Μήνυμα στις 10/9/2023 στις 04:37 @Sex
Αυτό το νιώθω όχι μόνο στο κεφάλι αλλά και στην βάση του πέους μέσα. Συνολικά βασικά . Και παίρνει αρκετά λεπτά για να φύγει. Δηλαδή αν μου πάρει η άλλη πίπα θα πρέπει να περιμένω τόση ώρα για να προχωρήσουμε παρακάτω? Πήγαινε στο θέμα: Ευαισθησία - φυσιολογικό?
Μήνυμα στις 10/9/2023 στις 04:36 @Sex
Δεν έχω ακόμα κάποια σεξουαλική εμπειρία με κοπέλα αλλά στον αυνανισμό μπορώ να χύσω σε λιγότερο από ενα λεπτό. Μπορώ όμως να πάω και στα 2. Παραπάνω όμως όχι. Είναι πρόβλημα πρόωρης εκσπερμάτισης αυτό ή φταίει ότι το κάνω γρήγορα και ότι έχει συνηθίσει ο οργανισμός μου σε αυτό?
Πήγαινε στο θέμα: Πόσο χρόνο για εκσπερμάτιση?
Μήνυμα στις 9/9/2023 στις 07:29 @Sex
Όταν αυνανίζομαι και μετά χύνω πέρα από το ότι αρχίζει σιγά σιγά και μου πέφτει παράλληλα άμα πάω να την ξαναπαίξω επιτόπου νιώθω μια ευαισθησία που δεν με αφήνει. Σαν ένας λεπτός πόνος τσιμπήματος. Είναι φυσιολογικό? Εσείς μπορείτε συνεχόμενα?
Πήγαινε στο θέμα: Ευαισθησία - φυσιολογικό?
Μήνυμα στις 7/9/2023 στις 22:12 @Sex
Είναι περίεργο που μερικές φορές αν και βλέπω κάποια ερεθίσματα πχ ένα κωλο δεν μου σηκώνεται? Επίσης εσείς όταν βλέπετε ερεθίσματα σας γίνεται επιτόπου πέτρα? Γιατί εμένα απλά μεγαλώνει λίγο μέσα από το παντελόνι και πρέπει να την βγάλω έξω για να μεγαλώσει τέρμα
Πήγαινε στο θέμα: Στύση
Μήνυμα στις 7/9/2023 στις 12:00 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:
Καταρχήν πόσο χρονών είσαι ? Όσο αναφορά αυτό με το βαζακι για μένα είναι πολύ περίεργο. Αν μου το έλεγε η κοπέλα μου θα έλεγα ότι κάτι δεν πάει καλά. Σε συμβουλεύω απλά να αυξήσετε την συχνότητα και να του το πεις ότι σου κάνει καλό στο δέρμα. Πήγαινε στο θέμα: Ωραία γευση
Μήνυμα στις 31/8/2023 στις 23:59 @Θ. Κλημεντίνη
Δεν μπορώ να την κερδίσω και να θέλω. Σε ένα χρόνο θα χωρίσουν οι δρόμοι μας λογικά και επίσης εκείνη έφυγε από την σχέση επειδή και καλά έχασε συναισθήματα και ξενέρωσε... Με χώρισε με όχι τον καλύτερο τρόπο Πήγαινε στο θέμα: Πρώην και σχολείο
Μήνυμα στις 30/8/2023 στις 02:26 @Θ. Κλημεντίνη
Στις αρχές αυτού του καλοκαιριού χώρισα με μια κοπέλα. Όλο το καλοκαίρι δεν έχουμε μιλήσει ούτε δει ο ένας τον άλλο. Τώρα που αρχίζουν τα σχολεία τι στάση πρέπει να κρατάω απέναντι της? Να κάνω ότι δεν την βλέπω, να της λέω ένα γεια ή να της μιλάω κανονικά. Της είχα υποσχεθεί ότι δεν θα το ξανακάνω να κάνω ότι δεν υπάρχει επειδή το είχα κάνει άλλη μια φορά παλιά όμως τότε ήταν όταν ειμασταν μαζί. Τώρα τι να κάνω
Πήγαινε στο θέμα: Πρώην και σχολείο
Μήνυμα στις 30/8/2023 στις 02:20 @Sex
Είστε άρρωστοι πραγματικά...
Πήγαινε στο θέμα: Θείος και καυλες
Μήνυμα στις 15/8/2023 στις 05:48 @Sex
ειμαι 17 και αργω να αποκτυσω στυση μετα τα ερεθισματα. Μεσα απο το παντελονι αρχιζει να σηκωνεται ομως δεν σκληραινει. Οταν την βγαλω εξω αρχιζει και μεγαλωνει ομως πρεπει να την παιξω λιγο για να σκληρεινει. Εχω καποιο προβλημα? και μια κοπελα επισης μου ειχε πει "Δεν μου εχει ξανατυχει να φασωσω αγορι χωρις στυση" ενω εγω ειχα μεσα απο το παντελονι απλως δεν φαινοταν επειδη δεν ηταν σκληρη. Πήγαινε στο θέμα: ερωτηση στυσης |