τι λέει με τις εξετάσεις, που θα πας διακοπές, κλπ.. Δηλ. να γίνει η αρχή και το προχωράς. Μην αφήνεις τον καιρό να χάνεται ούτε με το κορίτσι αλλά ούτε και με τις εξετάσεις! Πήγαινε στο θέμα: Μου αρέσει ένα κορίτσι!!!!!!!!!
Μήνυμα στις 25/4/2023 στις 05:09 @Θ. Κλημεντίνη
Βασίλη μου αυτά είναι προβλήματα! ![]() Από πλευράς μου θα σου έλεγα όπως μας τα είπες εδώ ξηγημένα, το ίδιο να κάνεις και με την κοπέλα._ Τόσο απλά. Καταρχήν ό,τι και να γίνει μεταξύ σας πρέπει να είσαι κύριος και ξεκάθαρος. Μπορείς να της πεις ότι είσαι πανέμορφη, σούπερ, καταπληκτική, αλλά δεν ενδιαφέρομαι για σχέση και δέσμευση και να λήξει εκεί. Αν της πεις ό,τι θα ήθελα κάτι στο μεταξύ μας αλλά στο χαλαρό μιας και δεν είμαι για πολλά-πολλά, είτε θα θυμώσει/απογοητευτεί είτε η κάψα της θα είναι τέτοια που θα ενδώσει σε μία ''ελεύθερη'' σχέση, αλλά να ξέρεις, σταδιακά θα δει ότι ''δεν της κάνει'' αυτό το μοτίβο και σιγά-σιγά παρέα με γκρίνια και μούτρα, θα αρχίσει να σε κυκλώνει και να σε σφίγγει σαν τον πύθωνα. Σε αυτό το σενάριο θα αρχίσουν και τα προβλήματα. H επιλογή δική σου. Πήγαινε στο θέμα: Μπερδεμένος
Μήνυμα στις 13/4/2023 στις 03:30 @Διάφορα
Καλησπέρα Ασπασία και Χρόνια Πολλά για τις ημέρες. Άποψή μου είναι ότι είσαι αρκετά μικρή σε ηλικία για γάμο αλλά και σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να έχουν λυθεί κάποια σημαντικά θέματα πριν κάνεις το βήμα. Πρώτο θέμα είναι το οικονομικό//επαγγελματικό. Θα έχεις δουλειά; Θα είσαι σπίτι; Θα το αντέξεις; Θα αφήσεις το νησί; Τους φίλους σου; Ο γάμος είναι τεράστια δέσμευση και ευθύνη - ειδικά αν έρθει και παιδί. Εκεί απλά ξεχνάς την ύπαρξή σου. Νοιώθεις να έχεις ζήσει τη ζωή σου; Όπως το ορίζει βέβαια ο καθένας το τελευταίο, αλλά αν νοιώθεις να έχεις απωθημένα, ή γενικά πράγματα που δεν σου έχουν βγει ακόμα, θα έλεγα να το σκεφτείς διπλά και να μην οδηγηθείς από την παρόρμηση της στιγμής. Ούτε καν συγκατοίκηση ''σοβαρή'' δεν έχετε δοκιμάσει ακόμα. Να δεις πως δουλεύει η κατάσταση σε καθημερινή τριβή. Ό,τι γράφω ισχύει φυσικά για το έτερο ήμισυ. Αυτά από εμένα και ό, τι και αν αποφασίσετε εύχομαι το καλύτερο :) Πήγαινε στο θέμα: Πρόταση γάμου ναι ή όχι?
Μήνυμα στις 3/4/2023 στις 23:35 @Διάφορα
Καλημέρα. Ανάλογα με το διαθέσιμο budget και αν ήδη γνωρίζεις κάποια ανάγκη (πχ. μπλούζα, εσώρουχα, άρωμα, κάποιο gadget, κλπ.) μπορείς να καλύψεις αυτή (την ανάγκη). Εναλλακτικά τα κοσμήματα πάντα είναι στις on top προτιμήσεις μιας γυναίκας. Αν είσαι Αθήνα, στο κέντρο υπάρχουν πολλά μικρά κοσμηματοπωλεία με καλές τιμές και ωραία κομμάτια (ακόμα και στον Ζολώτα μπορείς να βρεις ωραία κολιέ από 80-150€). Τέλος τα swatch πάντα θα αποτελούν μία όμορφη επιλογή. Πήγαινε στο θέμα: δώρο
Μήνυμα στις 30/3/2023 στις 15:10 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:Ξέρουμε ότι στα λόγια είναι όλα εύκολα ενώ όταν έρχεται η ώρα της πράξης κάνουμε πίσω.Έτσι λοιπόν θα σου έλεγα να βρεις την κατάλληλη στιγμή και να της το πεις στα ίσα. Είναι μικρή και μπορεί να ντραπει και εκείνη ή μπορεί και μην έχει πρόβλημα. Όπως και να έχει, προσπάθησε να είσαι ψύχραιμος και ωραίος στους τρόπους σου. Να θυμάσαι, αν προσπαθήσεις, δεν έχεις τίποτα να χάσεις και έχεις τα πάντα να κερδίσεις. Πήγαινε στο θέμα: Μου αρέσει ένα κορίτσι!!!!!!!!!
