Απλη φαση...
Σελ. 2
Μήνυμα #110182 από whatever στις 23 Σεπτεμβρίου 2012, 11:26μμ
![]() |
λογικό είναι δεν μπορείς να τον ξεγράψεις έτσι απλά, σε καταλαβαίνω απόλυτα, χώρισα πριν ένα μήνα και ακόμα δεν το έχω ξεπεράσει τελείως, αλλά θα πρέπει να τον ξεχάσεις και να προχωρήσεις, και μην κάνεις τη βλακεία να κλειστείς στον εαυτό σου και να ρίχνεις το φταίξιμο σε σένα, να βγαίνεις όσο μπορείς, να γνωρίσεις νέο κόσμο, να είσαι διαρκώς απασχολημένη, να μη τον ξαναδεις ή του ξαναμιλήσεις και θα δεις που σε λίγο καιρό θα τον έχεις ξεπεράσει εντελώς.... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #110194 από Troller στις 24 Σεπτεμβρίου 2012, 3:17μμ
![]() ![]() μηνύματα: 194 ![]() |
με το συμπαθιο τα θελει ο κολος σου ;)...και αν το εκανε μια φορα θα το ξανακανει...οταν εμεις θελουμε μια και δεν εχουμε σχεση λιωνουμε για παρτυ της γινομαστε χαλι να μας πατησει αλλα μολις ειμαστε μαζι και περασει αρκετος καιρος τοτε αν μας δωθει η ευκαιρια να κανουμε κατι με αλλη θα το καλοσκεφτουμε...οχι ολοι καποιοι ;D |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #110718 από vickaki στις 03 Οκτωβρίου 2012, 12:08πμ
Συγγνωμη που αργησα να απαντησω... Δυσκολα τα πραγματα... Ξερω οτι εκανα ο,τι μπορουσα για να τον κρατησω. Εδωσα τοσα πολλα που δεν μπορουσα να δωσω περισσοτερα. Το δυσκολο ειναι οτι τον σκεφτομαι συνεχεια, καθε ωρα και λεπτο οσο απασχολημενη και αν ειμαι..Ατιμο αυτο το μυαλο. .. και μεσα σ ολα ενα "γιατι"; με τυρανναει! | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #110719 από vickaki στις 03 Οκτωβρίου 2012, 12:10πμ
Ναι ισχυει αυτο που λες. Πριν κανετε σχεση ταζετε λαγους και πετραχηλια, μολις δεσετε το σιγουρακι σας βουρρρρρρρ για το επομενο! Εγω σ αυτο που λες τι φταιω; Φταιει ο αντρας (ή μαλλον η πλειονοτητα των ανδρων) που ειναι "ανανδροι" και ανειλικρινεις. Ειναι τοσο δυσκολο να χωρισεις και να πας για τη δοξα μετα; Ειλικρινα απορω. | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #110732 από Troller στις 03 Οκτωβρίου 2012, 2:13μμ
![]() ![]() μηνύματα: 194 ![]() |
απλα κουκλιτσα μ δεν επρεπε να του δειξεις οτι εισαι δεδομενη...καντου κανα μικροχουνερι,βαλτου καμια υποψια...εμενα σημερα η δικια μ με τρελανε παραλιγο να με χωρισει για κατι π δεν υπαρχει...ετσι ειμαι πιο κολλημενος μαζι της γιατι πηγα να την χασω...αυτο ισχυει και για τις 2 πλευρες... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |