Ubuntu Linux - Εξάπτει τις γκόμενες
Όσο γρηγορότερα ελέγξεις την πάνα του μωρού, τόσο συντομότερα θα δεις ότι είναι κατουρημένη.
Πέμπτη, 31 Οκτωβρίου

Πρωτη μου φορα

Σελ. 2
Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #89297 από constantinaa στις 16 Νοεμβρίου 2011, 9:40μμ

constantinaa

μέλος από: 27/10/2011
Εκανα το τεστ με τα δυο τα κουτακια.. ενας κυκλος και ενα τετραγωνο
λεει οτι πρεπει να βγει γραμμουλα στον κυκλο για να δειξει οτι το τεστ λειτουργει.. Το πρωτο που εκανα εβγαλε γραμμουλα μονο στον κυκλο, αρνητικο δηλαδη.. στο δευτερο ουρισα,, και μολισ τελιωσα βγηκε μια γραμμουλα στο τετραγωνακι αλλα σε δευτερολεπτα εφυγε η γραμμουλα και πηγε στον κυκλο.. Για να εισαι εγγυοσ πρεπει να υπαρχουν γραμμες και στα δυο τα κουτακια..
Τι συμπερασμα πρεπει να βγαλω?
Γιατι εχω ενα μηνα καθυστερηση?
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #89314 από CarlesX7 στις 17 Νοεμβρίου 2011, 4:02πμ

CarlesX7

μέλος από: 16/11/2011
Έγραψε:(anna27mile@16 Νοεμβρίου 2011)
Για του λόγου το αληθές τα προσπερματικα υγρά ενδέχεται να έχουν σπερματοζωαρια..μην λεμε βλακείες.

Απλά θα επαναλάβω ένα σχετικό post μου σε άλλο παρόμοιο θέμα στο φόρουμ. Κι αυτά δεν τα κατεβάζω από την κούτρα μου, έχω τσεκάρει μελέτες.

Αυτός είναι ένας από τους μεγαλύτερους ΜΥΘΟΥΣ που υπάρχουν.

Τα προσπερματικά υγρά τις περισσότερες φορές δεν περιέχουν ΚΑΘΟΛΟΥ σπέρμα, ενώ κάποιες άλλες φορές περιέχουν πολύ μικρό αριθμό σπερματοζωαρίων τα οποία είναι ανίκανα να φτάσουν στο ωάριο (είναι λίγα και τα περισσότερα από αυτά τα λίγα δεν έχουν την απαιτούμενη κινητικότητα).

Όλες οι έρευνες που έχουν γίνει μέχρι σήμερα δείχνουν ότι ο αριθμός σπερματοζωαρίων που βρέθηκε σε δείγματα προσπερματικών υγρών (σε ΟΣΑ βρέθηκε, διότι στα περισσότερα ΔΕΝ βρέθηκε), είναι κατά πολύ κατώτερος του ορίου ανικανότητας.

Ουσιαστικά, σε περιπτώσεις σεξ χωρίς προφυλακτικό, εφόσον ο άντρας γνωρίζει πότε πρέπει να τραβηχτεί και το κάνει εγκαίρως, ο μοναδικός κίνδυνος που υπάρχει είναι οι σεξουαλικά μεταδιδόμενες ασθένειες, όχι η εγκυμοσύνη.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #89315 από CarlesX7 στις 17 Νοεμβρίου 2011, 4:03πμ

CarlesX7

μέλος από: 16/11/2011
Έγραψε:(constantinaa@16 Νοεμβρίου 2011)
Εκανα το τεστ με τα δυο τα κουτακια.. ενας κυκλος και ενα τετραγωνο
λεει οτι πρεπει να βγει γραμμουλα στον κυκλο για να δειξει οτι το τεστ λειτουργει.. Το πρωτο που εκανα εβγαλε γραμμουλα μονο στον κυκλο, αρνητικο δηλαδη.. στο δευτερο ουρισα,, και μολισ τελιωσα βγηκε μια γραμμουλα στο τετραγωνακι αλλα σε δευτερολεπτα εφυγε η γραμμουλα και πηγε στον κυκλο.. Για να εισαι εγγυοσ πρεπει να υπαρχουν γραμμες και στα δυο τα κουτακια..
Τι συμπερασμα πρεπει να βγαλω?
Γιατι εχω ενα μηνα καθυστερηση?

Προφανώς έχεις καθυστέρηση επειδή πήρες το χάπι και σου άλλαξε τα φώτα στον κύκλο σου.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #89521 από constantinaa στις 20 Νοεμβρίου 2011, 7:06μμ

constantinaa

Μαλλον αυτο ειναι.. Πηγα και σε μια κλινικγ και μου εκανε η νοσοκομα επαναληπτικο τεστ και παλι βγηκε αρνητικο .. Επομενως αποκλειω καθε ενδεχομενο πιθανης εγκυμοσυνης, σωστα?
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #90176 από constantinaa στις 02 Δεκεμβρίου 2011, 12:10πμ

constantinaa

Ειναι τώρα ένας μήνας και 13 μέρες που έχω καθυστέρηση.. Μου έχουνε σπάει τα νεύρα.. Να κάνω για ακομα μια φορα το τεστ?
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login