Μήνυμα στις 1/3/2023 στις 01:31 @Κλάψιμο
Αποδεκτή απάντηση:Πολύ αφυπνιστικό το μήνυμά σου για όλους μας - και καλά κάνεις που το μοιράζεσαι - καθώς λίγο πολύ όλοι είχαμε ή έχουμε βιώσει δύσκολες καταστάσεις με γονείς.Είναι αυτονόητο πως δεν φέρεις καμία ευθύνη για ό,τι βιώνεις/αντιμετωπίζεις και προσωπικά δεν μπορώ να πω τίποτα παραπάνω από το να προσέξεις να μην πέσεις - όσο γίνεται - σε αδιέξοδα ψυχολογικά μονοπάτια που προκύπτουν από δυσάρεστα βιώματα. Δηλ. μη χάσεις την αυτοεκτίμησή σου, μη νοιώθεις ενοχές και μη χάνεις την εμπιστοσύνη σου στους ανθρώπους. Θα κάνεις σχέσεις, θα πληγωθείς, μπορεί και να πληγώσεις, θα πέσεις, θα μάθεις, θα ξανασηκωθείς (έχεις χρέος να το κάνεις). Υπάρχει πολύ πλέμπα εκεί έξω, απαίδευτοι, αγενείς, συμπλεγματικοί άνθρωποι, όμως υπάρχουν και αυτοί με τους οποίους θα ταυτιστείς, θα σε κατανοήσουν, θα σε κάνουν να γελάσεις. Τέλος, κράτα απόσταση από τεχνολογία, οθόνες, κινητά, σόσιαλ και λοιπό σκουπιδαριό και κράτα ένα βιβλίο (πχ. Νίκο Καζαντζάκη) και φυσικά την μουσική που αγαπάς. Πήγαινε στο θέμα: Αναμνήσεις.
Μήνυμα στις 1/3/2023 στις 01:07 @Θ. Κλημεντίνη
Σε θέλει, όμως μην το καθυστερήσεις και πολύ γιατί θα ''κρεμάσει'' η φάση μετά. Να είσαι ωραίος, πραγματικά ευγενικός, με χιούμορ - χωρίς μιζέριες και όλα μια χαρά. Τώρα που μπαίνει και η άνοιξη, ό, τι καλύτερο! Με το καλό! Πήγαινε στο θέμα: Με θελει η οχι
Μήνυμα στις 22/2/2023 στις 01:32 @Sex
Καλημέρα φίλε μου, σε διαβεβαιώνω και εγώ με τη σειρά μου πως δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση καθώς ο γιατρός επεμβαίνει μόνο στο επάνω μέρος της βαλάνου και όχι στον κορμό. Είσαι ελαφρώς 'φρέσκος' από την επέμβαση. Δώσε λίγο χρόνο ακόμα. Πήγαινε στο θέμα: Περιτομή μείωση μεγέθους
Μήνυμα στις 20/2/2023 στις 01:56 @Διάφορα
Αποδεκτή απάντηση:
Πολύ ωραίο θέμα και μπράβο σου που σε απασχολεί καθώς και μόνο αυτό δείχνει σοβαρότητα και προβληματισμό ενός ενεργού πολίτη που ενδιαφέρεται σοβαρά για τα κοινά. Προσωπική άποψη είναι ότι (διαχρονικά θα έλεγα, από την εποχή του Καποδίστρια και μετά) πάμε για τον όσο γίνεται λιγότερο ''κακό''. Η διαδικασία δεν είναι τίποτα, αλλά για να μην γράφω σεντόνια βρήκα ένα site https://popaganda.gr/stories/psifizis-proti-sou-fora-oriste-to-alfavitari-tou-protari/ (ελπίζω να επιτρέπεται). Ταυτότητα εννοείται να έχεις, ενημερώσου για το κάθε κόμμα καθώς και για το πρόγραμμά του και μην επηρεάζεσαι από άλλους. Άκου απόψεις αλλά μέχρι εκεί. Με το καλό! Πήγαινε στο θέμα: Εκλογές!
Μήνυμα στις 23/1/2023 στις 23:35 @Θ. Κλημεντίνη
Έλενα όλες οι σχέσεις, μετά από κάποιο διάστημα εξοικείωσης με την εικόνα του άλλου, δείχνουν να ρουτινιάζουν. It takes two to tango, οπότε είμαστε συνυπεύθυνοι για την πορεία της σχέσης μας. Στο θέμα σου, αν δεν υπάρχει εισόδημα, είστε φοιτητές, μαθητές, κλπ, καταλαβαίνεις ότι η επιθυμία σου να νοικιάσει εκείνος κάποιο χώρο για να βρίσκεστε, δεν μπορεί να ικανοποιηθεί. Μπορείς να το συζητήσεις μαζί του και να βρεθεί από κοινού μία λύση. Ξενοδοχείο; Αμάξι; Κάποιο άδειο/διαθέσιμο σπίτι (φίλου, συγγενή); Αποθήκη; Αυτό εσείς θα το βρείτε. Το να θέλεις όμως να διακόψεις τη σχέση για αυτό το λόγο, προσωπικά θα το εκλάμβανα ως έλλειψη πραγματικού ενδιαφέροντος οπότε ίσως πρέπει να δεις λίγο βαθύτερα. Αυτά από εμένα και ελπίζω να μη σε ξενέρωσα, αλλά καλό είναι να βλέπουμε καθαρά για το καλό όλων και πρωτίστως το δικό μας. Πήγαινε στο θέμα: ΠΡΟΒΛΗΜΑΦΑ ΣΧΕΣΗΣ |