Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Φτύσε καλλιτεχνικά
Δεν τό 'κανα εγώ! Κανείς δε με είδε να το κάνω! Δεν μπορούν ν' αποδείξουν τίποτα! (Bart Simpson)
Τετάρτη, 17 Απριλίου

ΠΡΟΒΛΗΜΑΑΑΑ

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #177015 από johannes08 στις 22 Μαρτίου 2024, 4:48μμ

johannes08

Εικονίδιο
μέλος από: 27/3/2023
μηνύματα: 3 αποδεκτές 0
Λοιπόν σε λίγες μέρες κλείνω τα 16. Τον Φεβρουάριο ένα κορίτσι άρχισε να μου αρέσει. Αλλά δυστυχώς αυτό το κορίτσι θέλει τον κολλητό μου. Γενικά τον κολλητό μου τον θέλει το μισό σχολείο. Έχουν έρθει αμέτρητα κορίτσια σε μένα λέγοντας μου ότι θέλουν τον κολλητό μου. Και εγώ ο βλάκας πάω και του τα λέω όλα αυτά τα περιστατικά. Και τώρα την έχει χοντροψονήσει άγρια και λέει και ο ίδιος ότι όλες με θέλουν και σε αυτό φταίω εγώ που του τα λέω! Πλέον έχω σταματήσει να του λέω αυτά. Τέλος Πάντων, ένα κορίτσι μου αρέσει από τον Φεβρουάριο και έχω δαγκώσει την Λαμαρίνα άσχημα μαζί της και έτυχε και μίλησα μαζί της πριν λίγες μέρες. Χθες όμως έμαθα από την κολλητή της ότι θέλει τον κολλητό μου το κορίτσι που μου αρέσει. Και το ακόμα πιο χειρότερο? Τον φλερτάρει συνέχεια! Όλο γλυκολογα του λέει. Και το έχει πάρει πρέφα! Και πολύ φοβάμαι ότι και αυτός την γουστάρει... Βοήθεια τι να κάνω!!!
προφίλάλλα...˵quote˶
10
Μήνυμα #177024 από Panos888 στις 27 Μαρτίου 2024, 2:08πμ

Panos888

Εικονίδιο
μέλος από: 26/9/2022
μηνύματα: 69 αποδεκτές 3

Αποδεκτή απάντηση

Συνήθως κερδίζουμε κάποιον με τον χαρακτήρα μας.

Η εμφάνιση, όσο καλή και αν είναι, αν δεν υπάρχει ουσία και χαρακτήρας σε ένα άτομο, φθείρεται στο χρόνο και στα μάτια μας.

Επίσης, δίπλα μας έχουμε ''αυτό που μας αξίζει''.

Δηλ. πες ότι βρίσκεται μία κοπέλα πανέμορφη και σε κερδίζει με την εμφάνιση και μόνο. Αν στην πορεία δεις ότι δεν μπορείς να ανταλλάξεις δυο κουβέντες μαζί της, τότε παύει να σε γοητεύει αν δεν υπάρχει χημεία μεταξύ σας.

Σε μικρές ηλικίες τα κορίτσια κοιτάζουν σε μεγάλο ποσοστό μόνο την εμφάνιση. Μπορείς όμως σιγά-σιγά να αφήνεις να σε γνωρίζουν με το μαλακό, χωρίς βιασύνη και χωρίς να τρελαίνεσαι, με ψυχραιμία, με χαρακτήρα, ταμπεραμέντο, πνεύμα, χιούμορ, ποιότητα.

Σίγουρα κάποια θα βρει αξία σε όλα αυτά.

Το πρόβλημα είναι αν ο φίλος σου τα έχει όλα αυτά και είναι και όμορφος :p
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login