Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Θα πληρώσεις για τις αμαρτίες σου. Αν έχεις ήδη πληρώσει, παρακαλώ αγνόησε αυτό το μήνυμα.
Τρίτη, 6 Μαΐου

συμβουληηηη σασ παρακαλωωω

Σελ. 2
Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #67805 από panagiotiC στις 07 Νοεμβρίου 2010, 2:10μμ

panagiotiC

Εικονίδιο
μέλος από: 11/5/2010
hardcore εμείς τουλάχιστον δεν θα λέγαμε ότι την αγαπάμε από πάνω.Δεν μπορεί να αγαπάς κάποιο άτομο και να π@@σαι με κάποιο άλλο.Μην λέμε ό,τι θέλουμε τώρα.Και ναι και άντρας να ήταν τα ίδια θα έλεγα αλλά εδώ η φίλτατη μας λέει ότι τον αγαπάει και ότι ταυτόχρονα σκέφτεται να πάει με άλλον επειδή δεν αντέχει.Δηλαδή οι άλλες οι κοπέλες που αντέχουν τι είναι;Την γνώμη μου της την είπα,ας τον χωρίσει και μετά ας κάνει ό,τι θέλει.Είναι κρίμα να τον κοροϊδεύει.Θα ήθελε να της το έκανε εκείνος αυτό;
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #67806 από hardcore στις 07 Νοεμβρίου 2010, 2:20μμ

hardcore

μέλος από: 1/11/2010
σιγουρα οχι κανενας δεν θελει..αλλα εγω δεν θα την χαρακτηριζα πουτ_να!!επισης το να εχεις ορμες ειναι κατι το τελιως φυσιολογικο..οκ οταν αγαπας τον αλλον,τις συγκρατεις οσο μπορεις,αλλα οταν ο/η κολλητος/κολλητη σου σου την πεσει και με ερεθιστικο τροπο οι αντιστασεις σιγουρα μειωνονται!!και ακομα και να λατρευεις την σχεση σου,εκεινη την ωρα ειναι αλλιως...οι ορμες σε καποιο σημειο,σε παρασερνουν,οσο αγαπη και να υπαρχει..το θεμα ειναι ΟΡΜΟΝΙΚΟ οχι του χαρακτηρα της..και επιμενω οτι εσυ στην θεση της,αμα η κολλητη σου ηταν φαση angelina jolie και σου φιλουσε λαιμο,αυτια και οοοτι ερεθιστικο, εσυ ουτε που θα σκεφτοσουν την κοπελα σου..μπορει κ να κανω λαθος για σενα προσωπικα..αλλα για το μεγαλυτερο ποσοστο αντρων σιγουρα ισχιει!!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #67807 από Jken στις 07 Νοεμβρίου 2010, 2:45μμ

Jken

Εικονίδιο
μέλος από: 14/4/2010
Οι άντρες όταν απατήσουν δεν θα τρέφουν κανένα συναίσθημα προς την νυν κοπέλα τους, θα το κάνουν καθαρά από σαρκική απόλαυση, να γιατί ξεχωρίζουμε. Δύστυχος όταν αγαπάμε, αγαπάμε αληθινά.

Οι δε γυναίκες από την άλλη, χεστήκανε, θα απατήσουν όπως και να έχει, να τι σας κάνει πουτάνες. Ακόμα και αν έχετε συναισθήματα το μυαλό σας θα πάει εκεί όπως και της κοπελιάς που έκανε το ποστ.

Λοιπόν δεν λέω πως εμείς ήμαστε αθώοι, τουλάχιστον ξεκαθαρίζουμε καταστάσεις και δεν κοροϊδεύουμε. Η πλειοψηφία τουλάχιστον.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #67808 από panagiotiC στις 07 Νοεμβρίου 2010, 2:58μμ

panagiotiC

Εικονίδιο
"Αν υποκύψω θα είμαι πολύ π@@@κι;","θέλω επειγόντως έναν άντρα".Αυτά που γράφει τι σου λένε;Εμένα μου παρουσιάζουν μια απεγνωσμένη γυναίκα η οποία ζητάει ανελέητο σεξ άσχετα αν δεν είναι με το αγόρι της αρκεί να ικανοποιηθεί εκείνη.Εσύ με όλα αυτά πω θα την αποκαλούσες;Πρόσεξε στο μυαλό,όχι στις πράξεις της.Όσον αφορά αυτό που είπες τι θα γινόταν αν ήμουν εγώ στην περίπτωση της,έχει τύχει να μου την πέσει κοπελιά αρκετά εμφανίσιμη ενώ είχα σχέση και δεν έκανα τίποτα.Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι ίδιοι.Προφανώς η κοπελιά είναι διαφορετικός χαρακτήρας.Υπερτερεί το σεξ από την αγάπη της για το παλικάρι.Εγώ αναρωτιέμαι όμως αν μάθαινε ότι το αγόρι της την απάτησε και της έφαιρνε σαν δικαιολογία ότι δεν άντεχε μακριά της και ότι είχε πολλές ορμές θα το δεχόταν σαν να μην συμβαίνει τίποτα;Δεν το νομίζω.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #67809 από hardcore στις 07 Νοεμβρίου 2010, 3:07μμ

hardcore

διαφωνω στο οτι διαχωριζεις τους ανθρωπους οχι σε αυτους που θα το καναν,και σαυτους που δεν θα το καναν αλλα σε γυναικες και αντρες...
εισαι πολυ λαθος φιλος.κριμας
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #67810 από hardcore στις 07 Νοεμβρίου 2010, 3:11μμ

hardcore

παναγιωτη οκ συμφωνω σαυτο αλλα ειναι διαφορετικη περιπτωση...πραγματα που ελεγχονται,οπως η αγαπη,δεν μπορουν να συγκρηθουν με αλλα που απ την φυση δεν ελεγχονατι(ορμες)..οσο και να λες οτι δεν θα το κανες,αμα η κοπελα σου ηταν μακρια και ειχες να την δεις πολυυυυυυυ καιρο θα το 3ανασκεφτοσουν.....απλα η κοπελα ειναι σε δυσκολη θεση θα μπορουσες να την βοηθησεις αντι να την βριζεις..
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #67811 από panagiotiC στις 07 Νοεμβρίου 2010, 3:27μμ

panagiotiC

Εικονίδιο
Μα δεν την έβρισα,απλά τι μου φέρνουν εμένα τα λόγια της λέω που οποιοσδήποτε και να τα διάβαζε τα ίδια θα σκεφτόταν.Έχω κάνει 2 φορές σχέσεις εξ'αποστάσεως και ήμουν εντάξει απέναντι στις κοπελιές,στο είπα δεν είναι όλοι οι άνθρωποι ίδιοι αλλά συγνώμη δεν μπορεί να κάνει υπομονή μέχρι την άδεια του παιδιού και να τον περιμένει αφού όπως λέει τον αγαπάει;
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #67812 από panagiotiC στις 07 Νοεμβρίου 2010, 3:29μμ

panagiotiC

Εικονίδιο
Και εντάξει τότε με αυτή την λογική όλα τα ζευγαράκια που το αγόρι πάει στον στρατό την ίδια δοκιμασία περνάνε δεν είναι η μοναδική που το περνάει αυτό.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #67814 από Jken στις 07 Νοεμβρίου 2010, 4:26μμ

Jken

Εικονίδιο
μέλος από: 14/4/2010
Έγραψε:(hardcore@07 Νοεμβρίου 2010)
διαφωνω στο οτι διαχωριζεις τους ανθρωπους οχι σε αυτους που θα το καναν,και σαυτους που δεν θα το καναν αλλα σε γυναικες και αντρες...
εισαι πολυ λαθος φιλος.κριμας

Αυτή είναι η αλήθεια, την έχω δει τόσες φορές, μέχρι και εσύ η ίδια δικαιολογείς την σκέψη της, οπότε δεν διαφέρεις.

Για μένα εσύ είσαι λάθος γιατί αυτομάτως γίνεσαι σαν και εκείνη και την κάθε μία που σκέφτεται με αυτόν τον πουτανιάρικο τρόπο.
Το θέμα είναι τι λέγεται πίσω από την πλάτη σου, ύστερα από όλα αυτά σίγουρα τα χειρότερα.

Όταν αγαπάς το κάνεις πραγματικά και δεν μπαίνεις καν στην σκέψη να απατήσεις, ακόμα και αν οι ορμές είναι πολλές. Μην ακούω λοιπόν μαλακίες τύπου, "είναι η φύση του ανθρώπου που δεν μπορεί να την συγκρατήσει.

Ξέρω μία περίπτωση, που η κοπέλα πραγματικά αγαπούσε τον δικό της και περίμενε μήνες για να το ξανά δει, χωρίς καν αν μπει στην σκέψη. Ίσως η μοναδική περίπτωση που έχω δει.

προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #67817 από jimmas στις 07 Νοεμβρίου 2010, 6:04μμ

jimmas

Εικονίδιο
μέλος από: 29/5/2010
hardcore, κανείς δεν είπε ότι είναι εύκολο αλλά αυτό είναι το σωστό. Ο τρόπος σκέψης του στυλ "δεν θα υπέκυπτες, ενώ είχες σχέση, αν στην έπεφτε η Μπελούτσι, η Τζολί, κ.λπ." για εμένα είναι το λιγότερο ανώριμος και ρηχός. Τί σημαίνει "ορμονικό", μήπως να βγάλει και χαρτί γιατρού; Έλεος, ούτε ζώα να είμασταν! Όλοι έχουμε ορμές αλλά είναι στον χαρακτήρα του καθενός να συγκρατηθεί οπότε μην την δικαιολογείς! Και δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να δίνουμε δίκιο εκεί που δεν υπάρχει επικαλούμενοι την συχνότητα και την μάζα... Κατά τα άλλα αποκαλείτε τους άντρες γουρούνια και ότι σκέφτονται με το κάτω κεφάλι αλλά και εσείς δεν πάτε πίσω!

Δυστυχώς για 'σένα irida19, θα συμφωνήσω και εγώ με όλους τους υπόλοιπους και θα σου πω πως από αυτά που μας γράφεις δείχνεις πως όχι μόνο δεν τον αγαπάς αλλά και δεν τον αγαπούσες ούτε πριν αλλά ενδιαφερόσουν μόνο για το σεξ (προσοχή, δεν μπορώ να κρίνω εσένα γιατί δεν σε ξέρω και δεν έχω το δικαίωμα εννοείται, μπορώ να κρίνω όμως τα λεγόμενά σου όμως από την στιγμή που θέλησες να τα δημοσιοποιήσεις).

Σίγουρα είναι διαφορετικό πράγμα η αγάπη από το σεξ αλλά εξαρτάται από το σε τι ποσότητα βρίσκεται καθέ ένα από αυτά σε έναν άνθρωπο... Γιατί αν υπάρχουν και τα δύο αυτά συστατικά τότε στην μια περίπτωση συμπληρώνει το ένα το άλλο και στην αλλή το αναιρεί. Γιατί αν υπάρχει αγάπη υπάρχει και πίστη και τιμή και σεβασμός. Και εσύ θέλοντας να κάνεις κάτι τέτοιο δεν σέβεσαι το αγόρι σου.

Προσωπικά θα μπορούσα να σε δικαιολογήσω αν μας έλεγες έστω πως ερωτεύθηκες κάποιον άλλο αλλά σε αυτό με τίποτα. Ή κάνε υπομονή μέχρι την επόμενη άδεια (βλέποντας κανά βίντεο και αυνανίζοντας) ή πες του όδι δεν μπορείς και χωρίστε...

ΥΓ.: Βάση όλων των παραπάνω είναι που κάποιος θα μπορούσε να σε αποκαλέσει πουτ...κι. Και όσον αφορά τον "κολλητό" σου, που και αυτός χρειάζεται ένα σωρό βρισίδια, καλύτερα να του κόψεις τον αέρα και να σταματήσετε να μένετε οι δυο σας. Από την στιγμή που στην πέφτει ξεπερνά τα όρια της φιλίας και καλό θα είναι να του βάλεις πάγο αν δεν θέλεις να απομακρυνθείς τελείως (σε περίπτωση πάντα που επιλέξεις την πρώτη επιλογή πάνω).
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login